reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

reklama
Joaśka - trzymaj się;-);-);-).

U nas też tragedia. W nocy się co prawda budzi tylko ze 3-4 razy ale za to usypianie to koszmar. Drze się tak przeraźliwie i histerycznie od 0,5 do 1,5godz. Wczoraj już się złamałam - przytuliłam ją i usnęła w 3 minuty.

Ja już mam poważne wątpliwości, czy to chodzi o to, ze ona wymusza. Może ona ma jakiś problem i to jest poważniejsza sprawa:confused::confused:.

Kiedyś jak ją usypiałam to się buntowała z każdą nocą coraz mniej. A teraz, pomino, że ją przetrzymuję i nigdy do wczoraj sie nie złamałam, jest coraz gorzej:baffled:.

Już się zaczynam martwić, czy ona nie ma jakiś lęków. Bo na widok łózeczka zaczyna się histeria i to po tym, jak mi powiedziała, że chce spać. Nigdy czegoś takiego nie było:no::no::no:

Joaśka życzę aby Jagódka szybko polubiła ten fakt ze Ty znów chodzisz do pracy.

Asiun to masz nieciekawe usypianie.Może to jest fakt że Ingunia ma jakieś lekki nocne i sie tak budzi z krzykiem i histerią

Rybcia - ona się nie budzi z krzykiem tylko ona zasypia z krzykiem a dokładniej nie chce czy nie może zasnąć i się drze.

W nocy budzi się z kwękaniem i wystarczy ją pogłaskać po główce i usypie od razu.

Igunia może musi czuć twoją obecność pzry zasypianiu nieraz tak jest.Jak ją kładziesz to zostań w pokoju ale nic jej nie rób i nie dotykaj może to pomoże.

Ten sposób podpowiada niania z tv i dobrze go pamiętam bo w Pl u teściowej zawsze muszę z małym siedzieć aż zaśnie.Jak śpimy u mojej mamy to nie,ale może pamięta pokój u mojej mamy bo po porodzie 2 miesiące tam bylismy.Asiun tylko pamiętaj nie dotykaj jej tylko siedź w pokoju.

reklama
Do góry