reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam wszystkie Trzydziestki !!!

Ja urodziłam mojego synka miesiąc przed swoimi 41 urodzinami
o to naprawdę piękny dar od losu.
U mnie nikt nigdy w rodzinie nie pytał "dlaczego nie masz jeszcze dziecka".
Znali mojego pecha to mężczyzn.
A gdy ktoś mało zorientowany pytał "kiedy będziesz miała dziecko" to odpowiadałam " JUTRO":laugh2:

reklama
oj, jak mnie tu dluuugo nie było. Widzę mnóstwo nowych osób i witam wszystkie. JA też ciągle do "staraczek" należę, ale moj problem jest nieco inny niż większości z Was :( LAt mam 36, żonką jestem od półtora roku i zaczęłiśy sie starać kilka miesięcy po ślubie. Prawie od razu sie udało, ale niestety poroniłąm, potem po pół roku drugi raz to samo :( Nie wiem co jest bardziej bolesne- nie móc wogóle zajśc w ciążę czy zajść i nie móc dalej być. Życze nam wszystkim,żeby sie wszystko poukladalo i pod sarcami zaogośćily u nas fasolki na całe 9 miesiecy. Tak sobie myśłę że u większośći z Was wystarczy dać sobie troche luzu, odpoczynku, wyjechać na wakacje i zaszaleć :)
A Tobie Donatella dziękuję za dodanie nadziei :)

Antila zdziwil sie i to bardzo... niewiele brakowalo zeby wyrzucil tego sms'a!!! Ale mine mial super!!!:-D

Donatella dzieki za te szczypte optymizmu!!!:tak: A mozna wiedziec jakie byly Wasze problemy i jaka metoda w koncu sie udalo??

Alek nie chichraj sie tak bo Franek wyleci :-D:-):-D

Ostatnia edycja:
Joasia witaj na naszym wateczku!!! Mam nadzieje ze szybko zobaczysz sowje upragnione dwie kreseczki:tak:!!!!

troszke mnie nie bylo ale witam sie znow. U mnie troszke sie zmienilo choc nadal nie ma dzidziusia. Zmienilam ginekologa i mam nadzieje ze wreszcie trafilismy na wlasciwego. Mam podejzenie PCO wiec juz wiemy w ktorym kierunku isc. W 3dc mam przebadac hormony i ebdzie mozna wziasc sie za diagnoze. No ale moze nie dostane@??? Za 1,5 tyg sie przekonam

troszke mnie nie bylo ale witam sie znow. U mnie troszke sie zmienilo choc nadal nie ma dzidziusia. Zmienilam ginekologa i mam nadzieje ze wreszcie trafilismy na wlasciwego. Mam podejzenie PCO wiec juz wiemy w ktorym kierunku isc. W 3dc mam przebadac hormony i ebdzie mozna wziasc sie za diagnoze. No ale moze nie dostane@??? Za 1,5 tyg sie przekonam

Trzymam kciuki...te czekanie jest najtrudniejsze...czas sie wydłuza . pozdraiwm

czesc ja mam 32lata i od 2 lat staramy sie z mezem o dzidziusia.Caly czas mam nadzieje ze w koncu zobacze te dwie upragnione kreseczki.Tobie tez zycze i pozostalym wyczekujacym mamusiom.Powodzenia:)

Witam,
Mam 31 lat i jestem mężatką od 6 lat. Od szećsiu miesięcy staramy się z mężem o dzidzię, ale jak na rzazie bez rezultatów. Jest to strasznie flustrujące ponieważ jeszcze nie mamy dzieci a mój zegar biologiczny coraz szybciej tyka:biggrin2: Mam nadzieję że z Wami będzie mi lżej przez to wszystko przechodzić. Życzę powodzenia w staraniach:-D

reklama
Netula i jak tam na froncie?? Mam nadzieje ze sa te dwie krechy!!

Renage, Misiarw witajcie wsrod trzydziestek!!

Do góry