reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

celta przykro mi ...
ale ciesze sie z kolei z postępów w OA

mama
rok szkolny się zaczął no no no
masz wtedy wiecej czasu dla siebie, czy nie robi ci to różnicy
złapałam właśnie doła ... ja też chce odprowadzać swoje dzieci do szkoły ... :hmm:

zuza
wytrzymasz do następnego lata beza obcinania włosów?

a my w piątek jedziemy na chrzciny mojej niuni, siostrzenicy ... nie moge sie doczekać kiedy ja zobaczę ... widziałam ją dwa miesiące temu :((( potem prędko znów jej nie zobaczę ... co za życie ...

reklama
dziewczyny

celta mocno ściskam Wiem przez co przechodzisz kochana ,tulę mocno i chyba dobrze ,ze zaczynacie szkolenie w OA bo może nie będziesz o tym tak myśleć ,chodź wątpie bo u mnie minęło 4 lata od operacji i nadal myślę ,ale wierzę ,że nie długo będziesz tulić swoje maleństwo w ramionach i zapomnisz o smutnych chwilach :**************

anuszka my też w niedziele mamy chrzciny ,ja w sobotę wieczór panieński a w piątek do siostry jedziemy na posiadówkę więc weekend mam zajęty po kąty :rofl2::tak: a włosy zaparłam się dam rady ;-)

mama05 no to też fajnie na 8 i później mają pół dnia wolnego ,super ;-)

smerfeta ,piaska hop,hop!!!

kawka ;-) i obiad się pichci i kuchnie mam do sprzątnięcia i o 16 Matyldę odebrać ,fajna dziewczynka :tak:

Hej

Celta
bardzo mi przykro. Ucieszyłam się, że Ci się udało i jakoś tak byłam pewna że Ci się uda... ale my to wciąż mamy pod górkę. Ważne jednak, że sprawa w OA przyspieszona. Już bym chciała mieć dziecko i nie ważne czy sama je urodzę...

Zuzanka to znowu ciekawy weekend Ci się zapowiada. To teraz robisz za świetlicę dla Matyldy? ;-)

Ja dziś zarobiona po uszy. Wszyscy u mnie w pracy dziś latali jak z pieprzem by szybciej wszystko zakończyć bo jutro wyjazd na konferencje, szkolenia no i imprezę
laugh.gif
A jeszcze szefowa furczała :-p Jutro mamy zbiórkę o 6:20
nerd6bs.gif
eh nie pośpię sobie. Spadam robić pazurki i pakować walizę
laugh2.gif
laugh2.gif
A w sobotę jeszcze mamy firmową imprezę sportową, będzie wesoło :tak:

Zuzanka wyjazd firmowy jutro i pojutrze, impreza jutro :-) szkoda tylko, że wywożą nas aż za Warszawę bo sporo czasu spędzimy w autokarze. Również jeździłaś na takie imprezy? ;-)

smerfeta baw się dobrze :*

halo,halo ale cisza

mama co u Ciebie ??jak dzieciaki w szkole?
anuszka co u Ciebie? jak sammopoczucie?
celta tulę .

jutro do siostry jedziemy na wieczór jakąś posiadówkę zrobimy ,sałatkę zawiozę :tak: w sobotę mam wieczór panieński :rofl2:a w niedzielę chrzciny na 13 ;-) więc pewnie mnie nie będzie .

Miłego wieczoru dziewczyny

Zuza
dzięki że pytasz. . .
w pracy nawet fajnie, można się w końcu pośmiać, z mężem też ok, jutro rano wyjazd do mamuski i rodzinki na chrzest (też o 13 w niedzielę :-D) ale ostatnio często łapie mnie dół i smutek związany z brakiem dzidzi. Koleżanki, kuzynki, siostry, znajome . . . Wszystkie mają już dzieci . . . Moja pierwsza siostrzenica skończyła na początku roku 18 lat, na FB oglądam jej piękne foty i płakać mi się chce. . .

miłego weekendu dziewczyny

Hej dziewczyny! Ja tylko tak za chwile z nudnej konferencji ;-)

Anuszka nie trac nadziei! Tez tak mialam ale mi troche przeszlo i teraz nawet potrafie cieszyc sie opowiadaniami o dzieciach znajomych i szczerze to nie wiem skąd we mnie taka zmiana. Nadal jednak nie mogę oglądać ciężarnych i akcesoriów dla niemowlaków. Może ta zmiana wynika z tego że mam plan, że teraz zrobiłam iui, później ivf a jak nie wyjdzie to adopcja, więc kiedyś tam będę mamą;-) No i Ty będziesz, ale może zrób plan i małymi krokami do przodu!

Zuzanka dzięki! Oglądałaś film Wieczór panienski? ;-) jeśli tak to tak nie szalejcie a jeśli nie to - nie tykajcie sukni panny młodej! :-D;-)

Celta, mama --> śle uściski!! ;-)

hej dziewczyny

smerfeta oglądałam Druhny :tak:ale Wieczoru Panieńskiego niet. Jak na konferencjach to wiemy ,a pisz jak wieczory :-D:-D
anuszka wiem,ze smutasy łapią i ryczeć się chce ,ja ma czasami też tak ,ale chyba po 9 latach czekania już nie mam siły płakać ,po prostu czekam .Udanej imprezki kochana .
Mama co u Ciebie zapracowana chyba i zalatana ??ściskam mocno.

Ja dzisiaj mam 28 dc znając życie pewnie się przedłuży ,teraz to może i dobrze bo mam wyjścia na weekend ;-):tak:

zaraz mam kobitkę na paznokcie ,później jadę na zakupy ciuchowe i spożywcze do sałatki i wieczorem śmigamy do siostry :tak:.

Miłego dnia dziewczyny

reklama
helol

zalatam :baffled:

Smerfetka,Zuzanka
dzieki za uściski :))) czuję sie ukochana :tak:

muszę ogarnąć szkołę,zebrania u dzieci ,pracę ...doba za krótka,ale jeszcze tylko przyszły tydzień taki ,potem już spokojniej się zrobi..
ostatnio pracy mam sporo co mnie cieszy,ale na bb czasu mniej.

za chwilę wychodze z pracy bo po dzieci jade to jeszcze wleciałam na chwilę :)
a na 17.30 jadę znowu do klientek wiec pewnie koło 20 wrócę .

ściskam wszystkie-->Celta(trzymasz się ??:sorry2:),Anuszka,Piaska,MagdalenaM,Smerfetka,Zuzanka do napisania :)

Do góry