reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Ja nie piję mleka, miałam od niego alergie, jedynie na co się skuszę to od czasu do czasu jak piję kawę, to troszkę dodaję. Przez całą ciążę nie piłam, czasem jakiś jogurt naturalny, ser żółty i poziom wapnia miałam OK. Wapń jest też w warzywach zielonych liściastych a jeśli by komuś go brakowało, to ja polecam komosę ryżową (Quinoa), to takie ziarno, ma więcej wapnia niż mleko. No i trzeba podgryzać migdały, orzechy:-)

Postanowiłam ze napisze i tu... z wami mniej się będę martwić swoim wiekem...Mam 29 lat, ale dziecko urodzę (jeśli w ogóle ) po 30-stce.

ostatnio jakoś mi ciężko...moze właśnie przez świadomość uciekających lat... ale przecież się nie poddam....

Moge dołączyć do Was?;-)

Katarzynka1979 jasne ze mozesz dolaczyc do nas :tak: Witaj!!!
Od wrzesnia to naprawde jeszcze niewiele czasu.... trzymam kciuki zebys juz niedlugo zobaczyla dwie kreseczki!!!

Katarzynka1979 jasne ze mozesz dolaczyc do nas :tak: Witaj!!!
Od wrzesnia to naprawde jeszcze niewiele czasu.... trzymam kciuki zebys juz niedlugo zobaczyla dwie kreseczki!!!

no ale tak poważniej to od grudnia, ale te staranki z problemami męża były bardziej dołujące niż negatywny wynik testu...
dzięuję za przyjęcie;-) będe tu wpadała od czasu do czasu, bo głównie siedze na staraniach się -wątpliwościach.
Ale ze ja 30-cha jestem, to tu z pewnoscia dorze bede sie czula

cięzko powiedziec, bo z takich cykli kiedy mozna zaliczyc przytulanko do staranek to były może 3.... (reszta to stres mojego męża i brak efektow z jego strony:zawstydzona/y:..)ale walke podjęlismy juz we wrzesniu;-)

A Ty po jakim czasie zaszlaś w ciążę?

katarzynka1979 głowa do góry! Nie stresujcie się, tylko działajcie ;-):-) U mnie sprawa była dużo, dużo bardziej skomplikowana..Ale się udało :happy2: I to po ponad 3 latach..

reklama
Kasia

Ano wszystkie jestesmy na tym samym wozku...wiekowym:)

dlatego tu sie dobrze czuję :tak:

katarzynka1979 głowa do góry! Nie stresujcie się, tylko działajcie ;-):-) U mnie sprawa była dużo, dużo bardziej skomplikowana..Ale się udało :happy2: I to po ponad 3 latach..

najważniejsze że się udało:-D życze ci aby z kolejnymi fasolkami bylo łatwiej:tak:

Do góry