reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
jestem i ja ..z cieknącym nosem,załzawionymi oczami ,dymiącą czachą i dreszczami...aaa->przepraszam ..jeszcze z @
tak,tak-fuul wypas--> zestaw powiększony jak w mc d
śmiać się czy płakać ???
ot pytanie..

Celta
i ja szczerze gratuluje i wierzę ,że się wszystko dobrze ułoży-wlatuj do nas z info jak u Ciebie ;)
rośnij zdrowo:tak:

Zuzanka
a Ty ten farsz w szpilkach robisz??:-D
super,że zakupy udane;)
przyjemnej i smacznej gościny:))

Smerfetka,Anuszka
podpierajcie się ,pewnie :-Drazem macie parzyście :)

Anuszka
dzięki ,żeś mnie z termosem wyręczyła bom dziś w niemocy:nerd:

pozdro for all

mama tulę mocno ,to faktycznie zestaw masz :-( zdrowiej szybciutko,leż i odpoczywaj kochana.

a szpilki są mega wygodne :tak:

miłego popołudnia dziewczynki :**

Celta
najlepszego z całego serca!

Zuza
pamiętam o odwiedzinach ale jakoś tak . . . sama nie wiem
ja też mam chrzest za niedługo i muszę coś sobie i dzidzi na tą okazję kupić.

mama
może kanapka z czosnkiem postawi cie na nogi?

ja zrobiłam już ciasto z migdałami a dokładnie sernik :tak:pachnie w całym domu ,zaraz zagniotę tartę z suszonymi pomidorami i szynką ;-) i czekam na gości :-)

anuszka
nie wykręcaj się psycholem nie jestem :laugh2::rofl2:

Hejka!!!

Anuszka to chyba ‘trochę’ niezgodnie z prawem pracy gdy jednego dnia pracujesz do 23 a na następny idziesz na rano :-:)zawstydzona/y: Dzięki za cynk o tym sklepie, jutro pewnie tam pojedziemy. My musimy szukać dłuuugie łóżko bo mój M jest dłuuuugi

Zuzanka udanej imprezki... jej Twoim gościem być to musi być COŚ, same pyszności serwujesz niczym Najgella :tak:

Celta woooooow, znaczy się takie ciche wow ;-) Mocno trzymam kciuki&&&&&&&& za caaaaaaaałe 9 miesięcy :tak: Oszczędzaj się i dużo odpoczywaj. Na pewno teraz się uda :tak:

Sexi-mama oj kuruj się szybciutko. Pod kocyk marsz! Ja polecam herbatę z sokiem malinowym + plaster pomarańcza + 4 goździki + jeśli lubisz ciut imbiru. Rozgrzeje i odkazi gardziołko

Mnie dziś brzuch pobolewa po iui (nigdy tak nie miałam) Też muszę pomyśleć o odpowiednim stroju bo za tydzień idę na imprezę, gdzie obowiązują "stroje wieczorowe gwiazd"... no i co teraz? :unsure::eek: mam kiecki... no ale z zeszłej epoki :zawstydzona/y:

Zuza
nie jesteś?a to szkoda :-D
a ci twoi goście rzeczywiście mają super

Smerfeta
no niezgodne ale cóż zrobić. Czasem niestety trzeba. . .

heloł babeczki

wpadam po cukier po borówki mam robić i maliny jak się okazało dzisiaj :szok:

mama jak się czujesz kochana ??mam nadzieję,że chodź ciut lepiej :***
anuszka ,smerfeta dzięki dziewczyny ja po prostu lubię gotować i tyle ;-)
celta odpoczywasz rozumiem :happy2:

miłego popołudnia babeczki :***

reklama
cześć kochane..wstałam po 5 rano bo jechałam dziś na szkolenie do Szczecina z makijażu permanentnego..
niedawno wrociłam ..własnie jem obiado-kolację i zapijam piwem:-p

dziękuję Zuzanka,Anuszka,Smerfetka-już czuję sie lepiej..myślę ,że jutro wrócę do pełni sił-muszę odespać .

dziś o godzinie 16.55 minęło 8 lat jak po raz pierwszy zostałam mamą.....

pozdrawiam Wam:tak:

Do góry