reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Agulla super, że jeszcze podchodzisz:tak: My zapisani jeszcze jesteśmy w kolejkę do adopcji w Gamecie w Rzgowie, ale nasza kolej może będzie za rok, może za dwa... W kwietniu dzwoniłam się dowiedzieć jak wygląda kolejka i byliśmy na 28 miejscu oczekujących na zarodek... Wczoraj z ciekawości zadzwoniłam ponownie... i nadal to samo miejsce... Okazać się może, że zadzwonią jak będziemy mieli już dzieciątko z adopcji i... wtedy zdecydujemy co dalej - czy podchodzimy do AZ czy odpuszczamy. Na dzień dzisiejszy nie mam parcia na AZ. Gdybym chciała znów to zarodki do adopcji są od ręki w Novum. Może, gdybym miała siłę... ale takowej brakuje już...:no:

reklama
Ann84, rozumiem Cię, mi też w pewnym momencie zabrakło już sił na walkę... Chociaż trzeba powiedzieć jasno, że droga adopcyjna też wymaga zaparcia i wytrwałości. No cóż, tak nasz los, że łatwo mieć nie będziemy.
Super, że już niedługo zaczynacie :happy:
Agulla, wielkie kciuki za Waszego malucha, oby został z Wami na zawsze!
Miłego dnia wszystkim życzę!

Agulla no to wspaniale, że macie maluszka. niech rośnie w siłę i niech to będzie ON:-) koniecznie informuj na bieżąco.

udanego dnia:-)

Hej Kobiety. Odnośnie pedagoga-dostalam dziś tel z OA, ze mamy z nim spotkanie w środę o 14 i mamy być razem. Czy to oznacza że rozmowa odbędzie się razem czy każdy z nas osobno będzie rozmawiał? Ma to trwać godzinę , może półtora...

reklama
Do góry