reklama
smerfeta
Fanka BB :)
Oj placuszki ziemniaczane pyyycha... i koniecznie z cebulką niedawno z siostrą nasmażyłyśmy więc mój głód na placuszki jest zaspokojony ;-)
Mama ostatnio do takiej bułeczki tartej z masłem dodaje ziarenek siemienia lnianego - pysznie smakuje z fasolką siemię po uprażeniu robi się pyszniutkie ;-)
Zuzanka podziwiam Twój zapał do prac domowych ja robię tylko grzybki w occie bo w sumie na inne przetwory to nie mam miejsca a grzybków takich dobrych to nigdzie nie kupie ;-) ale może gdybym miała większe lokum... pozostaje mi pomarzyć... więc Anuszka mamy takie same marzenia no i marzę o takich porannych obowiązkach jakie ma Mama My z rańca w pośpiechu wychodzimy do pracy, tylko pies sennie pomacha nam ogonkiem na do widzenia ;-)
Mama ostatnio do takiej bułeczki tartej z masłem dodaje ziarenek siemienia lnianego - pysznie smakuje z fasolką siemię po uprażeniu robi się pyszniutkie ;-)
Zuzanka podziwiam Twój zapał do prac domowych ja robię tylko grzybki w occie bo w sumie na inne przetwory to nie mam miejsca a grzybków takich dobrych to nigdzie nie kupie ;-) ale może gdybym miała większe lokum... pozostaje mi pomarzyć... więc Anuszka mamy takie same marzenia no i marzę o takich porannych obowiązkach jakie ma Mama My z rańca w pośpiechu wychodzimy do pracy, tylko pies sennie pomacha nam ogonkiem na do widzenia ;-)
Ostatnia edycja:
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
hehe placki górują ,a z cukinii robiłyście ?? ja wczoraj robiłam pyyyycha :-)
anuszka ,smerfeta oby się spełniło jak najszybciej &&&&&&&&&&&&&&&
smerfeta ja tak troszku z domu wyniosłam, moja mama była typową gospodynią i robiła wszystko w weki i mroziła i pichciła co sobotę ciasto ,cały dom pachniał :-) nawet teraz mi zapachniało jej owocowymi ciastami i obiecałam sobie,że mój dom dla dzieci będzie pachniał pysznościami ....
anuszka ,smerfeta oby się spełniło jak najszybciej &&&&&&&&&&&&&&&
smerfeta ja tak troszku z domu wyniosłam, moja mama była typową gospodynią i robiła wszystko w weki i mroziła i pichciła co sobotę ciasto ,cały dom pachniał :-) nawet teraz mi zapachniało jej owocowymi ciastami i obiecałam sobie,że mój dom dla dzieci będzie pachniał pysznościami ....
smerfeta
a z cukinii plackuuff nie znaju
zuzanka81
...szczęśliwa mama.
a widzisz a są pyszne :-)
smerfeta
Znalazłam wiele przepisów na placki z cukinii. Robisz tak jak ziemniaczane i dodajesz tylko cebulkę czy też czosnek, jakieś pestki itp?
Jutro czeka mnie stres na koniec pracy - spotkanie w temacie nie powinnaś wychodzić tak często do lekarza (mimo że wszystko odpracowuje lub biorę dzień urlopu) bo my mamy dzieci i też potrzebujemy brać wolne aż wyć mi się chce i mam doła
Jutro czeka mnie stres na koniec pracy - spotkanie w temacie nie powinnaś wychodzić tak często do lekarza (mimo że wszystko odpracowuje lub biorę dzień urlopu) bo my mamy dzieci i też potrzebujemy brać wolne aż wyć mi się chce i mam doła
mama05
prrrryy szaaaalona :))
a ja w drodze powrotnej zajechałam ......do mc no tak mnie naszło na ten szit,że szok...a tam co ? obsługuje mnie chłopak ,zza tych ich maszyn wychodzi kierownik i ...mnie rwie teksty takie,że szok..
mówię do niego pokazując palec ,że może nie wyglądam ,ale mam już swoje lata i od 10 lat męża..
a on mi-->nie ma takiego wagonu którego nie można odczepić
yyyy.
więc mu powiedziałam,że ja nie oddam nikomu takiego wagonu.
wziął od chłopaka moją paczkę-bom na wynos wzieła i czarującym wzrokiem .... mówi-keczupik dodałem
wiec ja dolałam oliwy do ognia i mówię-doceniam i puściłam oczko.
byłam już przy drzwiach a on na cały głos:
może jednak dostanę numer telefonu??
no
a ja zarzuciłam kudłami i nawet sie nie odwróciłam
Smerfetka
będziesz miała takie obowiązki ,zobaczysz)
Zuzanka
herbatkę gorzka wypij
Celta
&&& za Waszą dzidzię..
Magdalena M
?????????????????????
mówię do niego pokazując palec ,że może nie wyglądam ,ale mam już swoje lata i od 10 lat męża..
a on mi-->nie ma takiego wagonu którego nie można odczepić
yyyy.
więc mu powiedziałam,że ja nie oddam nikomu takiego wagonu.
wziął od chłopaka moją paczkę-bom na wynos wzieła i czarującym wzrokiem .... mówi-keczupik dodałem
wiec ja dolałam oliwy do ognia i mówię-doceniam i puściłam oczko.
byłam już przy drzwiach a on na cały głos:
może jednak dostanę numer telefonu??
no
a ja zarzuciłam kudłami i nawet sie nie odwróciłam
Smerfetka
będziesz miała takie obowiązki ,zobaczysz)
Zuzanka
herbatkę gorzka wypij
Celta
&&& za Waszą dzidzię..
Magdalena M
?????????????????????
reklama
celta
mama no to niezła przygoda!! Ale fajnie, kobiece ego dobrze czasami podbudować.
Swoją drogą musisz być niezła laska!!
zuzanka, smerfeta, Ja bardzo lubię placki z cukini, ale szczerze mówiąc dużo bardziej z selera ;-). Czego to ludzie nie wymyślą, co nie?
Swoją drogą musisz być niezła laska!!
zuzanka, smerfeta, Ja bardzo lubię placki z cukini, ale szczerze mówiąc dużo bardziej z selera ;-). Czego to ludzie nie wymyślą, co nie?