reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

LauraOna witaj wsrod staraczek :tak: i wierze ze Nam sie tez uda!!!

Magdalen dzieki za info... i widze ze z moim mezem to bedzie ciezko takie zmiany wprowadzic.... o ile kawy nie pija wogole to jest baaardzo miesozerny, ryb nie znosi owoce wmuszam w niego a z warzyw najlepszy jest schabowy :-D Zreszta jego wyglad swiadczy o jego jedzeniu....
Kurcze... bede chyba musiala postawic go pionu.... :baffled:

reklama
witam nowe 30-stki i życzę szybkich II kreseczek !!!!!

i nie martrwcie się - ja, alek,moniolek i inne mamusie są dowodem na to ,że nawet po 30 mozna doczekać się zdrowego dzidziusia.
A to prawda,że nie wszystkie cykle są płodne i zmniejsza się rezerwa jajnikowa.
CO do problemu męskiego jak widac Magdalen jest dowodem ,że może się udać - choć specjaliści uwazają ,ze nie da się poprawić parametrów nasienia. napewno jednak można zapobiegać - sport, mało stresu ,witaminki L-karnityna,Salfazin, bokserki :-) ( to ważne!!!) :-) .
życzę powodzenia.

Esch - dieta dla kobiety na privie :-)

Anusieńka wielkie dzieki... wczoraj juz zmusilam mezusia do zjedzenia polowki wedzonej makreli... a ja sie bede zmuszala do picia mleka - afeeeeee :-(

Eschenbach ja to bym się cieszyła z takiej diety - uwielbiam mleko i makrelę też:-) a mój partner jest jak "odkurzacz" zje wszystko!
Gorzej by było jakbyście musieli pić jakieś zielone koktajle z glonów itp;-)

LauraOne moj maz z warzyw, owocow i ryb to najbardziej lubi schabowego :-D dlatego taka dieta to jest walka z nim zeby zaczal jesc to co powinine a nie batoniki, miecho i mcdonalda :wściekła/y:. A jesli chodzi o mleko to ja mam odrzut, nie jestem w stanie wypic mleka bo mam od razu odruch wymiotny. Moge wcinac ser bialy, jogurty ale nie mleko - no moze odrobine do kawy :-)
Tak wiec bedzie to dla nas meka.... no ale moze warto sprobowac....
O efektach zaraz Was poinformuje :-D

Witam trzydziestki

Magdalen gratuluję córeczki, podziwiam za taką dyscyplinę jedzeniowo-ruchową :tak:

LauraOna na pewno doczekasz się dwóch kresek a stres jest przy każdej ciąży niezależnie od wieku.

Eschen będzie dobrze :tak:

Kobietki

Dostałam dziś @ , opóźniała sie miałam juz nadzieje na fasolinke, ale wiecie co jakos nie łapie doła, nie trace nadzieji, kiedys w końcu musi sie udac !!! :)

Ide sobie zrobic sok z pomaranczy !

reklama
Elfa fajne podejście:tak:, na pewno niedługo się doczekasz!
Esch kochana za Ciebie szczególnie mocno trzymam kciuki! Jak nie teraz to następnym razem! A sporo ludzi nie toleruje mleka (ja też), myślę, że nie ma się co zmuszać, a zamiast jeść jogurty i kefiry i będzie ok:-)

Do góry