reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
witajcie wieczorkiem.
My bylismy dzisiaj na wizycie u kardiologa pani doktor zbadala mnie, zrobiła mi echo serca i powiedziała ,ze z moja wada serca nie ma zadnyhc przeciwskazań do zajścia w ciążę :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Sabinko suknia przesliczna :rofl2::rofl2::rofl2:

idarnowska to bombastycznie:-)
ewcia...jeszcze 104 dni i swietujecie ze swoim 1500 dni po slubie;-):-)
ale ten czas leci... starzejemy sie....ehm...nie mowi sie "starzejemy" tylko "staramy" ;-)

idarnowska to bombastycznie:-)
ewcia...jeszcze 104 dni i swietujecie ze swoim 1500 dni po slubie;-):-)
ale ten czas leci... starzejemy sie....ehm...nie mowi sie "starzejemy" tylko "staramy" ;-)
NONO wiem,hehe..ale szybko liczysz...no właśnie staramy kochana ;-):-)
Kurcze ja 3 cykl buuuu ..a teraz 4 wstąpił,ach czuje z ejeszcze kilka cyklii,ale ja mam plana..heheh od wrzesnia do pracy i wtedy chciałabym zajsc w cioąże,potem kuron i kasa ze szkoły,no i rok w domu.hahha,ale fajyn plan,ale czy sie uda...:crazy::sorry2::baffled::rofl2::eek::happy2:;-):tak:

witajcie wieczorkiem.
My bylismy dzisiaj na wizycie u kardiologa pani doktor zbadala mnie, zrobiła mi echo serca i powiedziała ,ze z moja wada serca nie ma zadnyhc przeciwskazań do zajścia w ciążę :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:

Sabinko suknia przesliczna :rofl2::rofl2::rofl2:
No to siuperr,kiedy ty kochana testujesz,kurczakowoo,,,,norrmalnie czekam na twoje "mam dwie krechy",,ale ciciciciiciccszszaaaaaaaaa;-)

Kurcze ja 3 cykl buuuu ..a teraz 4 wstąpił,ach czuje z ejeszcze kilka cyklii,ale ja mam plana..heheh od wrzesnia do pracy i wtedy chciałabym zajsc w cioąże,potem kuron i kasa ze szkoły,no i rok w domu.hahha,ale fajyn plan,ale czy sie uda...:crazy::sorry2::baffled::rofl2::eek::happy2:;-):tak:

ewcia ...przynajmniej masz finansowy plan...tego mi brakuje:-( chcialabym zeby moje staranka wypalily...ale narazie rozwiazan z kasa brak... i wogole to metlik mysli w glowie mam przez ta niepewnosc:-(dolina i tyle

ewcia ...przynajmniej masz finansowy plan...tego mi brakuje:-( chcialabym zeby moje staranka wypalily...ale narazie rozwiazan z kasa brak... i wogole to metlik mysli w glowie mam przez ta niepewnosc:-(dolina i tyle
lenna głowa do góry i bez żadnych jakiś dołeczków...ja tam wogóle bez dołków,chociaż sie zdarzaja,ale szybko je odwalam...

czesc wam wszystkiim

wpadlam sie przywitac , u mnie wszystko po staremu, bez zmian i nic ciekawego sie nie dzieje tylko praca-dom i nie moge sie doczekac weekendu, w sobote moze wypad do znajomych a w niedziele moze plaza w wisconsin, najwazniejsze ze musze odpoczac, po ostatnim weekendzie jestem zmeczona -dwa dni imprezowania ;-)
a no i moje kochanie jutro ma urodzinki, ktore zostaly oblane juz w niedziele :-)
ale i tak jutro znowu jakos chce z nim milo spedzic czas

pozdrawiam was wszystkie i buziam mocniutko

puchatko- dziekuje za to ze zawsze przesylasz mi takie cieplutkie slowa:-)czasem ich potrzebuje, o starankach staram sie nie myslec, poprostu dostaje dolka jak mysle ze sa przelozone, ale ciesze sie ze moje kolezanki , a szczegolnie jedna bedzie miala wkrotce dzidzie , to przynajmniej jego wysciskam i wycaluje -pozdrawiam Agniesie jak to czyta :-)

oczywisice reszte BB staraczek i ciezarowek rowniez pozdrawiam z wietrznego Chicago;-)

czesc wam wszystkiim

...ale ciesze sie ze moje kolezanki , a szczegolnie jedna bedzie miala wkrotce dzidzie , to przynajmniej jego wysciskam i wycaluje -pozdrawiam Agniesie jak to czyta :-)

oczywisice reszte BB staraczek i ciezarowek rowniez pozdrawiam z wietrznego Chicago;-)

Buzka Gosia:-):-):-)...jasne ze wysciskasz ...maly przesyla kopniaczki :-):-):-)...hahahaha nie znasz dnia ani godziny ...ja buszuje po wszytskich watkach;-)

Przesylam fluidki dla wszystkich staraczek:-):-)

Sabinko cieszę się twoim szczęściem. Rok minie szybko a cale przygotowania do slubu to bajeczna sprawa:tak::tak::tak::tak:.

Gosia witaj:-):-):-):-):-):-):-):-)

Ewcia,lenna tez sie uspokoiłam,że z sercem wszystko dobrze i nawet bede mogła rodzic naturalnie tylko ze skroconą ostatnia fazą porodu :-):-):-)

Co do tempki to wzrosła bo dzisiaj 37.0 :szok::szok::szok:

reklama
dzien dobry
pogoda obleśna..grrrrrrrr maly sie przeziebil; pobudki w nocy, zatkany nos i pokasluje :-:)-( jak dojdzie goraczka do lekarza ide,bo zaraz oskrzela ma :-:)-( nawet latem mi choruje biedaczek :-:)-( a mial sie uodparniac
Niesamowita nie zaskoczylas mnie wzrostem,bo juz sie kiedys chwalilas:-p
gratulacje rocznic, my obchodzimy 14 sierpnia-trzecia ;-)
milego dnia

Do góry