reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ADOPCJA- pary starające się o adopcję wczoraj i dziś.

Anuszka szkoda, że mąż nie chce pomóc :zawstydzona/y: Wiem na 100%, że mój eM powiedziałby abym sama się najpierw wyleczyła, a moja siostra pielęgniarka wybiłaby mi z głowy ivf przed własnym zabiegiem...
Dzwoniłaś już do kliniki do doktorki prowadzącej? Co powiedziała?
Pamiętaj, jesteśmy jeszcze młode. Wiele dziewczyn dużo później decyduje się na dziecko i walczy tak jak my (mam na to przykład na wątku o iui). Damy radę, zobaczysz :-*

Miłego dnia dziewczyny!

reklama
witam slonecznie :-D
dzisiaj u nas piekna pogoda a my w domu. Wzielismy sie za malowanie przedpokoju bo juz patrzec nie mozemy. Umylam okno w kuchni a maz powiesil suszarke nowa, wiec remont prawie ze ;-)

celta gratuluje!!! teraz to juz zleci :-D
anuszka kochanie trudno tu radzic, ale chyba faktycznie jesli doswiadczeni lekarze radza to trzeba najpierw zadbac o wlasne zdrowie bo do wychowania dziecka potrzeba duzo zdrowia!!! przytulam na smutki

Dzwoniłam
Odkładamy to
Na nie wiadomo kiedy
Szkoda
Mam najpierw skonsultować to z chirurgiem
Tak myślałam
No mój mąż też mówił że najpierw moje zdrowie a potem ivf ale gdy powiedziałam że chce zaryzykować to powiedział że to będzie tylko moja decyzyja i jak coś mi albo dziecku się stanie to będę mogła winić tylko siebie

cześć dziewczyny..

Celta-serdeczne,bardzo serdeczne gratulacje:tak:
teraz &&&&& za szybki telefon!!

Zuzanka,Smerfeta,Damqelle,Anuszka-ściskam i pozdrawiam..

nie wlatuje bo u nas źle-to znaczy z babcią :-(mieliśmy jechac w sobotę (wczoraj) ale babci tak sie pogorszyło,tak cierpi ,że mama nie chce żebysmy to widzieli a tymbardziej dzieci ...powiedziała,żeby zapamietac babcie taka jaka była przez całe życie.
przyjeżdża pani z opieki paljatywnej -daje kroplówki...ale to nie pomaga..
w zasadzie.....czekam na telefon :-(
także myslę o Was ,ale nie mam sił na pisanie i wiem ,że Wy to rozumiecie.

pamiętajcie o mnie..

mama tulę Cię bardzo mocno!
Straszna jest taka bezsilność i to czekanie na najgorsze. Wiem jak się czujesz, wiem jakie to niesamowicie wyczerpujące...
Pamiętam o Tobie Kochana. Trzymaj się, a póki co tul się do męża i dzieciaków, jak dobrze, że macie teraz siebie....
Buziaki

Hej ,hej:)

smerfeta Super ze Wam sie udało na NFZ do genetyka ,my nie mielismy tyle szczescia;-) a jakie bedziecie robis badania?

celta GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE !!!!!

mama Kochana trzymaj sie jestesmy z Tobą i pamietamy zawsze o Tobie!!!!!

anuszka Nie wiem co mam Ci napisac ,bo nie mam pojecia jakby sie zachowała na Twoim miejscu i jaką bym podjeła decyzja,kurcze ciezkie to wszystko,ale głowa do góry,MUSI byc dobrze ,mysl pozytywnie !!!

A u mnie tez powoli do przodu,miało byc juz ostatnie spotkanie a tu jeszcze 2 :( W styczniu miała byc juz kwalifikacja a okazuje sie ze zapomnieli nam powiedziec ze jeszcze musimy miec indywidualne spotkanie ,kurcze wszyscy z grupy zawiedzeni :(

celta, mama, zuzanka, smerfeta, iszka,Damqelle -Miłego dnia

Celta - gratulacje

Mama - przytulam

Katinka1- cierpliwości, już niedużo zostało Wam do kwalifikacji

u mnie kiepsko... niech ten rok się szybko kończy...
w pracy mają być zwolnienie i jestem pewna, że jako najmłodsza stażem znajdę się na liście :wściekła/y:
Babcia znowu w szpitalu, miała udar i mamy się przygotować na najgorsze...:-(

mam dość wszystkiego...

trzymajcie się

Hej!
Katinka spójrz na to tak - to tylko 2 spotkania :-) Co do genetyka to mam nadzieję zrobić chociaż kariotypy na NFZ. Mam nadzieję że się uda. Już mogłoby mi coś wyjść to bym wiedziała czy iść w końcu do OA, a tak to niby zdrowi jesteśmy i tak się bujamy

Anuszka tak jest niestety przy staraniach. Ciągle coś, ciągle na coś trzeba czekać. Ale mimo wszystko czas szybko płynie, ważne że masz wytyczoną drogę. A co do Twojego M to dobrze że myśli przede wszystkim o Twoim zdrowiu

Mama dużo siły życzę!!!

Iszka trzymaj się, zaraz rok się skończy i oby przyszły był dla Ciebie o niebo lepszy!

Ściskam dziewczyny! Miłego dnia Wam życzę!

Ostatnia edycja:
reklama
Mama
jesteśmy z tobą i rozumiemy
3maj się kochana

A ja nie mam szczepionki przeciwko żółtaczce więc będę musiała wziąć trzy w odstępach co miesiąc potem czekam na operacje
Czyli in vitro w maju pewnie
Ja się zalamie!
Kur.wa dlaczego mnie to spotyka?

Do góry