reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

A ja dzień dobry mówię :-):-):-)
W Krakowie świeci słoneczko ale za to wieje wiaterek paskudny....siedzę w domq i gram sobie póki mojego kochanego nie ma :-p
Popracowałam dziś troszkę w domq ehhhh dzisiaj wesela z ta podobno "magiczną" datą.
Musze jeszcze coś wymyślić na pozostałą część dnia:tak::tak:
Pozdrawiam

reklama
u nas tez brzydko na dworze;ale zakupy zrobione i posprzatane;
niedlugo kuzynka wpadnie z chrzesniakiem,to wesolo bedzie ;-)

hej dziewuszki! juz sie odzywam. zwalam na brak neta w moim domu :wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: uziemiona, z daleka od swiata...
puchatka ulozy sie wszystko dobrze...zobaczysz...gratuluje jeszcze raz nowej pracy:-)
asia, gosia witajcie:-)
wagnies wiem, ze jest ciezko. ja tez mialam sporo nerwow w mojej bylej -juz-pracy. chcialam kilka razy po prostu wyjsc i nie wrocic. moze zle zrobilam, ze tego nie zrobilam. kto wie...teraz zostalam z robota na lodzie i jakos nie widze na razie nowych perspektyw. ciagle szukam czegos nowego. i tak trzymam kciuki za ciebie :-):tak:
niesamowita swietnie, ze ci sie w nowej pracy podoba. zycze powodzenia w nastepnym tygodniu....odliczamy razem ;-)
kiniusia ty i malenstwo jestescie najwazniejsze...zmien jak najszybciej lekarza....trzymam kciuki i pozdrawiam:-)
elza trzymam kciuki za staranka...cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz...lalala:-);-) ja dopiero na wczasy za 3 tyg. jade z moim M., twoje kochanie to tez M. nieprawdaz ? :-) a co do ciebie i twojego M. ... teraz wy dwoje jestescie rodzina i to jest najwazniejsze, sa rzeczy wazniejsze w zyciu jak jakies udzialy, moze latwo mi mowic, ale bedzie dobrze, macie przeciez siebie.:-):tak:
idarnowska zdjecia zajefajne:-) jeszcze tydzien;-)
pozdrowienia dla kolezanki bastry z tipsami:-)
hej mufka :-)
diabelek sciskam kciuki :-)
izabelka :-)

Witam:-)
Ja mam dola wie nie chcąc przynudzać nie odzywam się - jak mi przejdzie to się odezwę. Buziaki wam śle i życzę udanej niedzieli

Ps.Niesamowita jaki z ciebie szczuplak!Eh kiedy ja tak mialam - teraz to mi już du.. rośnie jak szafa trzy drzwiowa.Ładna z Ciebie kobietka:-)

witam
u mnie wszysko dobrze, wystraszylam sie ze maly mi zachorowal,mial temp ale to chyba zęby grrrrrrrr
dzisiaj ide na imieniny do mamy i ur mojej chrzesnicy; tak wieje,ze nie chce mi sie :no::no::no::no::no::no:

Witajcie moje kochane :-):-):-):-):-)
Powiem wam jedno od wczoraj STARANIA ROZPOCZĘTE :-):-):-):happy2::happy2: :happy2::happy2::happy2:. Kupiliśmy nawet testy owulacyjne i termometr owulacyjny :-D:-D:-D:-D.
Jutro idziemy do ginekologa :tak::tak::tak::tak:.

Dzisiaj byłam w szkole ,heh wczorajszy egzamin mi nie poszedł i poprawka we wrześniu :-:)-:)-(.Zostało tylko kolokwium i egzamin z psychologii społecznej :confused2:.
termin egzaminu 13 lipca lub 23 lipca :-:)-:)-(. nie wiem czy dam radę się nauczyć bo wylatujemy 14 lipca a wracamy 21 . heh..........

Idarnowska P O W O D Z O N K A !!
Dziewczeta dziekuje za pamiec, u mnie @ ciagle nie ma i nie ma, dzis kazdy zapach prawie mi przeszkadza, boli glowka, temp 37,2 ale spokojnie, uwierze jak dostane potwierdznie z konkretnego zrodla, dosc testow aptekowych! jutro badanie krwi i wizyta u gina o!!:happy2:

Witajcie kochane juz wróciłąm do was...

Było na wypoczynku fajowo,wypoczęłąm i siuper....
Potem zdam relacje i foteczki dodam.
Ide zalegnac,bo po obiedzie jestem i nie mam siły pisać...A poczytam potem,tylko zazerkne czy jakas tu ciaza jest,jakby co napiszcie w skrocie,,,,,pozdrawiam...

Tylko widziałam ze Idarnowska rozpoczela starania,super-powodozonka kochanaaa...

reklama
Diabełku dziękuję :-):-):-):-):-). Napisz nam jutro co powiedział lekarz i jaki wynik badań :tak::tak::tak::tak:.Trzymam kciuki :-):-):-):-).

Izabelko ojejciu poważnie sie synek rozchorował? Jak teraz sie czuje?

Ewcia witam z powrotem :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-).

Do góry