reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

anuszka będzie dobrze ,wrócisz szybko do domu i coś czuję ,że jeszcze w tym roku zajdziesz w ciążę :-)
mama becikowego nie ale macierzyński jak najbardziej tak :tak:

ja dzisiaj jakaś śnięta :baffled:

reklama
Anuszka
boisz sie i to normalne..ale dla lekarzy to rutynowy zabieg ,często taki robią i bedzie si .
myślami z Tobą:tak:

Zuzanka
dzięki za info-miło ze strony rządu ,że takie prawo ustalili:tak:

miłego wieczorku kobietki..

Heja!
Mama ogródek masz pikny!!! a jaki pikny napis w nim :tak: Swego czasu w pewnej dzielnicy Gdańska ktoś układał z płyt chodnikowych symetryczne napisy na skarpie trawnika. I tak fajnie mu to wychodziło, że robotnicy nie zabrali tych płytek po wykonanym remoncie chodnika. Może to był Twój mąż? ;-) :rofl2:

Zuzanka i ja dołączyłam do przetworowej brygady ;-) wczoraj robiłam grzybki w occie :tak: Zalewa jednak wyszła troszkę czerwona bo nie miałam białej cebuli , tylko czerwoną :-D:-p

Anuszka tak jak pisałam Ci na innym wątku - pewnie przez wziernik będzie zabieg czyli tak jak piszesz łyżeczkowanie... nie bój się, będziesz sobie spała, a jak Cię wybudzą to zdziwisz się, że tak szybko ;-) no i życzę Ci by tak jak u mojej koleżanki wyszło, że jednak nie trzeba nic robić &&&&&&&&&&&&&& A tak ogólnie mocno Cię męczą? Często wołają na badania? Dostajesz jeszcze jakieś leki?

Dzięki Babole za wsparcie.

Wiem że to będzie krótko trwało. Strach przed nieznanym.
Dziś mi robili usg, zwykle badanie ginekolog. wzięli jakiś wymaz, krew tylko raz. Jutro coś też będą robić.
Dostałam jakieś dwie niebieskie pigułki i coś dopochwowo brązowego :-D ale to tylko ja przed tym zabiegiem.

Zuza
:-* za miłe słowa

anuszka, ściskam bardzo, bardzo mocno.
Ja wiem jak szpital działa na psychikę... Ale nic się nie martw! Zrobią Ci ten zabieg i będziecie mogli zacząć znowu starania.
Z polipem i tak miałabyś mocno średnie szanse na utrzymanie ciąży. A tak zaczniesz z czystą kartą :-), przebadana mam nadzieję od stóp do głów.
Jestem z Tobą, na pewno za chwilkę będzie już po wszystkim i wrócisz do domku :tak:

zuzanka, byłam w górach Sowich :tak:

Już po zabiegu. Wszystko trwało może pół godz z przygotowaniem i powrotem na sale. Mały ból podbrzusza i senność. A tak to ok. . . Pomału wracam do siebie

cześć kobitki

anuszka dzielna dziewczynka :*** senność po narkozie. Teraz po badaniach będziesz wiedzieć co i jak &&&&&&&&&&&
celta to miły też miałaś weekend i taki bardziej intensywny niż ja :-) LB cały czas na działce ;-)

smerfeta żadna różnica czy cebula biała czy czerwona aby były smaczne ,ja osobiście nie lubię grzybków,no może z wyjątkiem kurek :-D

w tym tygodniu chciałam zrobić cukinie jeszcze w curry no i muszę parę słoików ogórków zrobić bo M twierdzi ,że mało 45 szt ;-) w tamtym roku miałam ok 100 .

mama co u Ciebie ? jak mija dzień?

ja zaraz uciekam na miasto po zakupy i ciasto ze śliwek będę robić ,może ktoś wpadnie wieczorem na nie ,mam dzisiaj imieniny więc miło by było ,zapraszam Moje Drogie :tak::tak::tak:

reklama
zuzanka, w takim razie buziaki imieninowe :-) Ja wczoraj nażarłam się (inaczej nie napiszę, bo ilość była porażająca..) cista ze śliwkami u Mamy. Uwielbiam!

anuszka cieszę się, że już PO i że powolutku wracasz do siebie. Zobaczysz, wszystko będzie dobrze :blink: Zbieraj siły!

Do góry