reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A może tak coś osobnego dla starających się, żeby nie było im smutno...

witam elzo :-) a jakis taki porypany najpierw snilo mi sie sie ze jestem jakby po klotni z mama:-(, ale sama klotnia mi sie nie snila ( a moja mama nie zyje) wiec juz to bylo nieprzyjemne :-( pozniej niby z moim Kochanie pojechalismy na morze, a jak dojechalismy to ja nagle sie odwrocilam i odjechalam do domu :szok: a w domku zastalam balagan i zlamaly mi sie oba klucze do drzwi i jeden z nich utkwil i przyszedl sasiad zeby mi pomoc, ale byl w sukience :confused2: i wogole caly ten sen byl jakis porypany :-:)wściekła/y: chyba skocze na grob jak moj wroci, bo jakies to wszystko dziwne bylo :wściekła/y:

reklama
No tak dość dziwne.Niestety nie znam sie na interpretacji snów.Mnie sie też jakieś glupoty śnily, ale nic już z tego nie pamietam.

A u mnie wlaśnie zaczelam się nie zla burza.Dobrze że ja sie burzy nie boję.Ciemno, buro i zacina deszczem jak diabli

Witajcie Kobietki!!!!
Ja dzisiaj już po pracy bo byłam rano zapoznałam się z tym co i gdzie leży podpisałam umowę o pracę poszłam do urzędu sie wyrejestrować i normalnie nie moge uwierzyć :-D mój szef doszedł do wniosku że w duszy z urzedami zatrudnił mnie bez żadnej dotacji bo mu pracowinik potrzebny i tyle narazie na 3miesiące do końca października a potem mam nadzieje na dłużej dostane najniższą krajową plus premia czyli póki co jakies 1000 zł na rękę może to nie są jakies kokosy ale od czegos musze zacząć :-):-) nic Wam wcześniej nie mówiłam że się wybieram dzis bo jakos bałam sie zapeszyć ale juz jest oki teraz od poniedziałku do piatku od 8 do 16 będę w pracy:-):-):-) Dzisiaj nawet te chmury i właśnie lejący deszcz nie sa mi w stanie pospsuc humorku:-D:-D:-D

Puchatko serdecznie gratuluje :tak: napewno podpisze umowe pozniej bedziemy trzymac za to mocno kciuki i zeby w parcy dobrze Ci sie ukladalo zarowno z kolezankami, kolegami jak i szefem ;-) super, ze w koncu wszystko sie zaczelo ukladac zobaczysz od teraz nadchodzi Twoje szczescie :-)

Meggie w sumie to kolega tylko jeden ale dzielimy biuro tzn. jakby mnie mocno irytował to moge pójśc pracowac do drugiego biura bo stoi puste zresztą tego osobnika trudno nazwac kolega to takie cóś w spodniach moro wyciągnietej bluzie kudłate które co chwilke kopci fajke na balkonie nie wiem tylko jak strawi to że teraz laptop i komórka są w sumie głównie do mojego użytku:tak::tak: od jutra musze się zabrac za porządki w dokumentach:-):-):-)

Puchatko witaj:-):-):-) Jeju ale fajnie.:-)Zobaczysz zostaniesz na dlużej :-)
U mnie po burzy i po deszczu, ale pogoda taka jakaś nijaka:-(

Witajcie:-):-):-):-).
Ja już po pracy i po obiadku :tak::tak::tak::tak:.
U mnie trochę sie rozpogodziło i nawet wyszło słonko :-):-):-):-):-).
Moniko gratuluje podpisania umowy o pracę :-):-):-). na pewno szef ci przedłuży dalej :tak::tak::tak::tak:.
Wagnies witaj :-):-):-):-). Pewnie ,ze wam powiem co ginekolog w poniedziałek powiedział :tak::tak::tak::tak:
Elza witaj :-):-):-):-)
Meggie dziękuję za mile słowa :happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:.
Sabinko udanego popołudnia :-):-):-);-);-);-)

reklama
Do góry