reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Zuza, mama
mam nadzieję że się spełnią te marzenia. . . Kuchnia z dużą zamrażarką
I ogród z malinami i koperkiem też :-D
gromadka brudnych dzieci . . .
mamy te same marzenia widzę. . .

reklama
Sama mam przez Was taką ochotę na placki, że.....
Ale nie mam w domu ani pół ziemniaka, może to i lepiej ;-)

Oj placuszki ziemniaczane pyyycha... i koniecznie z cebulką :tak: niedawno z siostrą nasmażyłyśmy więc mój głód na placuszki jest zaspokojony ;-):-D
Mama
ostatnio do takiej bułeczki tartej z masłem dodaje ziarenek siemienia lnianego - pysznie smakuje z fasolką :tak: siemię po uprażeniu robi się pyszniutkie ;-)

Zuzanka podziwiam Twój zapał do prac domowych:szok: ja robię tylko grzybki w occie bo w sumie na inne przetwory to nie mam miejsca a grzybków takich dobrych to nigdzie nie kupie ;-) ale może gdybym miała większe lokum... pozostaje mi pomarzyć... więc Anuszka mamy takie same marzenia :tak: no i marzę o takich porannych obowiązkach jakie ma Mama :hmm::rolleyes: My z rańca w pośpiechu wychodzimy do pracy, tylko pies sennie pomacha nam ogonkiem na do widzenia ;-)

Ostatnia edycja:
hehe placki górują ,a z cukinii robiłyście ?? ja wczoraj robiłam pyyyycha :-)

anuszka ,smerfeta
oby się spełniło jak najszybciej &&&&&&&&&&&&&&&

smerfeta ja tak troszku z domu wyniosłam, moja mama była typową gospodynią i robiła wszystko w weki i mroziła i pichciła co sobotę ciasto ,cały dom pachniał :tak::-) nawet teraz mi zapachniało jej owocowymi ciastami :happy: i obiecałam sobie,że mój dom dla dzieci będzie pachniał pysznościami ....

Znalazłam wiele przepisów na placki z cukinii. Robisz tak jak ziemniaczane i dodajesz tylko cebulkę czy też czosnek, jakieś pestki itp?

Jutro czeka mnie stres na koniec pracy - spotkanie w temacie nie powinnaś wychodzić tak często do lekarza (mimo że wszystko odpracowuje lub biorę dzień urlopu) bo my mamy dzieci i też potrzebujemy brać wolne :zawstydzona/y: aż wyć mi się chce i mam doła

a ja w drodze powrotnej zajechałam ......do mc:baffled: no tak mnie naszło na ten szit,że szok...a tam co ? obsługuje mnie chłopak ,zza tych ich maszyn wychodzi kierownik i ...mnie rwie:szok: teksty takie,że szok..
mówię do niego pokazując palec ,że może nie wyglądam ,ale mam już swoje lata i od 10 lat męża..
a on mi-->nie ma takiego wagonu którego nie można odczepić

yyyy.:baffled:
więc mu powiedziałam,że ja nie oddam nikomu takiego wagonu.

wziął od chłopaka moją paczkę-bom na wynos wzieła i czarującym wzrokiem ....:dry: mówi-keczupik dodałem

wiec ja dolałam oliwy do ognia i mówię-doceniam i puściłam oczko.
byłam już przy drzwiach a on na cały głos:
może jednak dostanę numer telefonu??

no

a ja zarzuciłam kudłami i nawet sie nie odwróciłam :-p

Smerfetka
będziesz miała takie obowiązki ,zobaczysz;))

Zuzanka
herbatkę gorzka wypij;)

Celta
&&& za Waszą dzidzię..

Magdalena M
?????????????????????

reklama
mama :-D:-D:-D no to niezła przygoda!! Ale fajnie, kobiece ego dobrze czasami podbudować.
Swoją drogą musisz być niezła laska!!

zuzanka, smerfeta, Ja bardzo lubię placki z cukini, ale szczerze mówiąc dużo bardziej z selera ;-). Czego to ludzie nie wymyślą, co nie?

Do góry