reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

anuszka cały dzień się zbierałam z życzeniami :zawstydzona/y:
Maleńka spełnienia tego najważniejszego i wszystkich ukrytych marzeń :*****

ja bardzo chętnie kawałek torcika i winka również kielich dzisiaj poproszę :tak::tak:

mama05 dlatego Ty tak dobrze wyglądasz jak śmigasz na hula-hop:tak::-)

reklama
Anuszka najlepszego z okazji urodzin! Niech spełnią Ci się marzenia te małe i te WIEEELKIE :tak: No i zdrówka życzę, niech zęby, plecy nie bolą... no ogólnie niech nic nie boli staruszko ;-) Ja też chce torta!!! A do coffeeheaven zawsze chodzę w przerwie między badaniami u gina choć niestety drooogo tam

Mama własny salon to super sprawa! :tak: Teraz masz szansę na wyrobienie własnej marki. No i mamusie ze żłobka będą przychodzić prosto do Ciebie po chwilę relaksu :happy: Trzymam kciuki, aby interes ładnie się rozwijał

Zuzanka ja mam raczej na myśli te choroby które dopiero z czasem wychodzą, tak właśnie jest z FAS i z autyzmem. Faktycznie wyjść do ludzi warto, a ja to aż mam nadmiar tych ludzi ;-) Dziś w pracy co chwile coś ktoś chciał. Paznokietki umiesz robić prawda? Może coś z tym związanego będziesz mogła rozwinąć? Do jakiegoś salonu kosmetycznego dotrudnić się i dojeżdżać w miarę potrzeby?

Dopiero wróciłam do domu, zjadłam, ciut ogarnełam się. Głowa mnie boli i zimno mi w stopy, chyba mnie przewiało, ale za to wydębiłam skierowanie na usg piersi :happy:

smerfeta no widzisz co nie doczytam to wymyślę heheehe(jak dziadek mój :-D ) nie to na pewno nie wiemy wszystkiego o rodzicach i nie wiemy co wyjdzie u dzieciątka w przyszłości ale tak jak u Nas OA mówił,że starają się żeby jak najwięcej wiedzieć o matce i rodzinie ale nigdy nic nie wiemy :no::-(

termoforek na nóżki ciepły ,herbatka z malinami albo miodzikiem to rozgrzewa nie dodawaj cytryny bo ona nie rozgrzewa ;-)

idę na chwilę do psiapsióły :tak:

dzięki za życzenia
częstujcie się :D

deser--wino--tort-urodzinowy--piekarnia_3305545.jpg

Załączniki

• deser--wino--tort-urodzinowy--piekarnia_3305545.jpg
    deser--wino--tort-urodzinowy--piekarnia_3305545.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 43
anuszka, Kochana życzę Ci samych jasnych dni, dużo uśmiechu, miłości i zdrowia!!!!!
I spełnienia marzeń :-):-):-):-):-)

Dziś już nie napiszę więcej, jutro Was doczytam i napiszę więcej.
Dobrej nocy Kochane!

Hej!

Jak tam dzionek? Ja dziś znowu nie wracam normalnie do domu. Jedziemy do kliniki, pozniej poszukać prezent dla koleżanki na 30-tke i może znajdę dla siebie nowe okulary :-D Na szczęście pieska mama przygarneła

Miłego i słonecznego dnia! U nas dziś słonko od rana ale zimno

cześć kochane

ja z kawką ,dzisiaj w ogóle nie chciało mi się wstać :wściekła/y::no: ale wstawiłam pranie już ciemne i ręczniki się piorą ,później białe i chodniczki łazienkowe pójdą . Na obiad chyba zrobię spagetti bo szybko i bez zachodu ;-) wczoraj zrezygnowałam z opieki nad Matyldą mają poszukać kogoś innego ja do biurowej idę bo dostanę naprawdę pietra :laugh2::laugh2: a pazurki to moje hobby więc dorywczo robię :tak:

smerfeta do kliniki ?coś pozałatwiać?

mama05 ??
anuszka ,celta,Katinka
?

Zuzanka mąż musi zrobić badania hiv, żółtaczka do ivf, a że jesteśmy w programie ministerialnym to badania te są refundowane tam gdzie się zakwalifikowaliśmy więc jedziemy do kliniki do Gdyni. W Gdyni jest fajny sklep z biżuterią więc jadę z nim by kupić prezent ;-)

Zuzanka masz już jakąś pracę na oku?

reklama
Zuzanka mąż musi zrobić badania hiv, żółtaczka do ivf, a że jesteśmy w programie ministerialnym to badania te są refundowane tam gdzie się zakwalifikowaliśmy więc jedziemy do kliniki do Gdyni. W Gdyni jest fajny sklep z biżuterią więc jadę z nim by kupić prezent ;-)

Zuzanka masz już jakąś pracę na oku?

no tak tych badań troszku jest ,pamiętam jak to było :szok: co drugi dzień latania w sumie na badania :confused2: .

Wiesz co kochana u Nas na ulicy otwiera się Kancelaria Prawna i prowadzić będzie ją sąsiad Nasz ,więc mam wielką nadzieję,że może się skusi i da mi szansę bo byle gdzie wcześniej nie pracowałam :zawstydzona/y:a że ja mieszkam w sumie na wsi :-D to każdy każdego zna ,ma już moje cv i czekam na odzew :tak:więc trzymajcie mocno kciuki bo od listopada ma ruszyć :tak:

idę obiadek zrobić,zmiana planów pulpety będą :laugh2:;-)

Do góry