reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
Hej!
Mama mężulek widzę musi się starać bo z Ciebie niezła laska i inne wagony chcą się dostawić ;-) Najlepszego życzę z okazji tak pięknej rocznicy :-):-D

Wracam do pracy od gina. Od niedzieli Gonal i oby urosło coś pięknego na lewym jajniku ;-)

A chciałam jeszcze swoje 3 grosze dorzucić w kwestii rodzinki, bo u mnie też zawsze wesoło było, mam brata i siostrę. Moi rodzice ze wsi pochodzą więc też zawsze dbało się o zdrowe jadło :-D

Miłego dnia!

Ostatnia edycja:
hejo

mama05 wszystkiego najlepszego ,noo powiem Ci,że aż zazdraszczam pomysłów Twojemu mężusiowi :-)ale czadowo to wymyślił:tak:

smerfeta
kciukasy mocne &&&&&&&&&&&&&& oby urósł piękny pęchol!!!
Celta muszę koniecznie spróbować tych placków :tak:
anuszka miałaś pomóc przy ogórkach ??:baffled:

ja walczę dalej z ogórkami ,ale wieczorem uciekamy do znajomych i jutro na działkę ,więc kochane miłego weekendu :tak:

mama a dla Ciebie owocnego ;-):-)

buziam

Zuzankan
no wymyslił to super..ale mnie serducho chwyciło jak podniosłam te rolety mój kochany...same widzicie ,że nie ma co zamieniać na inny wagon:-D:-D

Smerfetka
dzięki ..
inne wagony są niedostępne :-p

Anuszka,Celta
dziękuję kobietki;)

sernik ładnie stężał,zaraz zjemy z dziećmi obiad,potem pakowanie i za 5 h ruszamy ku przygodzie :)

Zuzanka
walcz z ogórkami ,a potem przyjemność na działce i ze znajomymi;)
niech moc będzie z Tobą :cool2:

Zuza
Sory
zarobiona jestem :-*
wiesz, praca praca praca
niestety
w poniedziałek znów do szpitala na badania hormonów II fazy
Obiecuje innym razem :-D

Zuzanka, Mama mini wakacje weekendowe widzę szykujecie ;-) bawcie się dobrze, a my tu sobie z dziewczynami same będziemy słodzić na forum ;-)

Anuszka, Celta słodkości życzę ;-):-D:-D
A ja do roboty bo mi tu excele latają i w oczach mienią ;-)

Babeczki
jak po weekendzie?
Opowiadać...
Ja spędziłam go w pracy, bez rewelacji.
Właśnie jadę do szpitala na badania hormonów II fazy.
3dni nudów

reklama
anuszka, to trzymaj się tam dzielnie w tym szpitalu :blink:, niech czas prędko zleci, a wyniki badań będą bardzo dobre :tak:

U mnie weekend był bardzo miły, wyjazdowy. Pogoda piękna, zaliczonych wiele długich spacerów.
Oby więcej takich luzackich dni..

Do góry