dziewczynki
mama05 tulę mocno i wiem,że to ciężki dla Ciebie okres ale trzymaj się maleńka :** wal śmiało
damgelle no córa prześliczna ,jak z obrazka
no i jak widać pomocna .A Szczęściarzowi szybkiego powrotu do zdrowia
wiesz co od razu m się przypomniał wpis mojej siostry na blogu o prezentach na święta ,przeczytaj sobie warto
będziesz wiedziała jak podejść dzieciaki co do prezentów i tego o czym marzą
;-)
Dlaczego nie pytam? | Agacina Ma bardzo fajne podejście do pewnych spraw ,ja sama wprowadzę kilka rzeczy pomimo ,że to moja Młodsza siostra to wezmę z niej przykład
lopop moja córka ma na imię Julianna Wioleta
i Tobie GRATULUJĘ bo w sumie to nie wiem czy gratulowałam ;-)
anuszka kochana musisz powiedzieć o kamieniach ,nie daj boszsz coś się wydarzy będziesz żałować
Katinka,smerfeta dziewczyny macie prawo do melancholii i do smutków bo to taki czas ,wspominamy wiele rzeczy i sytuacji ,ja pamiętam jak się dowiedziałam ,że mam rodzić 4 kwietnia a na ten termin tego samego roku ma moja siostra i bratowa cieszyłam się jak głupia ,ale gdy ten dzień stał się tylko dniem urodzin dzieci mojej rodziny było mi bardzo ciężko MARCEL siostry urodził się 14 kwietnia ,GABRYSIA brata córka 6 kwietnia ,moje miało 4 i nie wiem do dziś czy to byłby te dzien czy inny jak w przypadku dziewczyn.One się cieszyły a ja płakałam ,to był szczęśliwy dzień dla dzieci bo urodziny a dla mnie w głębi serca smutek i patrzenie jak rosną pociech a mojej niema :-
-
-( Teraz z innego punktu widzenia wiem,że moje dziecko się urodziła 3 lata później i 14 kwietnia ma na imię Julianka to mój Mały Cud .Wierzę teraz,że nic nie dzieje się bez przyczyny .Co nam się działo w tym roku zostawmy za sobą spiszcie wszystkie złe chwile i wspomnienia na kartce a w sylwestra o północy podrzyjcie je i niech wszystko idzie w zapomnienie a w dobrym nastroju i pełnym nadziei przywitajcie rok ,który będzie Wasz :*****
My pomału się uczymy siebie i coraz nam lżej ,Julianka rośnie jak na drożdżach jest coraz silniejsza i boska .Jak się słodko złości widząc ,że ja nie reaguje a mówię,że ją kocham i śmieje się wtedy w głos :-) mało sypia ,nie mogę się ogarnąć ze sobą i w domu no ale wiedziałam co może mnie czekać ;-)
tulę Was mocno i ciepło WSZYSTKIE :****