reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

U nas dzis noc ciezka Maja sie obudzila prze 3 i jeczala, nie chciala pic i nie wiedzielismy co jej jest, myslalm ze to wina szczepienie wczorajszego ale okazalo sie ze miala kupe :szok: Drugi raz w jej zyciu sie zdazyla kupka w nocy szok :szok::szok:
W koncu zasnela jak ja przebralismy, napila sie cieplej wody i spala do 7. A rano znow niechcial jesc i zrobila 2 kupki jedna rzadka ze sluzem :szok::szok::szok: i nie wiem czy to wina tej szczepionki bo nic nowego do jedzenia nie dostala. Ale dzis w przedszkolu u Maksia pani mowila ze dzieci maja problem wlasnie z kupkami, chyba Maja cos zlapala :-:)-:)-:)-(
A teraz poszla spac znaczy sie wlasnie wali w sciane reka i cos tam krzyczy ;-)

reklama
ostatnio, do tego, że pracuję, przyzwyczajała się 8 m-cy ;p ciekawe ile jej teraz to zajmie?

Ja mam dosyc tej szczepionki po skończeniu roku. Co chwilę coś się po niej pieprzy!!!!!

U nas też dobra nocka była:tak:.

Pierwszy raz po powrocie usnęła sama bez żadnych krzyków i protestów i pierwszy raz od ok. 3 tygodni nie obudziła sie w nocy ani razu:-):-)

Asun to super ze Ingunia tak ładnie spała:tak: mam nadzieje ez tak juz zostanie:-) Antek tak śpi ze zegarka nie potzrebujemy, zasypia zawsze równo o 20 i budzi sie r,owno o 8 rano:tak: w dzień tak samo, drzemki zawsze o tej samej porze:tak:

Wczoraj i dziś Victor obudził się po 7 na amciu.No ale później nie zasypia już ale sobie spokojnie leży.Wczoraj go wyciągnełam to się darł bo chciał sobie jeszcze leżeć to dziś czekam aż zacznie mnie wołać

reklama
A u nas oczywiście ciężko w nocy.
Dzisiaj to chyba co pół godziny wstawałam.
Przecież nie przestanę pracować!!!

Do góry