reklama
Lilu19
Fanka BB :)
Witam wszystkie dziewczyny ktore przekroczyly magiczny prog 30 lat i ciagle sie staraja. Ja mam 33 lata i staramy sie juz ponad 3 lata i nic. Dzisiaj jest mi wyjatkowo ciezko i postanowilam poszukac wiecej takich jak ja. No zobaczymy, pozdrawiam, pa
zapraszam Cie na watek Starania sie-watpliwosci, jest tam duzo fajnych dziewczyn z podobnym stazem starankowym jak i rowniez w podobnym wieku ;-)
e&t witaj :-) I serdecznie zapraszamy na nasz wątek ,,1 dziecko po 30-stce'' :-) Ja w tym roku też skończę 33 lata, a staraliśmy się ponad 3, jak widać z dobrym skutkiem ;-) Czego i Wam życzę
Napisz coś więcej o sobie ;-) Robiliście w między czasie jakieś badania?

Hej Alek ciesze sie ze Wam sie udalo, zycze wam wszystkiego najlepszego.ja chyba powoli juz trace nadzieje a moze dzisiaj mam wyjatkowego dola. Wszystkie dotychczasowe badania wyszly ok, moj maz idzie jeszcze raz do innego lekarza i on prawdopodobnie bedzie kazal powtorzyc badanie spermy. Ja nie robila badania droznosci jajowodow i to troche mnie dreczy wiec bede musia zrobic to badanie. Przeszlam terapie energoterapelty (ktory z reszta powiedzial mi ze jestem w ciazy i zafundowal mi dawke ogromnego rozczarowania) i akupukture po ktore czulam sie bardziej wyciszona i objawy mojego cylku staly sie bardziej wyraziste. No zobaczymy, moze po prostu musze przestac o tym myslec, TYLKO JAK?
Lilu19
Hej Alek ciesze sie ze Wam sie udalo, zycze wam wszystkiego najlepszego.ja chyba powoli juz trace nadzieje a moze dzisiaj mam wyjatkowego dola. Wszystkie dotychczasowe badania wyszly ok, moj maz idzie jeszcze raz do innego lekarza i on prawdopodobnie bedzie kazal powtorzyc badanie spermy. Ja nie robila badania droznosci jajowodow i to troche mnie dreczy wiec bede musia zrobic to badanie. Przeszlam terapie energoterapelty (ktory z reszta powiedzial mi ze jestem w ciazy i zafundowal mi dawke ogromnego rozczarowania) i akupukture po ktore czulam sie bardziej wyciszona i objawy mojego cylku staly sie bardziej wyraziste. No zobaczymy, moze po prostu musze przestac o tym myslec, TYLKO JAK?
KONIECZNIE WYKONAJ HSG ( DROZNOSC JAJOWODOW ) BO MOGA BYC MALE ZROSTY DO USUNIECIA A ONE BLOKUJA MOZLIWOSC ZAJSCIA W CIAZE

LauraOna
Witaj e&t:-)
Trzymam kciuki za Ciebie - ja mam 35 lat i też się staram.
Dziewczyny tutaj szybko odpisują i choć jestem tu od niedawna to zauważyłam, że naprawdę się przejmują i interesują innymi, pytają o badania i ich wyniki, podtrzymują na duchu i wlewają nadzieję,kiedy niejednej jej zabraknie.
Trzymam kciuki za Ciebie - ja mam 35 lat i też się staram.
Dziewczyny tutaj szybko odpisują i choć jestem tu od niedawna to zauważyłam, że naprawdę się przejmują i interesują innymi, pytają o badania i ich wyniki, podtrzymują na duchu i wlewają nadzieję,kiedy niejednej jej zabraknie.
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
E&t witaj wsrod trzydziesteczek
Ja tez w tym roku koncze 33 lata i staramy sie z mezem od jakiego czasu. Jestem teraz na etapie robienia kolejnych badan i wychodzi ze u mnie jest wszystko ok tylko maz ma kiepskie wyniki. Dzis wlasnie idziemy z jego wynikami do lekarza... mam nadzieje ze w tym roku w koncu nam sie uda

katarzynka1979
Mamusia Zuzanki
mam jakiegoś doła dziś..związanego z wiekiem....i postanowilam Wam się wyżalić, bo najlepiej mnie zrozumiecie...każdy pyta kiedy kiedy, no to ile bedziesz czekać?
a ja się usmiecham i tłumacze ze jeszcze nie, bo cos tam sra ta tata a serce boli...
jak sobie radzicie w podobnych sytuacjach?
a ja się usmiecham i tłumacze ze jeszcze nie, bo cos tam sra ta tata a serce boli...
jak sobie radzicie w podobnych sytuacjach?
reklama
Eschenbach
30-tki , przyszłe mamusie
Katarzynka doskonale Cie rozumiem!!! Mnie tez ciagle dopytuja sie wszyscy i tez wszystkich bajeruje ze jeszcze mam czas, ze chce sie wyszalec.... a w srodku mnie targa!!! Jestem troche starsza od Ciebie, po slubie jestesmy juz 5,5 roku i z kazdej strony slysze tylko jedno pytanie... tez momentami mam dosc... ehhh... taki nasz los...
A dziewczyny na bb doskonale potrafia podniesc na duchu
A dziewczyny na bb doskonale potrafia podniesc na duchu