reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Ewcia, pamiętałam o Twoim pytaniu, tylko musiałam sprawdzić w starym kalendarzyku adres, bo mam sklerozę :-D Jedni mieszkają na Mickiewicza, drudzy właśnie się przeprowadzili i nie pamiętam ulicy, trzecich nie widziałam całe wieki więc nie wiem, ale jak tylko się dowiem dam znać :-) Mam jeszcze rodzinę w Kusowie i Norzynie :-)
Pewnie, ze się wpiszę do księgi :-)

Izabelka, polecam gorąco takie robienie ciasteczek z dzieckiem. To na prawdę wielka frajda :-) Jak będziesz chciała dam Ci przepis na te, które robiliśmy :-)

Ilonka, tak na prawdę to teraz malo kto jest w 100% zdrowy. Kazdemu coś dolega, a wiele tych "chorób" nie przeszkadza w życiu codziennym :-) Trzymam kciuki za teścik :-)

NieSamowita, nie musisz nam dziękowac :-) Trzymaj sie kochana :-)

wagnies, niestety jeszcze nic nie zdadzę, bo to nie koniec, a nie chcę zapeszyć ;-)Na razie mam kilka dni wytchnienia, ale za kilkanaście dni znowu będę miała trochę mniej czasu ;-) Chciałabym ztym skończyć do września, bo wracam do pracy, ale nie wiem czy się uda.

reklama
Siemanko wieczorkiem...ja juz słoiczki zrobione,a synek brykaa,ale łóżko też gotowe do zasidleniaaaa,,syn pierwszya potem ja...

A wy gdzie??

Asia spoko,wiem gdzie to,nawet blisko mnie,,,,,wpadnij odwiedzic rodiznke to mnie tez przy okazji odwiedizsz....
Idarnowska no to czekamy i kciukasy trzymamy pełną parą......
Bastra no to dobrze,ze pan cie nie połąmał,,,:-D:-Dspoko,obadamy jutro jak sie bedziesz czułą...

NIesamowita co u nas?? hmmm w domku,bo zimno,deszczowo,raz na zakupki wyskoczyliśmy i deszcz nas złapał,co z apech....ale spoko było...potem słoiczki,a teraz BB..taki ot dzień miałam....a na nas zawsze mozesz liczyc...

Wagnies no to obadmay o ktorej padniesz,haha

Ewcia ja jeszcze komara nie sciskam dzis...:-):-D
Asialc alez jestes tajemnicza.... hmmm... a mnie ciekawosc zzera:tak:

Cześć dziewuszki!!!

Troszkę mnie nie było tu z Wami. Kilka dni temu wróciliśmy z Bułgarii, 2 tygodnie spędzone w raju! Było cudownie:-) A teraz szara rzeczywistość, praca, obowiązki, nie jest łatwo się przestawić.
Pozdrawiam Was wszystkie, niestety nie nadrobię postów, bo naskrobałyście ich sporą ilość ale doczytałam "przelatując" przez posty, ze nasza Ilonka zaciążyła. Ilonko serdecznie gratuluję i trzymam kciuki za drugi teścik aby potwierdził radosną wieść!
Buziaki dla wszystkich dziewczynek:tak::tak::tak:

Witam :-):-):-)

ja praktycznie caly czas leze w lozeczku badz tuptam do mamy. Zawsze jakis spacerek.:tak::tak:
Troszke jeszcze jestem obolala,tzn bardzij zmeczona i tak mi ciezko na plecach ze wole ich nie forsowac siedzac przy komputerze.:-(
wagnies ja niesety wychodzilam jak ty wchodzilas...a to pech:-D

wlasnie wstalam wiec trzeba sie ogarnac...bom taka nieogarnieta:-p i pomyslec o jakims obiadku na potem. Zagladne pozniej papa

No to ja juz w pracy przy kawusi... zaczynam poranna sesje na BB :-D
Ewcia wiesz ze za chwilke po ostatnim moim poscie znowu komar mnie dopadl... :tak::-):-D
Mufka witaj... wypoczeta i pelna sil? A jak bylo w Bulgarii - ja rozwazalam mozliwosc wyjazdu do Bulgarii albo do Rumunii... teraz zbieram opinie
Bastra a to pech... ze tez wczesniej nie zgadalysmy sie to razem bysmy jakies zakupki strzelily...

reklama
Witajcie Kobietki!!!
Miałam zajrzeć jeszcze wczoraj ale jakoś nie wiem kiedy dzień się skonczył najpierw z mężusiem składaliśmy w koncu nasze łóżko bo przejściow materac leżał na podłodze niestety czasu na chrzest ani testowanie nowego łóżka nie było bo męzuś na noc do pracy:-:)-( popołudniu też nie możemy bo póki jest u nas Olka to wpada do pokoju co chwilkę i to bez pukania:baffled: zatem pustynia a mnie oczywiście jak na złość chęci nachodzą :zawstydzona/y: Boje się że dzisiejszy dzień może być długi a mnie tak strasznie spać się chce
NieSamowita że też Tobie chce się o takich godzinach włączać komputer :rofl2:a sukienka bardzo ładna:tak::tak:
Ilonko fajnie że Twoje zdrówko w najlepszym porządku :tak::tak::-)
Asiu moją teściową to ja też się zdenerwowałam to nawet nie chodzi o czas bo może Olka w tej wannie siedziała z 5 może 10 minut ale takie dziecko może mieć różne pomysły i gdyby coś się stało to nie wiem jak bym sobie poradziła ze świadomością że byłam w pokoju obok:no::-( dotąd oczywiste mi się wydawało że takiego dziecka nie można spuścić z oka ale widać dla mojej teściowej nie to przecież nie chodzi o żadne przewrażliwienie ale o rozsądek Olka pewnie zostanie do weekendu oczywiście ja jak zwykle nie mam pojęcia na jak długo przyjechała bo jakoś nikt nie raczy nas poinformować no nic nieważne a co do Twojej tajemnicy to jestem niezmiernie ciekawa:happy2:buziaki dla córci
Ewcia żywotny ten Twój synuś:-D Olka wczoraj padła przed 21 ale i budzi się po siódmej:-) Miłego dnia może kawka...
Gosiu proszę bardzo i póki co to życzę jakiejś wygranej na loteri:-)
Mufka mmmmm Bułgaria urlopik dobrze pomarzyć:-):-)
Izabelko jak tam nianie jak się synusiowi podobają:rofl2:
Wagnies ja bym sobie zawsze życzyła żeby mieć jak najwięcej zajęć i żeby nie zauważać kiedy mija kolejna godzinka ale tak dobrze nie ma:happy2: pozostaja jeszcze gierki:-D
Bastra to zdrówka życzę dużo zdrówka:tak::tak::tak:
Lenna:-):-)
Ataata jak tam Twój tancerz pogłaskaj go od cioci:tak::tak::-):-) a dla Ciebie dużo ciepłych myśli:tak:

Reszcie kobietek miłego i spokojnego dnia:tak::tak:

Do góry