reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,

Ja wlasnie mialam przed chwila ksiedza po koledzie, od rana musialam mieszkanko troche posprzatac, odespala te zarwane nocki i teraz znalazlam czas co by Was tu odwiedzic... i tak mnie korci zeby jeszcze myknac na godzinke na stoczek ;-)

Carioca widze ze my obie takie nocne marki... i najlepiej buszuje sie po internecie o 2 w nocy ;-)
Monik na nartki zapraszam... moze instruktorem nie jestem najlepszym ale zawsze cos tam moge pokazac i pouczyc... zreszta sama nauczylam sie jezdzic... A tak z innej beczki: robilas tescik?

Sensi e gdzie tam wulkan... mezus nazywa mnie hot water company ;-):-D:-)

Ewa no ladnie Cie ta migrena wymeczyla?

Najka a jak wizyta?

reklama
Wagnies dzięki za zaproszenie :-) Widzę że na nartki masz całkiem niedaleko;-).
Jeden teścik już robiłam i była tylko jedna kreseczka:dry:. Ale chyba zrobiłam go za wcześnie, więc jak @ do niedzieli nie przylezie to zrobię jeszcze jeden.
Ena poniedziałek już tuż tuż :-) Trzymam mocno kciuki :tak::happy2:
Ewuś jak widać ciąża ma swoje smaki, a pomidorki jednak blee ;-):-D Super że wszystko jest ok i przyszli dziadkowie się cieszą razem z Wami :-)
Najeczko już po wizycie?
Sensi smrodki Kubusiowe już przewietrzone ;-):-D

Wagnies - dzisiaj odpokutowałam to nocne markowanie :-D
Sensi - na razie nei chce przesadzac Staska do spacerowki, narazie chce sie rozeznac, a moze nawet kupic spacerowke :tak:
Ewo - dziekuje Ci bardzo za informacje, mnie osobiscie podobaja sie modele "kubełkowe", zauwaz, ze do pozycji lezacej uklada sie cale dziecko z nozkami, nie tylko plecki. A dzieci zazwyczaj przysypiaja na spacerkach.
mój faworyt:
Fisher Price Infant-To-Toddler Stroller – Fisher Price Strollers

Cześć kochane!
Na wizycie w sumie dobrze. Zalecenia pozostają te same, dużo leżenia, spokoju, leki rozkurczowe i żelazko:) No i przy moim wzroku pozostaje cesarka, dowiedzialam się, że w tym szpitalu anestezjolog informuje o rodzajach znieczulenia, ale decyzję ostatecznie pozostawia pacjentce, dziwnie trochę, niby dobrze, ale trudna decyzja.
Poza tym od początku ciąży mam 9,5 kg na plusie, ostatnio nastąpiło przyspieszenie:-D, gin w sumie zadowolony, ja nie wiem, bo jeszcze trochę czasu zostało:)
Powiedział, żebym sie nie spieszyła z porodem, bo teraz prawdopodobnie z porodem przedwczesnym do tego szpitala nie przyjmą, coś mówił o remoncie, ale czy to może byc powód? Szkoda, że nie dopytałam.Mam nadzieję, że nie będzie jednak przedwczesny, jeszcze chociaż miesiąc ma córeczka posiedzieć:) Pessarek trzyma szyjkę:)
Sensi :biggrin2: to już za 3 tygodnie Twój powrót do pracy:)
Ewo świetnie, że tak dobrze sie czujesz! A drugi trymestr niedaleko. I życzę tego przypływu energii! A co ja mam ze swoją energią zrobić? Chyba magazynować na okres poporodowy:yes:. Żeby tak się dało!
A Adrianna bardzo mi się podoba. U nas chyba będzie Dorotka albo Agatka, chyba że nam coś się odmieni jeszcze:)
Madziujko :biggrin2: urodzaj na córeczki!:)
Wagnies narciarko, teraz masz dobrze!
Monik to poczekamy z Tobą do niedzieli:)
Dobrej nocy!

Dobry wieczór:happy2:

Siedzę i czekam, bo Kuba wypił 1/5 wieczornej dawki mleka i od 2 godzin śpi w najlepsze:-D. Może panicz się w końcu obudzi, żeby dokończyć;-).

Najeczko niedużo masz na plusie:tak:. Ja w dniu porodu byłam 13 kilo do przodu-efekt: po porodzie nie zostało śladu brzuszka (a tak w ogóle to jestem teraz strasznie chuda:shocked2: i wcale mi się to nie podoba:dry:)
Do pracy wracam 17 stycznia-w czwartek. Dobrze, że to środek tygodnia-łatwiej się przyzwyczaję. Te 2 dni będzie Kubusia pilnowała moja Mama, a potem przez 2 tygodnie mój mąż-i muszę powiedzieć, że jest bardzo na to chętny:shocked2::cool2:. A do pracy chcę wrócić:happy2:

Dzień dobry

Moja @ nadchodzi :dry:. Jutro zacznie się nowy cykl i nowe nadzieje, które na koniec być może znowu będą zawiedzione i bardzo bolesne. Ale co zrobić :confused: NIC :no:
Nawet nie będę testować. Czuję że się nie udało.

Najeczko świetnie że wszystko jest w porządku z dzidzią. Pilnuj dziewczynki żeby jeszcze trochę posiedziała w mamusi brzusiu :tak::-)

Miłego dnia babeczki :happy2:

Monik nie załamuj sie mi zapewne tez sie nie udało bo coś mnie placy pobolewają:no:. Jest mi bardzo smutno, dzisiaj byłam w sklepie i wkoło mnie pełno kobiet z brzuchem, oj boli ten widok strasznie boli. I tak sie zastanawiałam czy ja kiedys też bedę miałą taki brzuch, nie wiem juz powoli trace nadzieję:wściekła/y:. Dlaczego tak musi byc ?Tak bardzo pragniemy i nie możemy tego osiagnąć?
Pytam ale gdzie szukać odpowiedzi?

reklama
Witajcie!

Ja wlasnie wrocilam z nartek. Alez sie wyszalalam na stoku.... musialam odreagowac wczorajsza nerwowke.... i chyba sie udalo!!!

Monik na nartki do Myslenic jade 30 minut jak nie ma korkow. A co do @ - to wiem jak to boli!!! Mam nadzieje ze niedlugo NAM sie UDA!!!!
Carioca a ja o dziwo jakos nie odsypialam... wczoraj tez siedzialm do pozna na necie a dzis rano juz przed 8 na nozkach... a pozniej caly dzien na stoku... ale jak zaraz padne to chyba jutro w poludnie dopiero sie zwloke :tak:
Najka to odpoczywaj ile tylko mozesz!!!
Ena nam tez sie musi udac!!!

Do góry