reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

witam dziewczyny :-D
oj cos tak ciagle smutno tutaj.
mama,iszka - coz mozna wiecej? moze jedynie prosic o aniola dobrej smierci by babcie nie musialy cierpiec.
anuszka - czas tak szybko biegnie. Doczekasz sie!!!

A mnie nosi. Normalnie mnie rozniesie. Zrobilabym jakas duza sesje albo pojezdzila na rowerze. A tu wszystko w biegu

reklama
Damaqelle
Ale wiesz to miało być już teraz a trzeba przełożyć. :-(

zrobiłam w poniedziałek pierwsza szczepionke przeciw wir.wątroby. Właśnie jadę do chirurga.ciekawe co z tego wyjdzie, co stwierdzi, na kiedy termin operacji. Może nie będzie tak źle i pozwoli na in vitro.

Ostatnia edycja:
przykro mi

3maj sie kochana!!!

a u mnie niestety
:(
stymulacja odroczona
będę miała operacje wycięcia woreczka żółciowego ... 8.01.2014 :(

Ostatnia edycja:
Mama tak bardzo mi przykro... Ale pamiętaj że babcia już nie cierpi, już nic ją nie boli i na pewno jest jej już lżej i jest szczęśliwa. Mi ta myśl bardzo pomagała i mam nadzieję że i Tobie pomoże

Miłego dziewczyny! Uściski przesyłam!

mama Wyrazy współczucia:(
anuszka :( Ułoży sie zobaczysz,jeszcze bedzie dobrze!

Taki ten rok paskudny dla kazdego ,dobrze ze juz go tak mało zostało!!!
Pozdrawiam Was wszystkie seredcznie

Damqelle,Katinka,Smerfeta,Anuszka
dziękuję za wsparcie..pogrzeb jest w sobotę ..
odezwę sie pewnie w niedzielę .

Anuszka
&&&& za Twoje sprawy-na pewno Ci z tym źle..ale tak jak pisze Damqelle-czas szybko przeleci a potem już tylko działanie z in vitro.
głowa do góry.

ściskam Was babeczki.

reklama
mama
Wiem co teraz czujesz. . .
Ale tak jak pisze Smerfeta ja też próbowałam sobie wytłumaczyć, że moja babunia już nie cierpi i wtedy też było mi lżej...
3maj się kochana

Babeczki
Smutne to no ale cóż robić.
Mam nadzieję że szybko to minie.
Cały styczeń będę na chorobowym
Ja do głowy czegoś dostanę, cały czas będę myśleć . . . Ach

Do góry