reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ach śpij kochanie ....

Ja tez wczoraj powiedzialam ze jak juz przezylam taka rozpacz w pierwsza noc to juz nie popuszcze. Chodz tez plakalam tej pierwszej nocy :-:)-:)-(
No ale przeciez mama musi byc silna, a nie mietka :tak::tak::tak:
Teraz tylko musimy miec pepek pod kontrola.
Mai zaczelismy nawet wlanczac kolysanki ale ja to nie rusza za to Maksio .........
dziewczyny ja juz nie wiem co za wrazliwca sobie wyhodowalam :-:)-(wczoraj puscilam mu kolysanki mini mini i on sie poplakal ze one sa smutne :-:)-(normalnie nie wiedzielismy z darkiem co zrobic. Ale zasnal jak ich sluchal a wieczorem sie obudzil i mnie wolal ze mu sie piosenki skonczyly :tak::tak::tak:

reklama
Powodzenia w nauce zasypiania trzymamy kciuki.Ja niestety sama się męczyłam z Victorem bo tata dawno by go wyciągnął,u nas ja gram tą twardą.

Dziewczyny widzimy juz rezultaty.
Dzis w poludnie zasnela wciagu 15 min dwa razy wywalila mi smoka a pozniej zrobila papapapa i zasnela.
A wieczorem Darek ja polozyl tez wyrzucila smoka dostala spowrotem i nagle cisza...... za chwile sie obudzila cos tam pogadala i jak narazie spi :tak::tak::tak:
ZObaczymy co bedzie po polnocy bo tak najczesciej sie budzi. ;-)

reklama
Do góry