reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

jestem i ja -->powsinoga :-D

Anuszka
&& za wyniki badań ..i oby te 3 dni szybko zleciały:tak:

Celta
u nas też trochę spacerów było..
gościny ,jedzonka i śmiechu;)

ale wczoraj jak wracaliśmy po oniedzie bo między 14-15.oo wyjechalismy licząc ,że ludzie beda wraca wieczorkiem--->li-pa!
był ruch na drodze,że hej ..no ale to droga z morza więc wiadomo,że w sezonie ciężko się jedzie.
wyprzedzają na 3go i 4tego:baffled:
ale my spokojnie sie kulaliśmy 90tką..postoje robiłam ,żeby nasz przyjeciel się załatwił i troche kości rozprostował..
jechalismy 3 h,ale dojechalismy cali.

smacznej kawki kochane i ..niestety ...jesień idzie..zimno,wieje,słonko mniej grzeje..ehhh:sorry2:

reklama
:-D
ruz1.jpg

Anuszka

a wieczorkiem dostałam turkusową bransoletkę a'la Pandora-taką z zawieszkami-a zawieszek-koralików 15 sztuk..na 15 naszych wspólnych lat ,choć po ślubie 10.

bardzo się wzruszyłam ..bo przez tą moją działalność i całe to zamieszanie doceniam ,że pamiętał..

jak Ci tam w szpitalu?

cześć dziewuchy!!:-)

no mama ten napis i prezent bomba :tak::-) mówisz ,że weekend udany ;-)
anuszka no to kochana trzymaj się i daj znać jak wyjdziesz :tak:

celta
a Wy gdzie byliście?

no powiem Wam ,że idzie jesień ale ja lubię Nasze pory roku :-) każda ma swój urok:tak:

My na działeczce odpoczywaliśmy ,wczoraj siostra była z córką 3 lata Agata boska jest koza :-)

szykuję obiadek ,mam dzień na lenia :confused:;-)

Zuzanka
dziękuję :*

i...dosiadam się z moim leniem do Ciebie i Twojego lenia..
póki byłam na chodzi to robota szła..a teraz juz koniec...siły sie skończyły.

Zuza
a powiedz mi czy panie w OA mówiły coś na temat macierzyńskiego-czy mamie adopcyjnej należy się taki urlop-jakiś wymiar,może nie cały ,ale chociaż część??

Babeczki
U mnie po usg nie najlepiej.
Jest podejrzenie że mam polip. Jutro mam operacje czy zabieg pod narkozą żeby zobaczyć czy to to, co to itd.
Boję się, wiecie może na czym to może polegać?
Kurde przecież co miesiąc miałam usg i nic nie było widać :-(

anuszka nie bój się to zabieg pewnie laparoskopia ,sprawdzą i po 15 minutach będzie po wszystkim :tak:

mama no ja mało co zrobiłam dzisiaj ale to dlatego,że od jutra znowu zaczynam przetwory :tak:;-) co do macierzyństwa adopcyjnego kochana to mamy takie same prawa jak kobiety rodzące :tak::-)

Zuzanka
bo tak się własnie ostatnio zastanawiałam czy należ się urlop macierzyński..
becikowe pewnie wypłacane jest mamie biologicznej ,ale macierzyński powinien przysługiwać mamie adopcyjnej ...ale -tak jak pisałam -nie wiem,dlatego pytam .

Anuszka
tak,pewnie bedziesz miała laparo.
ja tez miałam i to trwa tak 40 min ,tylko u mnie trwało 40 bo miałam usuwanego torbiela czekoladowego z jajnika-5,5cm dużego.
nie martw sie ,wszystko bedzie dobrze-my &&&& pozaciskamy!

reklama
Ten mój jest w macicy. Trochę o tym czytałam i może być robione endoskopem lub przy znieczuleniu ogólnym tzw łyżeczkowanie i trwa kilka minut. Ja właśnie będę miała tą drugą wersję :-(

Do góry