reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Cześć!!!!
Jak Wam mija niedziela? Od wczoraj chodzi za mną leczo, więc zaraz lece by je upichcić (mam nadzieję, że wyjdzie przy moim antytalenciu kulinarnym ;-) )
Mama jak impreza urodzinowa dla córci? robiliście jakąś?
Zuza a jak Twoja impreza?
Anuszka wiem, że pracodawca rządzi się swoimi prawami, a w dzisiejszych czasach przymykamy oko... coś wiem na ten temat. Na szczęście lubię swoją pracę, wiem jednak że w innej firmie miałam bym więcej $ ale najpierw trzeba by się dostać do tej firmy. Na razie jednak ważniejsza dla mnie jest stabilność więc jakoś tam będzie ;-)
Miłej niedzieli!!!!!
Jak Wam mija niedziela? Od wczoraj chodzi za mną leczo, więc zaraz lece by je upichcić (mam nadzieję, że wyjdzie przy moim antytalenciu kulinarnym ;-) )
Mama jak impreza urodzinowa dla córci? robiliście jakąś?
Zuza a jak Twoja impreza?
Anuszka wiem, że pracodawca rządzi się swoimi prawami, a w dzisiejszych czasach przymykamy oko... coś wiem na ten temat. Na szczęście lubię swoją pracę, wiem jednak że w innej firmie miałam bym więcej $ ale najpierw trzeba by się dostać do tej firmy. Na razie jednak ważniejsza dla mnie jest stabilność więc jakoś tam będzie ;-)
Miłej niedzieli!!!!!
smerfeta
Heja!!!
Z okazji 1 dnia szkoły podsyłam wyprawkę: Szkolna wyprawka sprzed lat. Też mieliście takie rzeczy w swoim tornistrze? [ZDJĘCIA] - zdjęcie ;-)
Miłego dnia
Z okazji 1 dnia szkoły podsyłam wyprawkę: Szkolna wyprawka sprzed lat. Też mieliście takie rzeczy w swoim tornistrze? [ZDJĘCIA] - zdjęcie ;-)
Miłego dnia
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
Hej, wpadam na chwilę bo z telefonu pisze bo u mnie na wsi nie ma netu jak tylko będzie to kliknąć będę mogła więcej .Buziaki .
Tak w ogóle to pogoda w kratkę a ja dzisiaj u fryzjera
Tak w ogóle to pogoda w kratkę a ja dzisiaj u fryzjera
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hej
no anuszka odświeżenie koloru długość zostaje bo na kolejne lato chcę kucyka :-)
mama jak dzieciaki i Ty ?? szkoła itd???
smerfeta ?
imprezy fajne ,nie mogę robić takich pyszności bo później wyjadam całą niedzielę albo i tydzień ;-):-)
i już mnnie brzuch boli na @ no mam napady na słodkości więc wiadomo o co ho ehhhh szkoda gadać
no anuszka odświeżenie koloru długość zostaje bo na kolejne lato chcę kucyka :-)
mama jak dzieciaki i Ty ?? szkoła itd???
smerfeta ?
imprezy fajne ,nie mogę robić takich pyszności bo później wyjadam całą niedzielę albo i tydzień ;-):-)
i już mnnie brzuch boli na @ no mam napady na słodkości więc wiadomo o co ho ehhhh szkoda gadać
celta
Cześć
Wpadam Wam powiedzieć, że jednak szybciutko się skończyło. Kolejne testy bez kreski, wczorajsza beta nie pozostawiła złudzeń. Nie udało się tym razem. Trudno.
Myślę, że jednak życie coś jeszcze niesamowicie pięknego ma dla nas w zanadrzu przyszykowane :-)
I pod koniec miesiąca zaczynamy szkolenie w OA. Pani zadzwoniła, że zwolniło się miejsce i przeskoczyliśmy do przodu.
Trochę się boję ;-)
Pozdrawiam Was cieplutko.
Wpadam Wam powiedzieć, że jednak szybciutko się skończyło. Kolejne testy bez kreski, wczorajsza beta nie pozostawiła złudzeń. Nie udało się tym razem. Trudno.
Myślę, że jednak życie coś jeszcze niesamowicie pięknego ma dla nas w zanadrzu przyszykowane :-)
I pod koniec miesiąca zaczynamy szkolenie w OA. Pani zadzwoniła, że zwolniło się miejsce i przeskoczyliśmy do przodu.
Trochę się boję ;-)
Pozdrawiam Was cieplutko.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
hej kochane
ja z kawą wlatuję i z bułką z nutellą
Zuzanka
jak tam kolor-si??
a w szkole oki..dzieci mają fajny plan,każdego dnia na 8.00
D.kończy o 12.30 a raz o 11.30
a Zu.o 13.30 i raz o 10.30
wtedy co mają krócej to jest czwartek wiec każdego dnia razem ich będę odbierać .godzinkę D spedzi w świetlicy wiec nie jest źle
szkoda ,że @ za rogiem
Celta
przytulam ..bo też miałam taka sytuację--> 2 testy dzień po dniu z II ..potem dzień przerwy w testowaniu i na następny dzień I
telefon do gina-wysłał na bete a beta 2 z groszami...
także po tygoniu spóźnienia @ przylazła..
ale się wyryczałam wtedy :-(
a z drugiej strony gratki przeskoczenia do przodu w temacie adopcji.
a że się boisz-myślę ,że to normalne..
ktoś kiedyś powiedział ,że " tylko głupcy się nie boją"
wspieram Cię i czekamy na wieści jak bedziesz po wizycie w OA
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anuszka,Smerfetka,Piaska
pozdro ;-)
miłego i udanego
ja z kawą wlatuję i z bułką z nutellą
Zuzanka
jak tam kolor-si??
a w szkole oki..dzieci mają fajny plan,każdego dnia na 8.00
D.kończy o 12.30 a raz o 11.30
a Zu.o 13.30 i raz o 10.30
wtedy co mają krócej to jest czwartek wiec każdego dnia razem ich będę odbierać .godzinkę D spedzi w świetlicy wiec nie jest źle
szkoda ,że @ za rogiem
Celta
przytulam ..bo też miałam taka sytuację--> 2 testy dzień po dniu z II ..potem dzień przerwy w testowaniu i na następny dzień I
telefon do gina-wysłał na bete a beta 2 z groszami...
także po tygoniu spóźnienia @ przylazła..
ale się wyryczałam wtedy :-(
a z drugiej strony gratki przeskoczenia do przodu w temacie adopcji.
a że się boisz-myślę ,że to normalne..
ktoś kiedyś powiedział ,że " tylko głupcy się nie boją"
wspieram Cię i czekamy na wieści jak bedziesz po wizycie w OA
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Anuszka,Smerfetka,Piaska
pozdro ;-)
miłego i udanego