reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witam wszystkie dziewczyny ktore przekroczyly magiczny prog 30 lat i ciagle sie staraja. Ja mam 33 lata i staramy sie juz ponad 3 lata i nic. Dzisiaj jest mi wyjatkowo ciezko i postanowilam poszukac wiecej takich jak ja. No zobaczymy, pozdrawiam, pa

reklama
Witam wszystkie dziewczyny ktore przekroczyly magiczny prog 30 lat i ciagle sie staraja. Ja mam 33 lata i staramy sie juz ponad 3 lata i nic. Dzisiaj jest mi wyjatkowo ciezko i postanowilam poszukac wiecej takich jak ja. No zobaczymy, pozdrawiam, pa

zapraszam Cie na watek Starania sie-watpliwosci, jest tam duzo fajnych dziewczyn z podobnym stazem starankowym jak i rowniez w podobnym wieku ;-)

e&t witaj :-) I serdecznie zapraszamy na nasz wątek ,,1 dziecko po 30-stce'' :-) Ja w tym roku też skończę 33 lata, a staraliśmy się ponad 3, jak widać z dobrym skutkiem ;-) Czego i Wam życzę :tak: Napisz coś więcej o sobie ;-) Robiliście w między czasie jakieś badania?

Szybciutkie dziewczyny jestescie, myslalam ze poczekam kilka dni nim sie ktos odezwie.... a tu prosze. Zaraz popatrze na temety ktore podalyscie.:tak:

Hej Alek ciesze sie ze Wam sie udalo, zycze wam wszystkiego najlepszego.ja chyba powoli juz trace nadzieje a moze dzisiaj mam wyjatkowego dola. Wszystkie dotychczasowe badania wyszly ok, moj maz idzie jeszcze raz do innego lekarza i on prawdopodobnie bedzie kazal powtorzyc badanie spermy. Ja nie robila badania droznosci jajowodow i to troche mnie dreczy wiec bede musia zrobic to badanie. Przeszlam terapie energoterapelty (ktory z reszta powiedzial mi ze jestem w ciazy i zafundowal mi dawke ogromnego rozczarowania) i akupukture po ktore czulam sie bardziej wyciszona i objawy mojego cylku staly sie bardziej wyraziste. No zobaczymy, moze po prostu musze przestac o tym myslec, TYLKO JAK?

Hej Alek ciesze sie ze Wam sie udalo, zycze wam wszystkiego najlepszego.ja chyba powoli juz trace nadzieje a moze dzisiaj mam wyjatkowego dola. Wszystkie dotychczasowe badania wyszly ok, moj maz idzie jeszcze raz do innego lekarza i on prawdopodobnie bedzie kazal powtorzyc badanie spermy. Ja nie robila badania droznosci jajowodow i to troche mnie dreczy wiec bede musia zrobic to badanie. Przeszlam terapie energoterapelty (ktory z reszta powiedzial mi ze jestem w ciazy i zafundowal mi dawke ogromnego rozczarowania) i akupukture po ktore czulam sie bardziej wyciszona i objawy mojego cylku staly sie bardziej wyraziste. No zobaczymy, moze po prostu musze przestac o tym myslec, TYLKO JAK?

KONIECZNIE WYKONAJ HSG ( DROZNOSC JAJOWODOW ) BO MOGA BYC MALE ZROSTY DO USUNIECIA A ONE BLOKUJA MOZLIWOSC ZAJSCIA W CIAZE :dry:

Witaj e&t:-)
Trzymam kciuki za Ciebie - ja mam 35 lat i też się staram.
Dziewczyny tutaj szybko odpisują i choć jestem tu od niedawna to zauważyłam, że naprawdę się przejmują i interesują innymi, pytają o badania i ich wyniki, podtrzymują na duchu i wlewają nadzieję,kiedy niejednej jej zabraknie.

E&t witaj wsrod trzydziesteczek :tak: Ja tez w tym roku koncze 33 lata i staramy sie z mezem od jakiego czasu. Jestem teraz na etapie robienia kolejnych badan i wychodzi ze u mnie jest wszystko ok tylko maz ma kiepskie wyniki. Dzis wlasnie idziemy z jego wynikami do lekarza... mam nadzieje ze w tym roku w koncu nam sie uda:tak:

mam jakiegoś doła dziś..związanego z wiekiem....i postanowilam Wam się wyżalić, bo najlepiej mnie zrozumiecie...każdy pyta kiedy kiedy, no to ile bedziesz czekać?
a ja się usmiecham i tłumacze ze jeszcze nie, bo cos tam sra ta tata a serce boli...

jak sobie radzicie w podobnych sytuacjach?

reklama
Katarzynka doskonale Cie rozumiem!!! Mnie tez ciagle dopytuja sie wszyscy i tez wszystkich bajeruje ze jeszcze mam czas, ze chce sie wyszalec.... a w srodku mnie targa!!! Jestem troche starsza od Ciebie, po slubie jestesmy juz 5,5 roku i z kazdej strony slysze tylko jedno pytanie... tez momentami mam dosc... ehhh... taki nasz los...
A dziewczyny na bb doskonale potrafia podniesc na duchu :tak:

Do góry