reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

reklama
Katarzynka doskonale Cie rozumiem!!! Mnie tez ciagle dopytuja sie wszyscy i tez wszystkich bajeruje ze jeszcze mam czas, ze chce sie wyszalec.... a w srodku mnie targa!!! Jestem troche starsza od Ciebie, po slubie jestesmy juz 5,5 roku i z kazdej strony slysze tylko jedno pytanie... tez momentami mam dosc... ehhh... taki nasz los...
A dziewczyny na bb doskonale potrafia podniesc na duchu :tak:

zastanawiam sie jak ludzie potrafią byc tak bezpośredni.
Ja mówie ze nie lubie dzieci....albo ze za 5 lat, ze chce podrozowac i takie treleleelee
eh:crazy:

Puchatka trzymaj mocno... mam nadzieje ze w koncu sie uda.... dzis bylismy u lekarza z wynikami meza. Maz dostal kuracje na 3 miesiace a po skonczeniu mojej kuracji czyli po najblizszej @ mamy zaczac probowac:-)

Katarzynka glowa do gory!!!! W koncu i nam sie uda!!!!

Esch, Katarzynko jasne, że Wam się uda:tak:
Ja na takie pytania o dziecko odpowiadałam, że wolę sobie kupić drugiego psa, bo są ładniejsze i mądrzejsze od dzieci;-):-)Delikwenta wtedy zatykało, bo nie wiedział, czy żartuję, czy mówię poważnie.

Antila znalazlam wczoraj ten dzwonek i sciganela go mezowi na komorke... ale sie dzis rano zdziwil co to za dziwo i o co chodzi :-D

Witam wszystkie Trzydziestki !!!

Wpadłam tu aby pocieszyć wszystkie starające się trzydziestki.
Dziewczyny nie poddawajcie się i nie traćcie nadziei. Ja urodziłam mojego synka miesiąc przed swoimi 41 urodzinami :tak::szok::tak:.Też mam za sobą wiele prób,starań ,badań. Zwątpienia też mnie nie omijały :-:)-:)-(.Aż wreszcie zaskoczyło...:-):-):-). I zaczęło się....musiałam leżec plackiem od 3 tygodnia ciąży aż do samego końca...i tu też dopadało mnie zwątpienie,że nie dam rady,że już nie wytrzymam tego "wiecznego" leżenia:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Wszystko się wytrzyma i wszystko się zniesie,a kiedy już się pojawi ten rozkrzyczany tobołek to wszystko idzie w niepamięć:tak::tak::tak:.
Dlatego nie poddawajcie się,dacie radę i mam nadzieję,że i wam się uda :tak::tak::tak:.Trzymamy za Was kciuki.....

reklama
Do góry