reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Agulla super, że jeszcze podchodzisz:tak: My zapisani jeszcze jesteśmy w kolejkę do adopcji w Gamecie w Rzgowie, ale nasza kolej może będzie za rok, może za dwa... W kwietniu dzwoniłam się dowiedzieć jak wygląda kolejka i byliśmy na 28 miejscu oczekujących na zarodek... Wczoraj z ciekawości zadzwoniłam ponownie... i nadal to samo miejsce... Okazać się może, że zadzwonią jak będziemy mieli już dzieciątko z adopcji i... wtedy zdecydujemy co dalej - czy podchodzimy do AZ czy odpuszczamy. Na dzień dzisiejszy nie mam parcia na AZ. Gdybym chciała znów to zarodki do adopcji są od ręki w Novum. Może, gdybym miała siłę... ale takowej brakuje już...:no:

reklama
Ann84, rozumiem Cię, mi też w pewnym momencie zabrakło już sił na walkę... Chociaż trzeba powiedzieć jasno, że droga adopcyjna też wymaga zaparcia i wytrwałości. No cóż, tak nasz los, że łatwo mieć nie będziemy.
Super, że już niedługo zaczynacie :happy:
Agulla, wielkie kciuki za Waszego malucha, oby został z Wami na zawsze!
Miłego dnia wszystkim życzę!

Agulla no to wspaniale, że macie maluszka. niech rośnie w siłę i niech to będzie ON:-) koniecznie informuj na bieżąco.

udanego dnia:-)

Hej Kobiety. Odnośnie pedagoga-dostalam dziś tel z OA, ze mamy z nim spotkanie w środę o 14 i mamy być razem. Czy to oznacza że rozmowa odbędzie się razem czy każdy z nas osobno będzie rozmawiał? Ma to trwać godzinę , może półtora...

reklama
Do góry