reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry:happy2: czy mnie ktoś jeszcze pamięta:confused:

dobrze,że już po świętach-co roku czekałam na nie, a teraz chciałam, żeby szybciej minęły.To pierwsze święta bez Taty....:-(

Wagnies
dziękuję;-)

reklama
Witajcie!
Przepiękny dzień, słoneczko:biggrin2: Zaraz idę się przejść i kupić kilka warzywek, bo zamierzam dziś gotować rosół:biggrin2:.
Carioca cieszę się, że jesteście w domku ze Stasiem i jest dobrze:) Zatrucie już Ci przeszło, mam nadzieję? Rozśmieszyłaś mnie tym tyrli, turli:-D, tak jest nieźle, ale jak wychodzę na dwór, kurtka dość napięta na mnie i buty długie, i czuję sie jak jakiś piankowy ludek, tyle, że z ciężarkami w środku.:)))
Monik więc jeszcze nic nie wiadomo, a temperatura pod linijkę to dobry znak, zawsze na 28 dni tak pisali i faktycznie często tak jest na ciążowych wykresikach:tak:.
Sensi Wagnies Ena pozdrawiam i inne 30steczki zameldujcie sie po Świętach!:wink:

Witam się i ja :-)

Sensi no jak mogłybyśmy zapomnieć o Tobie ;-).
Przykro mi że te święta nie były dla Ciebie takie jakie powinny być. Ale myślę że Twój Tato był razem z wami w te dni. Teraz czuwa nad wami żeby wszystko było dobrze:happy2:.
Ja też miałam chwilę smutków:-(. Rok temu moja fasolinka dołączyła do grona aniołków :-(
Najeczko ja nie mam brzuszka a też się czuję w tych ubraniach zimowych jak jakiś pingwin:-D Dzisiaj dalej tempka wysoko-linijkowo wić tak jak mówicie jeszcze szansa jakaś jest. Trzymajcie kciuki. Tak bym chciała żeby się udało.

Dzisiaj mam dzień słodkiego lenistwa :-D. Byłam już na spacerku z pieskiem, bo szkoda by było takiej pięknej pogody :-)

Witajcie po Świętach:-)
Monik trzymam mocno kciuki:tak:
Wagnies ja też chętnie bym na nartki wyskoczyła, tylko ta praca:baffled:
Sensi wiem, że Taty nie było fizycznie, ale był w Waszych sercach. No i jeszcze po raz pierwszy był z Wami Kubuś:happy2:
Carioca bidulko:-(

Jak tak dziewczynki po świetach..? Ja nadal szczekam w nocy bo kaszlisko mam okrutne. A poza tym zmęczona sie czuje po tych świetach...
Dziękuję wam wszystkim serdecznie za wszelkie gratulacje.:-). Tak się cieszę, że mi sie wreszcie udało. Chciałabym wstawić suwaczek ale chyba sie wstrzymam do wizyty u gina...:tak:

Sensi nie ma za co:tak:
Antila w weekend tez mam zamiar jechac... a moze jeszcze jutro wyskocze... do Myslenic niedaleko wiec nawet po pracy mozna smignac... jak cos to chetnie Cie zabiore do autka!

Dzień dobry :-)
Dzisiaj tempka troszkę spadła więc ta wstrętna @ pewnie nadchodzi :no::wściekła/y::cool: Wczoraj tak mnie zaczął brzuszek małpowo boleć że musiałam no-spę zażyć:dry:.
No nic, trudno! Nowa @ nowa nadzieja :tak:

Antilko, Wagnies ale Wam fajnie z tymi nartkami. Jak się kiedyś nauczę jeździć to chętnie dołączę do Was ;-):-)
Carioca niezła pora na szukanie wuzia ;-):-D

Miłego dnia trzydziesteczki :-)

reklama
Dzień dobry 30steczki!
Dziś mam wizytę i mam nadzieję, że jest dobrze...
Monik może jednak nie nadejdzie? A jak tak to potem przegoń ją na dobre!:tak:
Antilko jak samopoczucie?
Kajduś Ty tez miałaś mieć wizytę na dniach?
Ewuś jak w 11 tygodniu? Jeszcze troszkę i drugi trymestr:-) Wspominam go najmilej (do momentu, kiedy wszystko było ok).
Pozdrawiam Was Wszystkie cieplutko w ten dzień mroźny.

Do góry