reklama
Rachelita
Fanka BB :)
GratulacjeDziewczyny ja już po malutka 1500 g 43 cm dostała 7 pkt , oddycha sama będzie musiała zostać jaki czas na oddziale ale jestem dobrej myśli ze będzie wszystko dobrzeDziękuje wam za słowa wsparcia i otuchę

Lady Loka
Ja nie miałam co przyspieszaćUstawa za życiem przydaje się na przyspieszenie terminów u specjalistów, dla mnie te pieniądze niewiele znaczyły.

Rachelita
A ona się należy za samo wcześniactwo?Ustawa za życiem przydaje się na przyspieszenie terminów u specjalistów, dla mnie te pieniądze niewiele znaczyły.
Zapisy w ustawie stale się zmieniają. Nie chodzi o samo wcześniactwo, a zagrożenie jakie niesie.A ona się należy za samo wcześniactwo?
Rachelita
Muszę to sprawdzićZapisy w ustawie stale się zmieniają. Nie chodzi o samo wcześniactwo, a zagrożenie jakie niesie.
Lady Loka
w szpitalu muszą stwierdzić ciężkie i nieodwracalne upośledzenie albo chorobę zagrażającą życiu.Muszę to sprawdzićdziękuję
![]()
Wtedy wypisują zaświadczenie. Więc to głównie dla skrajnych wcześniaków. Jak wcześniak oddycha sam, a problemem jest tylko waga, to raczej nie wypiszą.
Karolka2604
GratulacjeDziewczyny ja już po malutka 1500 g 43 cm dostała 7 pkt , oddycha sama będzie musiała zostać jaki czas na oddziale ale jestem dobrej myśli ze będzie wszystko dobrzeDziękuje wam za słowa wsparcia i otuchę

reklama
Rachelita
Jeśli to oznacza, że potrzebuję orzeczenie o niepełnosprawności to ma 100% nawet nie mam co zaczynać starańTo zależy, czy tylko waga. Tego nie wiadomo, tylko lekarz może to stwierdzić. Wylew też jest zagrozeni