E
Ewcia81
Gość
o ranu julek to juz 1396 dni od ślubu,oooo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
NONO wiem,hehe..ale szybko liczysz...no właśnie staramy kochana ;-):-)idarnowska to bombastycznie:-)
ewcia...jeszcze 104 dni i swietujecie ze swoim 1500 dni po slubie;-):-)
ale ten czas leci... starzejemy sie....ehm...nie mowi sie "starzejemy" tylko "staramy" ;-)
No to siuperr,kiedy ty kochana testujesz,kurczakowoo,,,,norrmalnie czekam na twoje "mam dwie krechy",,ale ciciciciiciccszszaaaaaaaaa;-)witajcie wieczorkiem.
My bylismy dzisiaj na wizycie u kardiologa pani doktor zbadala mnie, zrobiła mi echo serca i powiedziała ,ze z moja wada serca nie ma zadnyhc przeciwskazań do zajścia w ciążę
Sabinko suknia przesliczna![]()
Kurcze ja 3 cykl buuuu ..a teraz 4 wstąpił,ach czuje z ejeszcze kilka cyklii,ale ja mam plana..heheh od wrzesnia do pracy i wtedy chciałabym zajsc w cioąże,potem kuron i kasa ze szkoły,no i rok w domu.hahha,ale fajyn plan,ale czy sie uda...;-)
![]()
lenna głowa do góry i bez żadnych jakiś dołeczków...ja tam wogóle bez dołków,chociaż sie zdarzaja,ale szybko je odwalam...ewcia ...przynajmniej masz finansowy plan...tego mi brakuje:-( chcialabym zeby moje staranka wypalily...ale narazie rozwiazan z kasa brak... i wogole to metlik mysli w glowie mam przez ta niepewnosc:-(dolina i tyle
czesc wam wszystkiim
...ale ciesze sie ze moje kolezanki , a szczegolnie jedna bedzie miala wkrotce dzidzie , to przynajmniej jego wysciskam i wycaluje -pozdrawiam Agniesie jak to czyta :-)
oczywisice reszte BB staraczek i ciezarowek rowniez pozdrawiam z wietrznego Chicago;-)