Witam:-):-):-)
Kiniusiu ty się nie stresuj, bo to nie wskazane w Twoim stanie.Szybko zmieniaj gina, bo to ma być ktoś z kim dobrze bedziesz się dogadywala i komu bedziesz ufala.Ja Ci powiem, że spotkalam sie raz z taką sytacją
oszlam do ginki, bo na teście wyszlo mi,że jestem w ciąży, ona na wizycie wcale mi tej ciąży nie potwierdzila(omijala temat), a kiedy wprost się zapytalam, to ona stwierdzila,że skoro tak test pokazal to pewnie jestem w ciąży, bo testy w dziś są bardzo wiarygodne.
A przepraszam gdzie badanie z krwi,Usg?Dupa u niej tylko tesy i tyle,reszty nie wie.Dlamnie to totalne nie douczenie
Wagnies milej wizyty u fryzjera:-)
Idarnowska,Gosia pięknie wygladalyście:-)Pochwalilam na odpowiednim wątku.
Asiu dobrze że choć na chwilę do nas wpadasz:-)
Puchatku wczoraj nie zdążylam Ci życzyć udanego dnia w pracy, ale robię to teraz i ślę kopniaczka - może doleci i pomoże:-) I koniecznie czekam na relacje.
Niesamowita,Lenna,Bastra,Izabelko i wszystkie odpoczywające kobitki caluje was i życzę milego dnia.
Ja dziś czuje się do bani:-(Pogoda paskudna - zimno, choć jeszcze nie leje.Boli mnie chyba jajnik, wnioskuje więc że dziś chyba ten dzień i zamierzam go w pelni wykorzystać.Tylko czy to da rezultat?
Aha jaka jest mniej wiecej tempka w dni owulacji? Nizsza czy wyższa?