reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

a co mówi waga..

haaaaaaa.....kobitki tu piszą, że przytyły po 3 czy kg.............a 10 to nie łaska?;) mycha dobrze, że chociaż Ty mnie wspierasz;)

reklama
Aga i MArgolis ale wy się dwóch maluszków spodziewacie a ja co?? he he ale znajomi mówią że i tak fajnie wyglądam! mam nadzieję że mówią szczerze!

Margolis to z tego co kojarzę Twoją wagę wyjściową to Ty praktycznie dopiero drgnęłaś na wadze.ja 10 kg mam do przodu...no dziś się nie ważyłam to nie mam najświeższych wiadomości;) zaczynałam od 63 kg .......a teraz....taaaaaa.....ale dzieciaczki za to mam o dwa tygodnie większe niż na ciążę z moim terminem...więc wielkie dzieci to i mama może tyć;)

Ja zaczynalam ciáze od wagi 50-51 kg, dokladnei nie wiem bo sie nie wazylam na poczatku, a teraz jest 54 kilo, takze jest ok. jak na razie, tylko brzuszek no i biust :laugh: mi z przodu wystaja!!! Dzidzia wedlug pana doktora (zmiezona na usg) jest w normie, tak jak powinno byc, nie za duza, nie za mala :)

Widzę,że od ubiegłego wtorku przytyłam 0,5kg,więc nie jest tragicznie ;) oby tak bylo dalej a nie więcej ;D
Moja waga z ranka 73,7

Aga_Mazury pisze:
Margolis to z tego co kojarzę Twoją wagę wyjściową to Ty praktycznie dopiero drgnęłaś na wadze.ja 10 kg mam do przodu...no dziś się nie ważyłam to nie mam najświeższych wiadomości;) zaczynałam od 63 kg .......a teraz....taaaaaa.....ale dzieciaczki za to mam o dwa tygodnie większe niż na ciążę z moim terminem...więc wielkie dzieci to i mama może tyć;)

Aga! Waga wyjściowa 65-66kg więc nie tak "drgnęłam" a dziś to już jakieś 72kg.... :p

Margolis...co to jest 7-8 kg? ;)
Ja dzisiaj ważyłam 73 kg a przed ciążą 63 ;) słucham czy ktoś mnie przebije (mycha Ty nie bierzesz udziału w licytacji :p) ;)

reklama
Do góry