reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

hej jestem juz :-);-)
goscie pojechali :-):-):-) bylo fajnie,ale pogoda do d..py
@@@ mnie nawiedzila,wiec narazie czekamy na cud :-) albo do stycznia hihihihi
trzymam dalej za was kciuki :tak::tak::tak:

reklama
Witajcie!
My z Natalką od wczoraj się gościmy :-D Wczoraj byłyśmy u Natki lutowego kolegi, a dzisiaj spotkanko w większym gronie dzieci lutowych w Hula Kula :-D Jak ja lubię takie spotkanka. Dzieci się bawią a mamy ładują akumulatory na kilka dni podczas pogaduch :-D

wagnies, oj nie ma tak do\brze. Nie wygadam się ;-):-D Jak tam nowa fryzurka?

mufka, jak fajnie Cię czytać :-) Na pewno o Tobie nie zapomniny :-)Jak wizyta u gina? Mam nadzieję, że na urlopie wypoczniesz.

Puchatka, ale dobra z Ciebie synowa :-) A w pracy na pewno sobie poradzisz. Ja w pierwszej miałam podobnie. Dopiero co zaczęłam pracować, a mój kierownik i kolega po kilku dniach poszli sobie na urlop na dwa tygodnie a ja zostałam sama. Oczywiście wcześniej mi wytłumaczyli co nie co, wypisali gdzie co jest, ale i tak się bałam. No i oczywiście nie potrzebnie, bo wszystko było super. A do tego porobiłam porządki w papierach, bo nie lubię bałaganu :-D Chyba najlepiej jak tak puszczą na głęboką wodę. Bedzie dobrze :-)

Bastra, ja też nie lubię jeździć komunikacją miejską, brrr :-);-) Ale cóż mamy zrobić... :-)

diabelek, i tak nadal trzymam kciuki. Może za wcześnie test. Zrób za kilka dni jeszcze raz :-)

Ilonka, jak wizyta u gina? Czy jeszcze nie byłaś i coś pokręciłam? :-)

NieSamowita, jak dobrze, ze w pracy takj Ci się podoba :-) Miłego weekendu z ukochanym ;-):-)

elza, mnie ostatnio przez kilka dni też tak bolał jajnik. A w taką pogodę jak dzisiaj to nic sie nie chce. Fajnie, że przepisy się spodobały :-) Polecam się :-)

lenna :-)

Meggie :-)

gosia :-) ale fajnie. Jutro imprezka :-) Baw się dobrze :-D

kiniusia, nie denerwuj sie. Może lekarka miała gorszy dzień. Porozmawiaj z nia, że nie podoba Ci się takie traktowanie. A jak nic sobie z tego nie zrobi, to pewnie, że szukaj innego lekarza. Po co masz się męczyć i stresować. A teraz weź kilka oddechów, obejrzyj jakiś fajny film lub poczytaj dobrą książkę i się zrelaksuj :-) Spokojnie :-)

Dobrej nocki :-)

Witam wieczorkiem:-):-):-)
Widzę,że prawie wszystkie coś skrobnely:-),mamy tu jeszcze parę tajniaczek,ale mam nadzieję,że nie dlugo się odezwą.
U mnie dziś popludnie takie nijakie.M. wściekly na ojca, bo mu obiecal udzialy w firmie i jedno wielkie g... z tego wyszlo.Ja staram się go pocieszać i zmobilizować do dzialania,przy czym próbuje nie wypowiadać się na temat jego ojca, bo jakby na to niespojrzeć to jego rodzina.:-(Oplat mamy w tym miesiącu co nie miara:-(Urlop przeniesiemy chyba na pózniej, o ile wogóle gdzieś pojedziemy.Do tego "cudna"pogoda i to siedzenie w domu...eh - szkoda gadać. Wam w każdym razie życzę milego wieczorku:-)

Asiu mam nadzieje chociaz ciągle mam stresa bo bałagan w dokumentach taki że :szok: poza tym chciałabym sie sprawdzic w tej pracy:tak::tak:
Elza przykro mi i z powodu męzusia bo napewno mu źle no i tego urlopku ale może późniejszy urlopek będzie z ładniejsza pogoda. Wysyłam Wam moje ciepluśkie myśli:tak::tak::tak::-)
Izabelko miło Cie znowu widzieć :-) fajnie że goście pozostawili po sobie miłe wrażenia:-):-)

witam z ranka
synuś bajki ogląda ;-) ja kawusią się raczę :-)
moi rodzice wracają z urlopu-biwak pod namiotem,cali zmoczeni; a tak się cieszyli; caly rok zawsze czekają na wyjazd :-:)-(
miłego dnia!

Witajcie Kochane!!!
Ja tak na momencik bo mąz 3 ostatnie dni sam w domku rządził i wszystko wymaga sprzątania:wściekła/y: nie jestem w stanie pojąc jak nie robiąc nic można zrobić aż taki bałagan :baffled: faceci to jednak inny gatunek:tak::tak::tak:
NieSamowita piesek czasem troszkę porozrabia a czasem jest wprost aniołkiem:tak::tak::tak:
Elza miłego dnia i oby lepszego niż wczorajszy :-):tak::tak:
Izabelko faktycznie pogoda się ostatnio zepsuła i jest całkowicie nie na lato:no: miłego dnia Tobie i Oskarkowi:-)
Ilonko coz tam w małżeńskiej sielance słychac???:-):-)

POza tym Mufka Was wszystkie pozdrawia od ranak jest już w drodze i nie miała czasu zajrzeć na BB wróci za dwa tygodnie:tak::tak::tak:
No a ja pozostałym niewymienionym kobietkom życze miłego spokojnego dnia:tak::tak::tak:

reklama
A u mnie dzień do bani.Pogoda okropna,pies nudzi,M. poszedl na zajęcia i wroci o 19, mnie wszystko boli. Perspektywy kilku najbliższych tygodni ciężkie i ogólnie do bani.Chyba mam dolka:-(

Do góry