reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witajcie dziewczynki :-):-):-):-).
Właśnie zaczynam gotować obiadek spaghetti bolognese :tak::tak::tak::tak:.
Ciesze się,że podobają wam się zdjęcia :happy2::happy2::happy2::happy2:. jak będą nowe to wkleję :tak::tak:.

reklama
czesc dziewczynki
wagines -to juz coraz blizej , ja zastanawiam sie jak spedzic ten dzien, za rok planuje cos bardziej wystrzalowego o ile nie bedzie duzego brzusia , no ale wczoraj podejrzalam date ze w ten sam dzien sie pobralysmy :-)

dziewczynki dzieki za mile slowa, ja tak bym chciala jeszcze raz powtorzyc ten dzien:-),oczywiscie zmienilabym to i owo , chyba tak sie po paru latach ma, ze to juz fryz nie ten byl, co trzeba albo kolor wlosow hhih,

ok ja uciekam do pracki milego dnia wszystkim:-)

Sabinko witaj :-):-):-). U mnie też pogoda nie za ciekawa :no::no::no:.
Deszcz,wiatr i zimno brrrrrrrr. Marzę już o Hiszpanii gdzie będziemy sie wygrzewać na słonku:happy2::happy2::happy2::happy2:
Wagniesku w podróż poślubną wyjeżdżamy za 9 dni tzn.14 lipca

Joł Joł Joł :-):-):-):-)

Jak minął dzień? U mnie ok popracowałam troszkę, potem miałam koleżankę na tipsy.... i dowiedziałam się że podgląda nas czasami.....:-p:-p:-p świntuch jeden....:-D:-D:-D:-D:-D. Pewnie to przeczyta.Później pojechaliśmy z moim kochanym do chińskiej na kolacyjkę i do domku. Teraz będziemy razem spędzać resztę dnia.....:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wagnies daj znać jak po wizycie u fryzjera... no chyba że jedziesz do mnie??:-)
Niech Cię zrobią na bóstwo....zresztą nie muszą bo pewnie już nie ma co upiększać....:rofl2::rofl2::rofl2:
kiniusia uciekaj od tego konowała jak najdalej...znajdź kogoś odpowiedniego kto zajmie się Tobą i Twoją fasoleczką.
elza ab pozdrawiam cieplutko w ten chłodny wieczorek.... czujesz że to dziś? Ok niech Ci będzie to ja też wykorzystam ten dzień.
KOCHANE DO DZIEłA BO ELZA CZUJE ZE TO DZISIAJ !!!!!!!!!!!

:-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2:
idaranowska jak obiadek? smakował mężowi?Czekamy na dalszą część zdjęć...:-)Już niedługo i będziesz się smażyła na plaży....ehhhh. Może nas zabierzesz? My tylko będziemy się opalać :rofl2::rofl2::rofl2:
gosia_pl witaj :-)

Ok to ja mykam papaty.....;-)

Witam dziewczynki, trochę mnie nie było bo w pracy kocioł!!! i w dodatku w sobotę wyjeżdżamy na urlop więc spraw do załatwienia co niemiara.Nawet nie wiem co u Was bo nie ma szans żebym nadrobiła zaległości i przeleciała taka ilość postów:-( Marzę juz o odpoczynku bo pracą jestem wykończona. Jutro mój ostatni dzień zastępstwa kierownika! na szczęście, bo idzie się wykończyć!
Chciałam tylko się przypomnieć że istnieję i myslę o Was ciepło mimo iż nie mam czasu zaglądać:-) Jutro idę do gina, dziś odebrałam wyniki prolaktyny i leki działają ale aż nadto, teraz mam poniżej normy czyli 10.6 mlU/l a norma od 40 do 530, a przed braniem leku miałam grubo ponad normę. Ale martwi mnie że po godzinie wynik jest identyczny a poprzednio wzrósł prawie 10-cio krotnie. Nic z tego nie rozumiem:sick: Moze wiecie dziewuszki o co tu chodzi.
Pozdrawiam serdecznie:-)

hej Dziewczynki,ale fajnie poczytac wasze posty...eh...a ja juz po tescie,ale niestety jedna krecha,ale w sumie to wczesnie jeszcze, test mogl nie wykazac,a okresu jak nie bylo tak juz 6 dni nie mam....grrr...i o co chodzi, doszly jeszcze delikatne klucia w dole brzucha po bokach raz z prawej raz z lewej, do sutkow boje sie dotknac, od dzis boli mnie glowa, emocjonalnie- rozjuszona a za chwile wpadam w melancholie, ciagle jem jak szalona i ciagle chce mi sie spac,ludzie mnie w pracy nie poznaja...acha....i sluz obfity i bialy....no i co ja mam sobie myslec?! eh....zwariuje....

Witajcie Kochane !!!
Ja dosłownie na mgnienie okiem bo jutro znowu do pracy i mam kilka rzeczy do zrobienia. Obiecuje jutro cosik więcej napisac ale dzis padam strasznie mi sie dzien skrócił bo zanim wróciłam z pracy to była 16.30 zjadłam obiadek pojechaliśmy na chwilke do znajomych i wróciliśmy jakieś pól godzinki temu jeszcze po drodze zrobilismy zakupki bo w lodówce był juz tylko lód i światełko:-) życże Wam wszystkim miłej nocki i słodkich snów:tak::tak:

Witam:-):-):-)

Jasne Niesamowita,że pójdziemy w swoją stronę:-)Idarnowska odpoczywaj ile wlezie w tej Hiszpani, nie przejedz się mandarynkami:-) i molestuj męzyka co byś Cie już w trójeczkę wrócili:-)

Bastra widzę,że u Ciebie życie jak w Madrycie:-)Wszystko gra i tak trzymać!:-)A do staranek zapraszam:-) Ja wczoraj dostalam takiego bólu(podejrzewam,że jajnika),że myślalam iż po ścianach będę chodzić;-).Choć z tempką nijak to starać się staralam.Dziś tempka skoczyla o 3 stopnie- milo -ale czy to wszystko da efekty przekonam się w polowie lipca:-)

Mufka witam Cię zabiegana Kobieto!:-) Przykro mi ale w Twoim problemie nie jestem Ci w stanie pomóc, bo sie na tym nie znam.

Diabeku dopóki @ nie przyjdzie to jest nadzieja.Kiniusi też test pokazal jedną krechę, a jednak w ciąży jest.Ja dalej trzymam kciuki za Sarę:-)

Puchatku widze że kopniaczek dolecial skoro wszystko gra i taką zapracowaną kobitką się stalaś:-)

Gosiu witam!

Kiniusiu i jak tam u Ciebie?

Lenna,Asiu gdzie was wcielo? Bo reszta to wiem,że byczy sie na wczasach i bardzo dobrze:-)

Ślę wam buziaki i fluidki z optymizmem(których mam dziś sporo):-)

Witajcie Kobietki!!!
No i weekend a od poniedziałku będę do środy sama:szok: nie wiem czy nie wpadne w panike jakby coś bo jeszcze nie zawsze jestem pewna gdzie czego szukać :-):-):-) tak poza tym to włąsnie walcze o porządna stronkę internetową dla firmy i mam nadzieje że efekt będzie jak najbardziej naj :-) Poza tym włąśnie zjadłam sobie obiadek zrobiony przez męzusia i chyba strzele sobie kąpiel z pianką:tak::tak::tak:
Elza no chyba doleciał mam nadzieje że całkiem się wkręce w tę pracę i do końca zorientuje sie co i jak:tak::tak:
NieSamowita nawey\t się nie obejrzysz kiedy zlecą Ci te trzy miesiące:-)
Mufka teraz już tylko urlopik i oby pogoda Wam dopisałą i wszystko inne tez było przychylne:tak::-)
Ilonko przy dzisiejszej pogodzie zimno pochmurno i wogóle bllleee to zazdroszcze Ci tej Hiszpani a tak poza tym to już od dzisiaj życze Ci żeby ten wyjazd był jak najbardziej owocny:-):-)
Bastra fajnie Wam tak :-):-):-)
Kiniusiukoniecznie zmieniaj ginka w końcu to ma byc ktos dla Ciebie kto raczej Cie uspokoi niż wyprowadzi kompletnie z równowagii:-):-)
Ataata a Ty nasza ciężarówczko kiedy do nas wrócisz??
Lenna czyżbys sie az tak schowała przed zimnem??:rofl2:
Wagnies jakby co to napewno będe pytać bo mam czasem z pieć milionów wątpliwości :-)
Gosiu jak tam Twoje zdrówko?? Mam nadzieję że wszystko dobrze:-):-)
Diabełku póki nie ma @ to jeszcze wszystko się może zdarzyć najlepszym przykładem jest nasza Kiniusia:-):-)
Asiu a co tam u Ciebie i Natalki?? Miłego popołudnia i buziaki:-):-)

Reszcie babeczek dużo słońca w środeczku bo jakiś za
oknem deficyt:tak::tak::tak::-):-):-)

reklama
hej dziewczyny wpadlam sie przywitac

dzis mam wolne, ale za tydzien bedzie ostro z praca, ale jakos przetrzymam

a jutro mam wypad na Disco :-)to moze sie pobawie, mam nadzieje ze nie zadusze sie tam dymem papierosowym:szok:juz dokladnie rok jak nie bylam , no zobaczymy jak z ta moja astma pojdzie
bo nawet ostatnio troche gorzej sie czuje, chyba cos sie pyli :-p
pozatym dzis zajety dzien, zaraz robie sobie kafcie i jem sniadanko

wpadne do was wieczorkiem chyba moim wieczorkiem- wiec buziam was wszystkie

:-*

Do góry