Carioca ależ musiałaś mieć ogromnego stresa po takiej "diagnozie". dobrze, że wszystko się wyjaśniłoi Staś zdrowy jak ryba
Sensi udanych chrzcin
Alek noż te panie w przychodni to rozszarpać
nie masz obowiązku składania rezygnacji z lekarza. wystarczy, że zapiszesz się do nowego - to jest automatyczna rezygnacja z usług starego. te rezygnacje to wymysły przychodni, bo NFZ nic takiego nie nakazuje
Najka ale super, że już czujesz ruchy
mnie tego najbardzie brakuje... choć jak pod koniec ciąży Piter wkładał mi stopy pod żebra powodując,żeie mogłam oddychać, to nie było tak fajnie ;-)
co do wątku zamkniętego, to ja rozumiem dziewczyny, że chcecie mieć swój własny prywatny, na którym się wywnętrzniacie, kiedy nie chcecie, żeby ogól to czytał. i to jest ok
Arendal witaj
tak, mnie też wkurzały pytania o dziecko, zwłaszcza dobitnie mocno wtedy, kiedy się staraliśmy z mężem i nam nie wychodziło, czyli przez 1,5 roku
a co u Piotrusia po wizycie u dermatologa.... ma na pleckach infekcję bakteryjno-drożdżakową
mamy smarować go maścią, rzekomo skuteczną, bo jeszcze nie tak powszechnie stosowaną. ponieważ te zmiany na skórze są w miejscu zapięcia pieluszki najlepiej by było gdyby młody biegał bez - ale to niemozliwe raczej - albo w tetrze. próba z tetrą okazała się porażką
zapakowałam mu 2 naraz, na to majteczki, bodziak i spodenki. 5 minut po założeniu wszystko było zasikane
no cóz... nie mam tyle ubrań, żeby co 5 minut go przebierać
poza tym, jest cokolwiek zimno, żeby biegał lub spał w mokrym ubranku, więc założyłam mu pieluchę jednorazową. trudno, będzie się dłużej goić, ale wole to, niż bym miała z nim biegac po lekarzach z powodu przeziębienia lub choróbska jakiegoś.
życzę dobrej nocy