reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

uuuuuuuuu jak pchnie ;))

ja jakiś czas temu też piekłam chleb tylko z otrębów-smaczny był i 3,4dni świeży...ale jakos przestała ..musze poszukac przepis i zacząć znów..
jakie eleganckie trawienie po min :-p

mam znieczulenie-nalewka 48%...ale mnie sponiewiera :szok::eek:

reklama
Hej kobitki
Troche mnie nie było,ale zalatana byłam,im mam wiecej spraw na głowie tym mniej czasu na myslenie:(
Ojj a same czarne mysli mnie dopadają..ehh zycie!
POZDRAWIAM WAS WSZYSTKIE SERDECZNIE
BUZIOLE

Katinka to niech chociaż sny tej nocy będą kolorowe :-) Trzymaj się dzielnie, będzie dobrze!

Mama jak się czujesz? Chyba poważnie karczycho dokucza co?

Celta a jak u Ciebie? Był telefon? Co działasz?

Anuszka zawitasz do nas jeszcze? :-(

Zuza a jak Twoje siostry przyjęły Mysze w rodzinie?

Iszka, Damqelle??????!!!!!!

Jutro chyba ciężki dzień w pracy będzie, a mi się tak chce spać :-) w sen zimowy najchętniej bym zapadła ;-) dobranoc!
WĄTKOWICZKI gorące pozdrowienia przesyłam ;-)

Ostatnia edycja:
hejka..

Katinka
przytulam mocno ...niedługo wiosna to i humorro bedzie lepszy,i nastawienie i chęci do życia wrócą ,,,

Smerfeta
jutro ide do lekarza-niewiele lepiej jet niz było,za długo to trwa.chciałam iść dzis ,ale nie było miejsca...jutro ide do pediatry bo u ogólnego tez brak miejsc :szok::baffled:
musze mocno zęby zaciskać obsługując klientki..a w ndz.mam warsztaty z rzęs 1:1 i chcę brac w nich udział a nie tylko słuchać...

wszystkie z Gangu Olsena pozdrawiam i ściskam ...nie-nie sciskam bo nie mam tyle siły-musi mnie przestać boleć :sorry2:

Katinka - trzymaj się z daleka od czarnych myśli

Mama - za udaną wizytę u lekarza i pozbycie się bólu.
Ja piekłam ostatnio chleb z mąki krupczatki - pycha był. Jak chcesz mogę podesłać przepis.

wróciłam od siostry, wybawiłam się z siostrzenicą, rozchorowałam się, ale już wracam do zdrowia

w poniedziałek kolejna wizyta w OA

buziaki dla wszystkich i udanego piątku

reklama
Iszka
pewnie,podaj przepis ;)
no i &&&&&&&& za wizytę w OA:tak:

ja byłam dzis u lekarza,dostałam leki ..cos tam poooowoli puszcza.oby do ndz.puściło całkiem :blink:

pozdrawiam- a jakże :-D

Do góry