reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

I jak kolejna noc Joaska?? Ja dzisiaj mam oczy na zapałkach, Przez te ząbki Amtek często sie budził, dałam Jemu Nurofen na noc ale widać ,że i to nie pomogło.

reklama
Dobrze! Tylko jedna pobudka :)
Ależ świat może być piękny :)

A Ty się dzisiaj trzymaj!

To fajnie, że Jagódce juz przeszło!! Zazdroszczę, że jesteś wyspana!!
A tak z innej beczki, jak wróciłaś wczoraj do domu rowerem?

Joaśka,Maarta wy to chyba na zmiane wysypiać się będziecie.Trzymajcie się.U nas z ząbkami spokuj i nocki też przespane,niestety do następnej parti ząbków:sick:

Tym razem Baran był na rowerze, a nie na odwrót ;p

Ale śnieg topniał. Za to dzisiaj już jest biało :)

Ja bym wolała, żebyśmy się wysypiały (wszystkie) cały czas, a nie na zmianę.
Nie wiem, czy jej przeszło, może dała mamusi jedną nockę luzu. Jestem na etapie, że cieszę się z każdej przespanej nocki i już nie oczekuję, że następne też takie będą.

Też tak miałam do czasu,cieszyłam się jak byłam wyspana.A teraz juz nie mam problemu,nawet ząbki mi nie wadzą(no może trochę)bo wiem,że jak wyjdą to znowu spokój w nocy będzie.
Ja życzę wszystkim przespanych nocek:tak::tak:

Mam nadziej, że dzisiaj był u na wyjątek bo też zawsze Antek całe nocki przesypia. Musiało go chyba bardzo mocno boleć. mi przez to niewyspanie nic sie nie chce robić.... zreszta i tak odchodze z tej roboty to po co mam się wysilać.

reklama
na basen o tej porze ... dla mnie to jeszcze srodek nocy :)
milego plywania ;-)
u nas tez bylo dzisiaj kilka pobudek ale musze przyznac ze ja usypiam w kazdych warunkach i w kilka sekund po przylozeniu glowy do lozka :) wiec noc musi byc na prawde okropna zebym byl niewyspana ... ale juz tak sie kilka razy zdarzylo :) trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki i icxh sen :)

Do góry