reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Ja już w domu.
Okazało się że to nie polip ale jakieś zmiany przed polipowe, wzięli wycinek, wizytę mam 17.09 więc będę wiedziała co i jak. . .
Trochę jakaś słaba jestem ale to chyba od leżenia.

reklama
anuszka no to fajnie ,że w domku :*** odpoczywaj teraz

ja wlaśnie walczę z prasowaniem NIE-NA-WI-DZĘ !!!!:baffled::wściekła/y: ZUPKA SIĘ gotuje ,jeszcze w szafie jednej zrobię porządek z pościelą i ręcznikami :happy2:

mama05 tulam mocno :rolleyes2::rolleyes2: co się dzieje?

robiłam z żelu .Coś dzisiaj mam dziwny ból głowy :baffled:jakby nadciśnienie ale nigdy nie miała :dry:jestem nisko ciśnieniowiec :confused: 113/76 ciśnienie chyba dobre?

Zuza, mama
a mi nigdy nie trzymały się żele ani akryle dłużej niż kilka dni. Zaraz odchodziły :-(
Dobrze że do dnia ślubu mi dotrwały.
Od czego może to zależeć co babeczki?

anuszka od paznokcia niestety :-( mam taką klientkę jej nic się nie trzyma ani hybryda ani żele nic :no: i w końcu zrezygnowałyśmy i ściągnęłam jej hybrydę ostatnio i ma swoje doprowadzić do porządku ;-)

co można lekkiego i dobrego na kolację ? nie mam pomysłu a zjadłabym coś :-)

Lodowa pomidory papryka kurczak gotowany kukurydza mocarela sos z jogurtu natural. i sosu na K. . . rr

Albo zamiast kurczaka tuna i zamiast jogurtu oliwa
:-D

Kurde lipa z tymi moimi paznokciami

reklama
Do góry