reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
Cześć

Mama dzięki za kawkę, dopiero się poczęstowałam ;-) od rana jesteśmy w biegu, ale to same przyjemności, gry i zabawy, spotkania ze znajomymi

Zuzanka wyjazd był super! konferencje skrócone do minimum i bal z rozdaniem oskarów, z Michaelem Jacksononem i Marylą Rodowicz ;-) piękny hotel i pyszne jedzenie :cool2:

Anuszka, Celta co u Was?

Teraz muszę ogarnąć chatkę a jutro do zoo z przyjaciółką i jej synkiem. Miłego weekendu!!!!!!!!!!!!!!

Dzięki dziewczyny za pamięć :blink:
Jakoś się trzymam, nawet nie jest najgorzej, choć smutno niesamowicie.
Ale nic. Muszę iść dalej.
Weekend miałam mega męczący, w tygodniu będę chyba odsypiać... ;-)
Jedyny plus to to, że nie miałam zbyt wiele czasu na rozmyślanie.
Trzymajcie się cieplutko... Miłej nocy.

heloł kobietki:)

Smerfetka
zwolniiiij :-D

Celta
siły życze ..choć wiem ,że smutek serduszko zalewa ...

u nas wczoraj popołudnie z przyjaciółmi przy ciachu truskawkowym-trochę mi zostało wiec stawiam do kawki :))

miłego:tak:

Cześć Katinka, fajnie że jesteś. :-)

Ja też jestem z Dolnego Śląska i też niebawem zaczynam. Znasz już termin szkolenia??
Pozdrawiam Cię serdecznie.

No Was moje drogie, zalatane koleżanki też :tak:

No to jesteśmy w różnych chyba (szkoda....), bo my zaczynamy za 2 tygodnie :blink:
W Ośrodku Archidiecezjalnym.
I też nie mogę się doczekać, chociaż też się boję ;-)

reklama
Na pewno wszystko dobrze pójdzie :tak:.
A Wy gdzie będziecie się szkolić? Długo czekaliście na te warsztaty?

Do góry