reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
cześć kobitki

Katinka witaj na Naszym forum ,cieszę się ,że nie jestem sama i dołącza do Naszej grupy coraz więcej, Nas rodziców chcących adoptować dzieci :tak: celta ,Katinka szybko Wam miną te szkolenia ,ja wiem po sobie ,że strasznie szybko czas mijał między spotkaniami:tak:
smerfeta fajnie ,że wyjazd się udał :-)
anuszka??
mama zapracowana?

ja mam powera i dzisiaj korzystam z ładnej pogody i robię porządki domowe i pościel zmieniam :tak: mam jeszcze maliny do zrobienia i śliwki węgierki więc Witam się i uciekam dalej do roboty domowej ;-):tak:

cześć i czołem ..kluski z :-D

Katrinka
witam i ja na wątku-potrzeba nam świeżej krwi :-p:-D
zaciskam &&&& za powodzenie na szkoleniu i aby później szybko telefon zdzwonił:tak:

Smerfetka,Zuzanka
ja wczoraj od rana miałam powera-sprzątanie góry i dołu-odkurzanie,zmywanie podłóg,zmiana pościeli,segregacja ubrań syna,podlewanie kwiatów -25 sztuk,generalne porządki w łazience...
potem odebrałam dzieci ,obiad..lekcje..
na 15.00 miałam klientke do 16.00.

potem kawa,po 17 przyszedł mąż ,wiec obiad..

na 20.00 kolejna klientka na oczyszczanie.

a potem to prysznic i spać :-)

także Zuzanka
niech moc bedzie z Toba i korzystaj ,że masz powera :tak:

Celta
również &&&& za powodzenie na kursie :)

Piaska,Anuszka
????????????????????

wczoraj u nas padało cały dzień ..dzis słonko ,ale jest 18 ' tylko ...szaleństwo:sorry2:

Celta
również &&&& za powodzenie na kursie :)

Dzięki!!
No mam nadzieję, że wszystko dobrze pójdzie. Coraz więcej o tym myślę, ale nie dziwota, skoro niebawem zaczynamy.
Wszystko okaże się w tzw. praniu, ale mam nadzieję, że będzie dobrze. Ja w każdym razie jestem dobrej myśli :tak: i nawet troszeczkę nie mogę się doczekać.

Miłego dnia kobietki, choć pada i smutno za oknem.

hejka..

Celta
na pewno bedzie dobrze..choc wiadomo ,że strach jest..
i Tobie miłego:tak:
jak zaczyna sie jesień -tak jak teraz deszczaaaami to ja mam w szafce lekarstwo-duży słoik nutelli:-D i jak już przygniata mnie deprecha to łapię za łyżkę i ze 2,3 wcinam--->szaleństwo ..rozpusta i ....szczęście :-D i niech sobie pada ;-)

dzieci zawiozłam..ogarnę domek i zaraz jadę do pracy.
trzymajcie sie i do napisania:tak:

reklama
cześć dziewczyny

mama05 ja z kawką i prasowaniem się witam ;-)nabrałam chęci na porządki to jeszcze dzisiaj mam więc korzystam.

pogoda na deszcz ale mi nie przeszkadza wcale ,wręcz odwrotnie czasem lubię :tak:

Celta a kiedy Ci się zaczyna ten kurs?
anuszka jak po chrzcinach???

smerfeta :)

katinka napisz nam coś o sobie?

Do góry