reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

Puchatko o tak gierki... hmmm... na trzech stronach rownoczesnie gralam - i dzis zapowiada sie tak samo... no i jeszcze pozostaje komarek ;-) moze dzis go znowu uskutecznie :-):-D:tak:

reklama
oj chętnie bym poszła do domku do łożeczka pospać poprzytulać się a tu nic trzeba siedzieć w pracy a dziś zajęcia jak na lekarstwo mam ochotę sie spakować i uciekać
na dodatek firma od której najmujemy biuro zalega z płatnościami za telefon i mam zablokowaną linię :wściekła/y::wściekła/y:

Witajcie kochane :-):-):-).
Ja już wróciłam z zakupow, zrobilismy sniadanko i juz trochę sie przespałam co dla mnie jest dziwne bo nigdy nie spałam w dzień :szok::szok::szok:. Muszę was zaskoczyć bo tempka poszła w gorę i jest 37.2 :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:.
Wczoraj miałam straszną migrenę i nie zagladałam już do was bo tylko pozycja leżąca nie sprawiała mi bólu. Musiałam sie trochę pomeczyc bo nie chciałam brać leków,zeby nie zaszkodzic ewentulalnej fasolce a ból nie przechodził :-:)-:)-(. W nocy dopiero wziełam sobie ziołowe leki i wreszcie przeszło :tak::tak::tak:.

Moze sobie coś uroiłam ale podbrzusze wczoraj i dzisaj pobolewa....... :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

Mufeczko witaj kochana :-):-):-). Jak wrażenia z wakacji???? Jak możesz trzymaj kciuki :-):-):-)

Sabinko witaj udanej pracy :-):-):-)

Bastra mam nadzieję,że z dnia na dzień będzie z plecami lepiej tylko na siebie uważaj :tak::tak::tak:

Wagnies witaj :-):-):-):-)

Moniko troche cierpliwości i wyprobujecie nowe łóżeczko :-):-):-):-)

MAM DO WAS PYTANIE KIEDY NAJLPIEJ TESTOWAĆ?????

dzien dobry kochaniutkie
Ilonko najlepiej testowac-moim zdaniem-jak juz sie spoznia @@@; bo tak to nerwy niepotrzebne i zastanawianie sie czy moze za szybko test byl robiony :baffled:
Oski ma tylko katar na szczescie :happy2: spi slodko teraz,a ja z kawa do was

kobitkom pracujacym zycze szybkiego powrotu do domku na obiad :-)
co do niani-narazie jest spoko; zobaczymy w piatek,wtedy chyba zdecyduje sie na jedna z dwoch;albo szukam dalej :crazy::crazy::crazy:

Ilonko im później tym lepiej... mnie 7 dni po owu nic nie wyszło, a jakieś 4 dni później czyli jakieś 2-3dni przed @ już wszystko ładnie wyszło:tak:
Masz tu troche fluidków bo zapomniałam;-)
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~

Idarnowska ja jednak obstawiam fasolke!!
Ataata a jak tam kopniaki? Czytalam na grudniowkach ze zniezle daja Ci w kosc!!! A tak sie o nie dopominalas... :tak::-)

reklama
Do góry