reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Dzień dobry:happy2: czy mnie ktoś jeszcze pamięta:confused:

dobrze,że już po świętach-co roku czekałam na nie, a teraz chciałam, żeby szybciej minęły.To pierwsze święta bez Taty....:-(

Wagnies
dziękuję;-)

reklama
Witajcie!
Przepiękny dzień, słoneczko:biggrin2: Zaraz idę się przejść i kupić kilka warzywek, bo zamierzam dziś gotować rosół:biggrin2:.
Carioca cieszę się, że jesteście w domku ze Stasiem i jest dobrze:) Zatrucie już Ci przeszło, mam nadzieję? Rozśmieszyłaś mnie tym tyrli, turli:-D, tak jest nieźle, ale jak wychodzę na dwór, kurtka dość napięta na mnie i buty długie, i czuję sie jak jakiś piankowy ludek, tyle, że z ciężarkami w środku.:)))
Monik więc jeszcze nic nie wiadomo, a temperatura pod linijkę to dobry znak, zawsze na 28 dni tak pisali i faktycznie często tak jest na ciążowych wykresikach:tak:.
Sensi Wagnies Ena pozdrawiam i inne 30steczki zameldujcie sie po Świętach!:wink:

Witam się i ja :-)

Sensi no jak mogłybyśmy zapomnieć o Tobie ;-).
Przykro mi że te święta nie były dla Ciebie takie jakie powinny być. Ale myślę że Twój Tato był razem z wami w te dni. Teraz czuwa nad wami żeby wszystko było dobrze:happy2:.
Ja też miałam chwilę smutków:-(. Rok temu moja fasolinka dołączyła do grona aniołków :-(
Najeczko ja nie mam brzuszka a też się czuję w tych ubraniach zimowych jak jakiś pingwin:-D Dzisiaj dalej tempka wysoko-linijkowo wić tak jak mówicie jeszcze szansa jakaś jest. Trzymajcie kciuki. Tak bym chciała żeby się udało.

Dzisiaj mam dzień słodkiego lenistwa :-D. Byłam już na spacerku z pieskiem, bo szkoda by było takiej pięknej pogody :-)

Witajcie po Świętach:-)
Monik trzymam mocno kciuki:tak:
Wagnies ja też chętnie bym na nartki wyskoczyła, tylko ta praca:baffled:
Sensi wiem, że Taty nie było fizycznie, ale był w Waszych sercach. No i jeszcze po raz pierwszy był z Wami Kubuś:happy2:
Carioca bidulko:-(

Jak tak dziewczynki po świetach..? Ja nadal szczekam w nocy bo kaszlisko mam okrutne. A poza tym zmęczona sie czuje po tych świetach...
Dziękuję wam wszystkim serdecznie za wszelkie gratulacje.:-). Tak się cieszę, że mi sie wreszcie udało. Chciałabym wstawić suwaczek ale chyba sie wstrzymam do wizyty u gina...:tak:

Sensi nie ma za co:tak:
Antila w weekend tez mam zamiar jechac... a moze jeszcze jutro wyskocze... do Myslenic niedaleko wiec nawet po pracy mozna smignac... jak cos to chetnie Cie zabiore do autka!

Dzień dobry :-)
Dzisiaj tempka troszkę spadła więc ta wstrętna @ pewnie nadchodzi :no::wściekła/y::cool: Wczoraj tak mnie zaczął brzuszek małpowo boleć że musiałam no-spę zażyć:dry:.
No nic, trudno! Nowa @ nowa nadzieja :tak:

Antilko, Wagnies ale Wam fajnie z tymi nartkami. Jak się kiedyś nauczę jeździć to chętnie dołączę do Was ;-):-)
Carioca niezła pora na szukanie wuzia ;-):-D

Miłego dnia trzydziesteczki :-)

reklama
Dzień dobry 30steczki!
Dziś mam wizytę i mam nadzieję, że jest dobrze...
Monik może jednak nie nadejdzie? A jak tak to potem przegoń ją na dobre!:tak:
Antilko jak samopoczucie?
Kajduś Ty tez miałaś mieć wizytę na dniach?
Ewuś jak w 11 tygodniu? Jeszcze troszkę i drugi trymestr:-) Wspominam go najmilej (do momentu, kiedy wszystko było ok).
Pozdrawiam Was Wszystkie cieplutko w ten dzień mroźny.

Do góry