hej dziewuszki! juz sie odzywam. zwalam na brak neta w moim domu
uziemiona, z daleka od swiata...
puchatka ulozy sie wszystko dobrze...zobaczysz...gratuluje jeszcze raz nowej pracy:-)
asia, gosia witajcie:-)
wagnies wiem, ze jest ciezko. ja tez mialam sporo nerwow w mojej bylej -juz-pracy. chcialam kilka razy po prostu wyjsc i nie wrocic. moze zle zrobilam, ze tego nie zrobilam. kto wie...teraz zostalam z robota na lodzie i jakos nie widze na razie nowych perspektyw. ciagle szukam czegos nowego. i tak trzymam kciuki za ciebie :-)
niesamowita swietnie, ze ci sie w nowej pracy podoba. zycze powodzenia w nastepnym tygodniu....odliczamy razem ;-)
kiniusia ty i malenstwo jestescie najwazniejsze...zmien jak najszybciej lekarza....trzymam kciuki i pozdrawiam:-)
elza trzymam kciuki za staranka...cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz, o polnocy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz...lalala:-);-) ja dopiero na wczasy za 3 tyg. jade z moim M., twoje kochanie to tez M. nieprawdaz ? :-) a co do ciebie i twojego M. ... teraz wy dwoje jestescie rodzina i to jest najwazniejsze, sa rzeczy wazniejsze w zyciu jak jakies udzialy, moze latwo mi mowic, ale bedzie dobrze, macie przeciez siebie.:-)
idarnowska zdjecia zajefajne:-) jeszcze tydzien;-)
pozdrowienia dla kolezanki
bastry z tipsami:-)
hej
mufka :-)
diabelek sciskam kciuki :-)
izabelka :-)