reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
Zuzanka
no to super ,żeś zadowolona;)
maska kremowa na koniec czy algi?:-D

mnie niemoc dopadła...z nos leci,głowa ciężka,kark boli:eek: ja rozumiem ,że 34 belki noszę ,ale yyyy..starość:shocked2:

mama jakaś maska algowa :-) już na 21 się umówiłam na kolejną;-);-) a Ciebie jakieś przeziębienie wzięło?? no nie przesadzaj z tymi belkami ja 32 już noszę ;-)ale coś w tym jest mnie też coś połamało w karku i chyba na masaż się umówię ;-):-) hehe teraz to ja będę znajdywać preteksty na zabiegi :-D

Zuzanka
no właśnie-w końcu tak dużo lat jeszcze nie mam a tu co??? wczoraj byłam na chodzie a dziś po zakupach jak ległam na kanapie tak ...leżę

ja sobie mikro robię sama ...ale samej to średnia przyjemność-ale twarz potem miodzio:tak:

jutro mam kilka klientek,mam nadzieję ,że dam radę.

dasz ,dasz radę:tak: no a nie masz koleżanki żeby Ci zrobić??

a buzia powiem Ci ,że super :tak: ja też właśnie zjadłam zupkę jarzynową bo mnie naszło i jakoś takoś mi się błogo zrobiło i tez leżę na kanapie ;-)

Eee a mikro to co to? Wtajemniczcie mnie pliss ;-)

Fajnie Wam, taki kanapowy relaks. Ja dziś krążę wokół kliniki w Gdyni od godz 15. To krew, to usg, znowu wizyta i już dziś robimy iui mimo że to 9dc no ale tak zawariował mój organizm. Czekamy więc, a w klinice tłumy :-/ Dobrze że siora zajęła się moją pisurką

Anuszka a jak Ty się czujesz? @ wszystko ładnie Ci oczyści więc dobrze że jest.

Celta a jak u Ciebie? Kursy już rozpoczęte, bo przepraszam ale nie pamiętam :-/

Babole
ja mam 31 i też już mnie starość łamie. . . Ale duchem czuje się na 21 :-D:-D:-D

Smerfeta
no czuje się w miarę ok
jak to przy @ więc nie wiem czy to tak po zabiegu czy to tylko @

smefeta to trzymam kciuki :-) a miro to nic inneg jak mikrodermabrazja zabieg na buzię :-)
anuszka @ minie i wpadną II &&&&&& zobaczysz ;-)

a ja miałam ochotę na pifko i wzięłam 2 łyki i po wszystkim ;-) powiem Wam,że kiedyś nie miałam problemu z piciem w sensie ,że nic mi nie było a teraz zaraz a to żołądek a to główka :laugh2::confused2:;-)hehe czuję się młodo ale organizm się buntuje ;-):cool:

reklama
Zuzanka
ja też się czuję młodo ,ale dziś ....a
najlepszy był listonosz-przyniósół list i mówi-->oooo..lato sie przedłuży,wygląda pani kwitnąco...

yyyyyyyyy:sorry: się zawstydziłam ...to listonosze zwracają uwagę na takie coś :-D

idę po leki..

Do góry