Witajcie Kobietki!!!
No i weekend a od poniedziałku będę do środy sama
nie wiem czy nie wpadne w panike jakby coś bo jeszcze nie zawsze jestem pewna gdzie czego szukać :-):-):-) tak poza tym to włąsnie walcze o porządna stronkę internetową dla firmy i mam nadzieje że efekt będzie jak najbardziej naj :-) Poza tym włąśnie zjadłam sobie obiadek zrobiony przez męzusia i chyba strzele sobie kąpiel z pianką
Elza no chyba doleciał mam nadzieje że całkiem się wkręce w tę pracę i do końca zorientuje sie co i jak
NieSamowita nawey\t się nie obejrzysz kiedy zlecą Ci te trzy miesiące:-)
Mufka teraz już tylko urlopik i oby pogoda Wam dopisałą i wszystko inne tez było przychylne
:-)
Ilonko przy dzisiejszej pogodzie zimno pochmurno i wogóle bllleee to zazdroszcze Ci tej Hiszpani a tak poza tym to już od dzisiaj życze Ci żeby ten wyjazd był jak najbardziej owocny:-):-)
Bastra fajnie Wam tak :-):-):-)
Kiniusiukoniecznie zmieniaj ginka w końcu to ma byc ktos dla Ciebie kto raczej Cie uspokoi niż wyprowadzi kompletnie z równowagii:-):-)
Ataata a Ty nasza ciężarówczko kiedy do nas wrócisz??
Lenna czyżbys sie az tak schowała przed zimnem??
Wagnies jakby co to napewno będe pytać bo mam czasem z pieć milionów wątpliwości :-)
Gosiu jak tam Twoje zdrówko?? Mam nadzieję że wszystko dobrze:-):-)
Diabełku póki nie ma @ to jeszcze wszystko się może zdarzyć najlepszym przykładem jest nasza
Kiniusia:-):-)
Asiu a co tam u Ciebie i Natalki?? Miłego popołudnia i buziaki:-):-)
Reszcie babeczek dużo słońca w środeczku bo jakiś za
oknem deficyt
:-):-):-)