reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Witam się nocną porą :cool2:
Anuszka mocne kciuki za zabieg, za powodzenie&&&& już niedługo będziesz wolna od tych kamieni, od bólu i wejdziesz w nowy rozdział starankowo-invitrowy :tak: Trzymaj się dzielnie, odpoczywaj dużo, niech wszyscy wokół Ciebie skaczą, biegają i Ci dogadzają :cool2::laugh2:

Zuzanka to chyba była pierwsza poważna choroba maleńkiej? więc nie dziwię się, że był strach... wiem, że i ja bym cholernie bała się pierwszej takiej choroby! Dużo zdrówka dla Was!!!

Celta skoro martwisz się, czy sobie poradzisz, to znaczy że jesteś świadoma wszystkich zagrożeń, a to znaczy że jesteś gotowa i na pewno sobie poradzicie. Telefon szybko zadzwoni :tak:

Mama to ja poproszę o zaklepanie wizyty ok 10 lipca na doklejenie rzęs :laugh2:;-) Muszę zrobić się pikna na weselicho brata! :laugh2: Super, że masz klientki, bo to znaczy że jesteś dobry fachowiec i babeczki wracają do Ciebie

Damqelle 100 lat dla Marysi!!! :rofl2: a malowanie jakie małe by nie było, zawsze jest męczące ;-) za to fajnie patrzy się na efekty :tak:

Dobrej nocy!!!!!

reklama
witaam :-)
wstawac babki ..wstawać :-D

Smerfeta
ale mi posłodziłaś :-p:-Ddziękuję :)wlatuj ,dokleimy co trza ;) wczoraj kleiłam rzęsy do 20.00 bo klientka dopiero na 18.oo mogła przyjść więc w domu byłam po 20.oo
szkoda ,że sama sobie nie moge zrobic bo tez bym chciałam :sorry:ja mam takie liche rzęsy ,że szok-czuję sie niedorobiona przez rodziców,gdzieś się pewnie spieszyli :eek::shocked2::-D:-D

Zuzanka
zdrowka dla Małej i cieszę się ,że raz po raz wlatujesz do nas ;)
buźka ;)

kurka!!! kawyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!!

Witam się!
Ja czekam na operacje.
Bez kolacji, śniadania, wody i kawy!
Koleżanka z sali już poszła na pierwszy rzut,ja druga. Dziewczyna ma 22 lata i też worek do wycięcia.

Mama ja też chce takie rzęsy!ile to u ciebie kosztuje?

Zuza
Zdrówka dla córci! Cierpliwości dla rodziców!

Anuszka
jestem z Tobą !
do napisania po operacji-będzie dobrze ;)

a rzęsy spadły z cena ..jeszcze niedawno robiło sie je za 350-300zł teraz usługo spadła z ceny przez grupony i inne srupony ! u mnie to koszt 140zł-ja robię syntetyczne i z norek..te z norek sa subtelniejsze.

Anuszka trzymaj się! Kolorowych snów życzę bo dziś zapewne prześpisz cały dzionek :-)

Mama przydałyby mi się takie rzęsy bo nie lubię ich malować ;-) Wciśnij nas z Anuszką do terminarza ;-)

Hej ,hej
Dziewczyny nie moge sie ogarnąć bo mam emka w domu,no mówie Wam ani do przodu ,ani do tyłu z robota,od świąt ma wolne ,ja juz poszłam do pracy a on sie byczy i mi tez robota nie idzie;-)
Nauczyłam sie byc sama w domu do południa bynajmniej i wszystko ogarniałam a teraz nie dosc ze obija sie,to jeszcze mi kompa zainkasował:-D

smerfeta Koniec juz był w grudniu w przyszłym tg odbieramy juz zaświdczenia:):)

celta Dasz sobie na bank rade, nie układaj czarnego scenariusza,pozytywne myslenie przyciaga pozytywne sytuacje (Tak mi ostatnio psiapsióła powiedziała) i ja sie tego trzymam i Tobie zycze:-)

zuzuanka Dobrze ze juz z malutką dobrze,człowiek bardziej cierpi jak cos dolega dziecku,bo to takie bezbronne stworzenie i nie moze powiedziec jak mozna mu pomóc!!! Takze ZDRÓWKA dla córuni!:)

mama
ja tez bym chciała rzesy,tak sie zbieram ale moze sie w koncu skusze,tylko sie boje zebym uczulenia nie miała ,bo pare kolezanek tak miało,bardzo brzydko wygladały te powieki pozniej,nie mam pojecia od czego to zalezy -od kleju?

anuszka Kochana trzymam &&&& za Ciebie!!! Daj znac jak poszło jak dojdziesz juz do siebie!

Buziaki kobitki -miłego dnia ...

Witam :-D
Mi maz wgrywal na tel mele koteluk i usunal jednoczesnie BB. No i opr zebral. Ja sie juz tak przyzwyczailam z telefonu pisac ze na kompie was nie potrafie znalezc.

anuszka - trzymaj sie!!! widzisz jak to szybko zleci. Dzisiaj zabieg, zaraz bedzie inv i bobasek :-D

mama - ale mnie ubawilas. Sie spieszyli i na rzesy zabraklo?
Ja bym nie wytrzymala 2 godziny siedzenia, nie mowiac juz o tym ze jak mam wydac 100 na siebie to sie szczypie. Ja sobie kupilam odzywke do rzes i widac poprawe. Kolezanka kupila sobie jakas drozsza odzywke i normalnie ma takie rzesiska ze moglaby nimi
zamiatac.
mama - a z jakich okolic jestes? Bo jak lubisz to co robisz to moze bys sie zakrecila kolo jakiegos fotografa co robi sesje kobiece i glamur? Ja mam na f calkiem sporo fotografow i oni maja po kilka "wizazystek" Jak zamieszczaja zdjecia to jednoczesnie pisza kto robil makeup. Dobry fotograf potrafi zrobic niezla reklame.

A kolor scian wyszedl fajny. zalezalo mi by ten pokoj rozjasnic i pomalowalismy na grecka chalwe. Jest przyjemnie... i czysto :-D

celta - przygotowuj pokoik. czas szybko zleci. I mysl pozytywnie. pozytywne myslenie przyciaga pozytywne sytuacje - to prawda :-*

zuzanka - zdrowia dla malutkiej. Jak juz jest zdrowa to duzo spacerujcie na powietrzu i wpuszczaj swierze powietrze do domu.
wybaczcie, ja czasem moge uchodzic za dziwaczke ale jestem zwolennikiem skandynawskiego wychowania. Jak najwiecej na dworze i to w kazda pogode, spacery, chodzenie po gorach i kapiele w rzece.
Jak wchodze do przedszkola to tam jest tak potwornie cieplo ze widze jak w powietrzu choroby sie rozmnazaja, a dzieci naubierane. Moj Tymek to nawet czasem w koszulce na dwor wyskoczy jak nie przyuwaze.

Musze sie do roboty zabrac bo zaraz na kawe czas

Hej kobitki:) Jak dzionek Wam mija??

damqella wiesz moze co to za odzywka co te rzęsika:-D takie fajne sie zrobiły??? Tez bym swoimi chetnie pozamiatała:-D

Pozdrowionka ,ja mykam na zakupy uszczęśliwic meża nowym zakupem:-D
Buziaki

reklama
mama ja mialam rzeski ale laska jjakas niedoswiadczona zalozyla mi za dlugie i posklejala strasznie placilam 150 zl i sciagnelam po 2 tyg bo jak taka sklejona kepka mi wypadla to masakra masz zdj jak ty zakladasz?

Do góry