reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

mama no a co listonosz to nie ludź :laugh2:też ma oczy i widział widocznie przed sobą piękną kobietę :tak:

ja właśnie herbatkę zrobiłam uwielbiam herbaty pod każdą postacią :-) mój M siedzi u kierownika budowy biedronki ,dzisiaj ostatni dzień na kwaterach są i na kieliszeczek zaprosił ;-) szkoda ,że od chodzą bo kaska nie zła za nich była :sorry::-(

reklama
Zuza
no ludź tylko jakos tak dziwnie mi sie zrobiło..

ja kończę hotactiv na grypę i kładę sie spać ..czuję ,że gorączka mnie bierze:confused2: i do tego jeszcze w dzień @ dostałam -->także komplet ;)

Zuzanka
życzę znalezienia innego źródła przychodu.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny to Wy nie słyszałyście, że po trzydziestce okres gwarancyjny się kończy? ;-) Koniec tego dobrego, teraz pozostaje łamanie w kościach, w mięśniach itd ;-) Ja stanę obok Anuszki bo mnie też na nieparzystą 31 znosi na jedną stronę, ale razem to się chyba podeprzemy co? ;-) A co do kanapy to właśnie o takim rozwiązaniu myślałam o którym pisałaś Anuszka. Pamiętasz gdzie toto kupowałaś?

Mi troszkę szkoda kasy na zabiegi typu maseczki, mikro... itp (a szkoda bo mam straszną cerę), bo wydajemy sporo na leczenie... a i tak dobrze, że na to nas stać.

Dobrej nocki! jutro pobudka o 5:40 :szok::zawstydzona/y::-(

Pędze do pracy żeby wam pysznej kawy w termosie zostawić.
Wyręcze dziś mame :-D
Smerfeta
Ja też dziś pobudka 5.40 a wczoraj druga zmiana do 23 była :-(
zdecydowanie nie lubie tego
Pamiętam gdzie to kupiłam więc tylko zobaczę na necie jaki to był sklep i dam znać
dziewczyny są w zawodzie więc same chyba sobie micro robią :-D trzeba się wprosić.
Ja też mam problemową cere.

Mama i Zuza będą się razem podpierac a Smerfeta i ja razem :-D
I na pifko

mam
sklep abra-sofa focus
koszt jak nie jedna wersalka
Mamy taka tylko trochę inne kolory poduch
wygodna,nawet łatwo się czyści i dobrze wygląda
http://www.abra-meble.pl/duzy-pokoj/sofy/sofa-focus.html

Ostatnia edycja:
cześć lalki

anuszka za kawkę dziękuję dzisiaj zielona :-) ale jak mnie zaprosisz to bardzo chętnie wpadnę :-p no w sumie to Ty obiecałaś ,że mnie odwiedzisz :tak:

mama jak Twoje samopoczucie ?lepiej ??
smerfeta ja też kiedyś nie chodziłam ale ja już jestem po 2 IUI i po 2 in vitro więc teraz dbam o siebie :tak:;-) i czekam na mojego skarba ;-)

dzisiaj nie wiem czy będę miała czas wpaść ,bo wieczorem mam gości ,i porządki robię ,łazienka zalana zaraz kurze itd no i muszę coś dobrego uszykować na wieczór dzisiaj zrobię tartę z szynką i krokiety ze szpinakiem :tak: aa no i sałatka z wędzonego kurczaka i ananasa :happy::-) więc dziewczyny do późnej :***

celta
halo co się z Tobą dzieje?????????????????????????????????

cześć dziewczyny :blink:
Przepraszam, że się nie odzywałam te kilka dni..
Co się ze mną dzieję????
Otóż zuzanko wyszła mi blada kreska na teście ciążowym w środę.... Wczoraj byłam na becie. Wynik - 16,3. Co by oznaczało bardzo wczesną ciążę... Zgadzałoby się to z moimi obliczeniami. Jeśli to prawda, jeśli nam się udało, to dzieciątko nie ma jeszcze 2tyg.....
Bardzo się cieszę, ale chyba jeszcze bardziej się boję.

anuszka cieszę się, że już dobrze się czujesz. Może szkoda, że nie dali Ci L4 choćby do końca tygodnia. Trzymam kciuki, żebyś jak najprędzej doszła do siebie i zaczęła starania &&&&&&&&.
anuszka, smerfeta, mama i Ty zuzanko trzymajcie się cieplutko:blink: i miłego weekendu, to chyba jeden z ostatnich takich słonecznych i prawie letnich.

Rany..... ależ zjadłabym krokieta ze szpinakiem.... :-D

celta no jestem w szoku głębokim i bardzo się cieszę :-)tak cichutko jeszcze Gratuluję ale tak cichutko ciiiiiii
i mocno trzymam kciuki aby przez 9 miesięcy było wszystko dobrze&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ja wróciłam z zakupów spożywczych a przy okazji kupiłam buty szpilki klasyczne czarne i sukienkę na chrzciny :-D no a teraz robię farsz do krokietów ;-):tak:

reklama
dzięki zuzanko :blink:
Ja też jestem w szoku i ciągle bardzo się boje, choć z każdą minutą bardziej oswajam.
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży, że będzie dobrze. Że się uda.

A tobie udanych gości :-)
Kurcze, aleś mi smaka narobiła krokietami, chyba zrobie niebawem.

Do góry