reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

dzięki dziewczyny :***

ciasto już wstawione i powoli roznosi się zapach w domu :-) uwielbiam takie klimaty ,obiadek zrobiony czeka tylko na M :tak: pranie się kończy prać ,wieczorem chyba poprasuje troszku ,jutro mam zabiegi na rączki więc nie będę miała kiedy :baffled:a już konkretna gromada mi się nazbierała ;-)

a mówiłam Wam,że od 2 września mam dodatkową fuchę ;-) odbierać będę 5 letnią Matyldę ze szkoły i powiem Wam ,że konkretna sumka mi wpadnie więc się cieszę :tak:

anuszka jak Twoje samopoczucie popołudniowe?
celta czasem jest taki dzień ,że się nażeramy hehehe ,ja mam nadzieję,że nie pęknę dzisiaj :-Dpo cieście :-D:-D

reklama
Zuza
dziękuje już lepiej
jeszcze sennie ale w szpitalu mam tak zawsze no i czasem w głowie się zakręci jak wstaje

fajna ta dodatkowa robota

Hej Babuszki ;-)

Zuzanka najlepszego z okazji imienin!!!!!!!!! Tak zerkam w kalendarz - jesteś Józefa ;-) czy Monika? :-D:rofl2::-p Matylda to ładne imię :tak: Oj już czuję zapach tego ciasta ;-)

Anuszka cieszę się, że wszystko dobrze poszło. Szczęście w tym nieszczęściu jest takie, że akurat byłaś w szpitalu i nie musiałaś szukać gina, skierowania, na nowo umawiać się do szpitala... A teraz wypoczywaj dużo ;-)

Wczoraj oglądałam pięęękny film o rodzinie, która nie mogła mieć dzieci (on już od jakiegoś czasu na HBO leci). W tytule ma Timoty coś tam (sorki nie zapamiętałam), i jest o chłopcu z liśćmi na nogach, który nagle pojawia się w tej rodzinie. Film bardzo wzruszający i taki "swój" bo pięknie pokazuje cierpienie ludzi, którzy nie mogą mieć dzieci

Pozdrawiam ciepło z wczesno - jesiennego Gdańska ;-) widać, że słońce jest już jesienne

Anuszka i jeszcze chciałam Ci podpowiedzieć abyś poprosiła o opis zabiegu. Ja dopiero z niego dowiedziałam się co mi tak na prawdę robili + mój gin chciał się z tym zapoznać. Pamiętaj też by zapytać kiedy będą wyniki badań wycinka bo na pewno dadzą do zbadania bo jak to moja siora piguła mówi-wszystko co wytną z człowieka idzie do badania ;-) W naszym przypadku każdy taki papier przyda się do dalszego leczenia

cześć babeczki;)
ja po pracy ...wczoraj byłam prawie cały dzień na bb a dzis dopiero odpaliłam ..

Zuzanka
i ja ściskam ;)
i dzięki ,że pytasz :-)

Anuszka
cieszę się i ja że żyjesz :-D
teraz zaciskamy && za wyniki cokolwiek to było.

Smerfetka
dzięki :) to jest przód domu więc tam za wiele roślin nie mam ..tyły za to są obsadzoneee gdzie się dało :-D
u nas w wielkopolsce tez jesienią wieje :baffled:

Celta
pozdrawiam :)

idę na kawę z mężem ..woła ta taras:-p

Zuzanka obstawiam Józefę ;-):-D:-D :cool2: Też lubię jesienne słońce ale szkoda mi kwiatków... teraz jeszcze ostatkiem sił tak pięknie kwitną

Anuszka, jutro wychodzisz?

A film o którym wspominałam to 'Niezwykłe życie Timothy'ego Greena' :tak:

smerfeta trafiłaś w dziesiątkę :-D:tak::-Dpoproszę M żeby mi go "kupił" :-p

mama05 jak kawka z mężusiem na tarasie ;-) ja wieczorkiem książkę czytałam na tarasie :tak:ale pod kocykiem ;-)

ja wsuwam 3 kawałek ciasta :szok::-D

Smerfetka
ooo..takiego filmu nie widziałam-trzeba obejrzeć ,tyle,że ja hbo nie posiadam ,a lubie takie filmy.

Zuzanka
a dziekuje ,kawka oki..tylko mój mąż z tych co to wrzątek piją ,wiec jak ja wypiję 3 łyki to On ma juz po kawie :-D
też lubie tak czytać książki -pod kocem z herbatą ..tylko nie zawsze komary dają posiedzieć

miałam klientkę na hybrydowy ..mamę 3ki dzieci wiec dopiero wieczorem może wlecieć :blink:
pozdro i ..śpijcie dobrze;)

aaaaa
Zuza
daj trochę ciasta..nie zjedz wszystkiego.chociaż okruchy z blach daj :))

reklama
cześć kobitki

ja po śniadanku ,zaraz pazury robię no i dzisiaj na obiad jarzynowa :-)

mama05 do kawki kawałek zostawiłam ,ale myślę ,że po południowej dopiero :tak: zapraszam ;-) co do dzieci w domu to ja rozumiem :tak:
anuszka jak tam?
smefeta,Celta jak dziewczyny poranek ???

Do góry