reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

reklama
hej Laseczki.
my już po rozmowie z pedagogiem. Pani była bardzo mila:tak:
w skrócie pytania: jak postrzegamy nasz związek, czym się interesujemy, jak spędzamy wolny czas, jakie są motywy adopcji, czy mamy przyjaciół, jakie są relacje z rodzina - pytali o szczegóły dot.najbliższej rodziny, preferowane metody wychowania, kary i nagrody - jaki mamy pogląd na to, jaka przyczyna niepłodności, preferencje odnośnie dziecka które chcemy adoptować, jakie mamy wcześniejsze doświadczenia z dziećmi w kwestii wychowania. nie wiem, co jeszcze... w pon jedziemy na spotkanie z pania psycholog - będą testy i następne spotkanie to wspólna rozmowa z p. psycholog w czw 27.08. kurs zaczynamy w 1 lub 2 tygodniu września.:-)

No nic nowego. Widzisz a nikt nie robi takich cyrków na rodziców biologicznych. Rozumiem, że te dzieciaczki mają pod górkę, przeszłość, itp ale te procedury mogły by troszkę inaczej wyglądać.

A tak konkretnie to jak ta rozmowa przebiegała z pedagogiem?

Ciekawa jestem kiedy do Nas się odezwą. Póki co jak wiesz myśli krążą wokół innych tematów, ale nie mogę się doczekać kiedy się u nas wkońcu procedura na dobre zacznie...

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry