reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Joaśka,Maarta wy to chyba na zmiane wysypiać się będziecie.Trzymajcie się.U nas z ząbkami spokuj i nocki też przespane,niestety do następnej parti ząbków:sick:
Tym razem Baran był na rowerze, a nie na odwrót ;p
Ale śnieg topniał. Za to dzisiaj już jest biało
Ja bym wolała, żebyśmy się wysypiały (wszystkie) cały czas, a nie na zmianę.
Nie wiem, czy jej przeszło, może dała mamusi jedną nockę luzu. Jestem na etapie, że cieszę się z każdej przespanej nocki i już nie oczekuję, że następne też takie będą.
Ale śnieg topniał. Za to dzisiaj już jest biało
Ja bym wolała, żebyśmy się wysypiały (wszystkie) cały czas, a nie na zmianę.
Nie wiem, czy jej przeszło, może dała mamusi jedną nockę luzu. Jestem na etapie, że cieszę się z każdej przespanej nocki i już nie oczekuję, że następne też takie będą.
vici
Też tak miałam do czasu,cieszyłam się jak byłam wyspana.A teraz juz nie mam problemu,nawet ząbki mi nie wadzą(no może trochę)bo wiem,że jak wyjdą to znowu spokój w nocy będzie.
Ja życzę wszystkim przespanych nocek
Ja życzę wszystkim przespanych nocek
Mam nadziej, że dzisiaj był u na wyjątek bo też zawsze Antek całe nocki przesypia. Musiało go chyba bardzo mocno boleć. mi przez to niewyspanie nic sie nie chce robić.... zreszta i tak odchodze z tej roboty to po co mam się wysilać.
vici
o Victor się budzi spadam bo muszę szykowac nas na basen.Później będe papa.
reklama
na basen o tej porze ... dla mnie to jeszcze srodek nocy
milego plywania ;-)
u nas tez bylo dzisiaj kilka pobudek ale musze przyznac ze ja usypiam w kazdych warunkach i w kilka sekund po przylozeniu glowy do lozka wiec noc musi byc na prawde okropna zebym byl niewyspana ... ale juz tak sie kilka razy zdarzylo trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki i icxh sen
milego plywania ;-)
u nas tez bylo dzisiaj kilka pobudek ale musze przyznac ze ja usypiam w kazdych warunkach i w kilka sekund po przylozeniu glowy do lozka wiec noc musi byc na prawde okropna zebym byl niewyspana ... ale juz tak sie kilka razy zdarzylo trzymam kciuki za wszystkie dzieciaczki i icxh sen