reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Witajcie,

Ja wlasnie mialam przed chwila ksiedza po koledzie, od rana musialam mieszkanko troche posprzatac, odespala te zarwane nocki i teraz znalazlam czas co by Was tu odwiedzic... i tak mnie korci zeby jeszcze myknac na godzinke na stoczek ;-)

Carioca widze ze my obie takie nocne marki... i najlepiej buszuje sie po internecie o 2 w nocy ;-)
Monik na nartki zapraszam... moze instruktorem nie jestem najlepszym ale zawsze cos tam moge pokazac i pouczyc... zreszta sama nauczylam sie jezdzic... A tak z innej beczki: robilas tescik?

Sensi e gdzie tam wulkan... mezus nazywa mnie hot water company ;-):-D:-)

Ewa no ladnie Cie ta migrena wymeczyla?

Najka a jak wizyta?

reklama
Wagnies dzięki za zaproszenie :-) Widzę że na nartki masz całkiem niedaleko;-).
Jeden teścik już robiłam i była tylko jedna kreseczka:dry:. Ale chyba zrobiłam go za wcześnie, więc jak @ do niedzieli nie przylezie to zrobię jeszcze jeden.
Ena poniedziałek już tuż tuż :-) Trzymam mocno kciuki :tak::happy2:
Ewuś jak widać ciąża ma swoje smaki, a pomidorki jednak blee ;-):-D Super że wszystko jest ok i przyszli dziadkowie się cieszą razem z Wami :-)
Najeczko już po wizycie?
Sensi smrodki Kubusiowe już przewietrzone ;-):-D

Wagnies - dzisiaj odpokutowałam to nocne markowanie :-D
Sensi - na razie nei chce przesadzac Staska do spacerowki, narazie chce sie rozeznac, a moze nawet kupic spacerowke :tak:
Ewo - dziekuje Ci bardzo za informacje, mnie osobiscie podobaja sie modele "kubełkowe", zauwaz, ze do pozycji lezacej uklada sie cale dziecko z nozkami, nie tylko plecki. A dzieci zazwyczaj przysypiaja na spacerkach.
mój faworyt:
Fisher Price Infant-To-Toddler Stroller – Fisher Price Strollers

Cześć kochane!
Na wizycie w sumie dobrze. Zalecenia pozostają te same, dużo leżenia, spokoju, leki rozkurczowe i żelazko:) No i przy moim wzroku pozostaje cesarka, dowiedzialam się, że w tym szpitalu anestezjolog informuje o rodzajach znieczulenia, ale decyzję ostatecznie pozostawia pacjentce, dziwnie trochę, niby dobrze, ale trudna decyzja.
Poza tym od początku ciąży mam 9,5 kg na plusie, ostatnio nastąpiło przyspieszenie:-D, gin w sumie zadowolony, ja nie wiem, bo jeszcze trochę czasu zostało:)
Powiedział, żebym sie nie spieszyła z porodem, bo teraz prawdopodobnie z porodem przedwczesnym do tego szpitala nie przyjmą, coś mówił o remoncie, ale czy to może byc powód? Szkoda, że nie dopytałam.Mam nadzieję, że nie będzie jednak przedwczesny, jeszcze chociaż miesiąc ma córeczka posiedzieć:) Pessarek trzyma szyjkę:)
Sensi :biggrin2: to już za 3 tygodnie Twój powrót do pracy:)
Ewo świetnie, że tak dobrze sie czujesz! A drugi trymestr niedaleko. I życzę tego przypływu energii! A co ja mam ze swoją energią zrobić? Chyba magazynować na okres poporodowy:yes:. Żeby tak się dało!
A Adrianna bardzo mi się podoba. U nas chyba będzie Dorotka albo Agatka, chyba że nam coś się odmieni jeszcze:)
Madziujko :biggrin2: urodzaj na córeczki!:)
Wagnies narciarko, teraz masz dobrze!
Monik to poczekamy z Tobą do niedzieli:)
Dobrej nocy!

Dobry wieczór:happy2:

Siedzę i czekam, bo Kuba wypił 1/5 wieczornej dawki mleka i od 2 godzin śpi w najlepsze:-D. Może panicz się w końcu obudzi, żeby dokończyć;-).

Najeczko niedużo masz na plusie:tak:. Ja w dniu porodu byłam 13 kilo do przodu-efekt: po porodzie nie zostało śladu brzuszka (a tak w ogóle to jestem teraz strasznie chuda:shocked2: i wcale mi się to nie podoba:dry:)
Do pracy wracam 17 stycznia-w czwartek. Dobrze, że to środek tygodnia-łatwiej się przyzwyczaję. Te 2 dni będzie Kubusia pilnowała moja Mama, a potem przez 2 tygodnie mój mąż-i muszę powiedzieć, że jest bardzo na to chętny:shocked2::cool2:. A do pracy chcę wrócić:happy2:

Dzień dobry

Moja @ nadchodzi :dry:. Jutro zacznie się nowy cykl i nowe nadzieje, które na koniec być może znowu będą zawiedzione i bardzo bolesne. Ale co zrobić :confused: NIC :no:
Nawet nie będę testować. Czuję że się nie udało.

Najeczko świetnie że wszystko jest w porządku z dzidzią. Pilnuj dziewczynki żeby jeszcze trochę posiedziała w mamusi brzusiu :tak::-)

Miłego dnia babeczki :happy2:

Monik nie załamuj sie mi zapewne tez sie nie udało bo coś mnie placy pobolewają:no:. Jest mi bardzo smutno, dzisiaj byłam w sklepie i wkoło mnie pełno kobiet z brzuchem, oj boli ten widok strasznie boli. I tak sie zastanawiałam czy ja kiedys też bedę miałą taki brzuch, nie wiem juz powoli trace nadzieję:wściekła/y:. Dlaczego tak musi byc ?Tak bardzo pragniemy i nie możemy tego osiagnąć?
Pytam ale gdzie szukać odpowiedzi?

reklama
Witajcie!

Ja wlasnie wrocilam z nartek. Alez sie wyszalalam na stoku.... musialam odreagowac wczorajsza nerwowke.... i chyba sie udalo!!!

Monik na nartki do Myslenic jade 30 minut jak nie ma korkow. A co do @ - to wiem jak to boli!!! Mam nadzieje ze niedlugo NAM sie UDA!!!!
Carioca a ja o dziwo jakos nie odsypialam... wczoraj tez siedzialm do pozna na necie a dzis rano juz przed 8 na nozkach... a pozniej caly dzien na stoku... ale jak zaraz padne to chyba jutro w poludnie dopiero sie zwloke :tak:
Najka to odpoczywaj ile tylko mozesz!!!
Ena nam tez sie musi udac!!!

Do góry