reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

No i było gorzej. Już nie budziła się co godzinę, tylko co pół.
Dopiero dzisiaj w nocy była poprawa. Nieźle ją wczoraj wymęczyliśmy - może dlatego padła jak betka i spała aż do 1:00 bez przerwy, a w nocy były tylko 3 pobudki ;p
Czyli dzisiaj jestem w formie, ale weekend masakra!

reklama
Joaśka współczuje:-( a pisałyśmy, że gorzej być nie może, no teraz juz na pewno nie!!!
Ale mysle, że jeżeli to ząbki to najgorsze masz juz za soba:-)

No ja myślę, bo to się po prostu nie da tak funkcjonować.
Głowa z tego wszystkiego tak mnie w weekend bolała, że myślałam, że zwymiotuję, a tabletki oczywiście nie działają.
Na szczęście przyjechali moi rodzice i zabrali mi Jagodę na spacer, a ja sobie poleżałam przytulona do męża (ale nie usnęłam przez ten ból głowy) i odpoczęły mi przynajmniej oczy.

Joaśka jeśli to ząbki-hmm, nie stosujesz Panadolu??????? u nas się super sprawdza;-)

Nie wiem, czy to ząbki - na razie nic nie czuć.
2 pierwsze ząbki wyszły bezobjawowo i były zaskoczeniem.

Powoli zaczynam wierzyć w pełnię księżyca. Na mózg mi się chyba z niewyspania rzuca ;D

Joaska trzymaj sie kochana dzielnie!!!Musi tetaz to juz tylko lepiej byc!!!!! A moze to reakcja na jakas nowinke jedzeniowa.Maluch bardzo czesto tak wlasnie reaguja jak im cos nie podpasuje..:confused: Moja znajoma tak miala i na zabki i na wszystko zwalala a okazalo sie ze to o jedzeniowe sprawki chodzio.

Hej!! Joaśka jesteś?? Jakos tu smutno z rana :-)
I jak ze snem Jagódki, mam nadzieje, że się wyspaliście??!!

reklama
Jestem, jestem, tylko kawę popijałam i dopiero teraz nadrabiam.

Moja teoria z pełnią księżyca jest do d...
Widać księżyc w każdej fazie może na nią działać :(
Spaaaaaaaaać!

Do góry