reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

reklama
ja pod koniec ciazy myslalam ze moj syn wyjdzie przez powloki brzuszne :-p:no: to bolalo; wszystko przed toba hihihihi fajnie,ze czujesz juz; zawsze spokojniejesza mama :tak:

Izabelko teraz już wiem,ze za wcześnie robilismy testy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale wszyscy sie ucza na błędach ;-);-);-)
@ powinna być za 4 dni ..............

Attatko dziekuje za fluidki :-D:-D:-D:-D.

Wagnies mąż też obstawia fasolkę,puszcza mi mozarta i gotuje mi dania dla ciężarnych mam :-):-):-) a ja nie chce zapeszać chociaż bardzo pragnę .........

i dlatego trzymamy wszystkie kciuki :tak:
tylko sie nie stresuj.... bo @@@@ sie przesunie od nerwow...
jak w dzien@ nie dostaniesz to na drugi dzien sobie zatestuj na przyklad oczywiscie ;-)

no co ty młody piłkarz nam rośnie a ty tu takie rzeczy pleciesz :shocked2::baffled::shocked2:
hahaha sreberko no może i masz racje... a co jak to babka?? to młoda piłkarka, czy boskerka??:-D;-)

Ataata a kiedy idzisz na nastpne USG? Moze wtedy juz bedziesz wiedziala co nosisz w brzuchu...
Wagniesku no właśnie w tym problem że kolejne USG na fundusz to mi przypada dopiero na 3 trymestr tak koło 30 tygodnia, więc za 3 miesiące aż:szok:
Ale napewno nie wytrzymam i pójde prywatnie za jakiś czas... Marzy mi sie 4D ale cholerka 250-300zł to kosztuje bo od razu bym genetyczne zrobiła... no niewiem jak bedzie kaska to pójde, a jak nie to na zwykłe. Bo nie wytrzymam 3 miesięcy nie znając płci i wogóle nie podglądając malucha tak długo:-)

Ilonko niema zaco, trzyma kciuki nadal bardzo mocno :)

reklama
Do góry