witam elzo :-) a jakis taki porypany najpierw snilo mi sie sie ze jestem jakby po klotni z mama:-(, ale sama klotnia mi sie nie snila ( a moja mama nie zyje) wiec juz to bylo nieprzyjemne :-( pozniej niby z moim Kochanie pojechalismy na morze, a jak dojechalismy to ja nagle sie odwrocilam i odjechalam do domu a w domku zastalam balagan i zlamaly mi sie oba klucze do drzwi i jeden z nich utkwil i przyszedl sasiad zeby mi pomoc, ale byl w sukience i wogole caly ten sen byl jakis porypany :-wściekła/y: chyba skocze na grob jak moj wroci, bo jakies to wszystko dziwne bylo
reklama
Puchatka
Majowe mamy'08
Witajcie Kobietki!!!!
Ja dzisiaj już po pracy bo byłam rano zapoznałam się z tym co i gdzie leży podpisałam umowę o pracę poszłam do urzędu sie wyrejestrować i normalnie nie moge uwierzyć mój szef doszedł do wniosku że w duszy z urzedami zatrudnił mnie bez żadnej dotacji bo mu pracowinik potrzebny i tyle narazie na 3miesiące do końca października a potem mam nadzieje na dłużej dostane najniższą krajową plus premia czyli póki co jakies 1000 zł na rękę może to nie są jakies kokosy ale od czegos musze zacząć :-):-) nic Wam wcześniej nie mówiłam że się wybieram dzis bo jakos bałam sie zapeszyć ale juz jest oki teraz od poniedziałku do piatku od 8 do 16 będę w pracy:-):-):-) Dzisiaj nawet te chmury i właśnie lejący deszcz nie sa mi w stanie pospsuc humorku
Ja dzisiaj już po pracy bo byłam rano zapoznałam się z tym co i gdzie leży podpisałam umowę o pracę poszłam do urzędu sie wyrejestrować i normalnie nie moge uwierzyć mój szef doszedł do wniosku że w duszy z urzedami zatrudnił mnie bez żadnej dotacji bo mu pracowinik potrzebny i tyle narazie na 3miesiące do końca października a potem mam nadzieje na dłużej dostane najniższą krajową plus premia czyli póki co jakies 1000 zł na rękę może to nie są jakies kokosy ale od czegos musze zacząć :-):-) nic Wam wcześniej nie mówiłam że się wybieram dzis bo jakos bałam sie zapeszyć ale juz jest oki teraz od poniedziałku do piatku od 8 do 16 będę w pracy:-):-):-) Dzisiaj nawet te chmury i właśnie lejący deszcz nie sa mi w stanie pospsuc humorku
Puchatko serdecznie gratuluje napewno podpisze umowe pozniej bedziemy trzymac za to mocno kciuki i zeby w parcy dobrze Ci sie ukladalo zarowno z kolezankami, kolegami jak i szefem ;-) super, ze w koncu wszystko sie zaczelo ukladac zobaczysz od teraz nadchodzi Twoje szczescie :-)
Puchatka
Majowe mamy'08
Meggie w sumie to kolega tylko jeden ale dzielimy biuro tzn. jakby mnie mocno irytował to moge pójśc pracowac do drugiego biura bo stoi puste zresztą tego osobnika trudno nazwac kolega to takie cóś w spodniach moro wyciągnietej bluzie kudłate które co chwilke kopci fajke na balkonie nie wiem tylko jak strawi to że teraz laptop i komórka są w sumie głównie do mojego użytku od jutra musze się zabrac za porządki w dokumentach:-):-):-)
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Puchatko wiedzialam zeCi sie uda!!!!!!!!!!!!!! A co bedziesz robic?
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
Witajcie:-):-):-):-).
Ja już po pracy i po obiadku .
U mnie trochę sie rozpogodziło i nawet wyszło słonko :-):-):-):-):-).
Moniko gratuluje podpisania umowy o pracę :-):-):-). na pewno szef ci przedłuży dalej .
Wagnies witaj :-):-):-):-). Pewnie ,ze wam powiem co ginekolog w poniedziałek powiedział
Elza witaj :-):-):-):-)
Meggie dziękuję za mile słowa .
Sabinko udanego popołudnia :-):-):-);-);-);-)
Ja już po pracy i po obiadku .
U mnie trochę sie rozpogodziło i nawet wyszło słonko :-):-):-):-):-).
Moniko gratuluje podpisania umowy o pracę :-):-):-). na pewno szef ci przedłuży dalej .
Wagnies witaj :-):-):-):-). Pewnie ,ze wam powiem co ginekolog w poniedziałek powiedział
Elza witaj :-):-):-):-)
Meggie dziękuję za mile słowa .
Sabinko udanego popołudnia :-):-):-);-);-);-)
reklama
idarnowska
Mama dwóch księżniczek :)
dodałam nowe zdjęcia do wątku ten najpiękniejszy dzień - jak wyglądałyśmy .
https://www.babyboom.pl/forum/stara...ak-wygladalysmy-1497/index52.html#post1445625
https://www.babyboom.pl/forum/stara...ak-wygladalysmy-1497/index52.html#post1445625