reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ten bal będzie "normalny":huh:to znaczy dla mnie nienormalny, bo wyjatkowo będę zmuszona wystroić sięw kieckę:zawstydzona/y:

Nie do końca lubię takie imprezy, wolałabym być "swojakiem" albo osobą anonimową a nie siedzieć na honorowym miejscu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Ostatnio byłam na dużej imprezie we wrześniu i na wejściu przyklejono mi napis na pół cycka "VIP". Czułam się jak debil:zawstydzona/y::happy::zawstydzona/y:

reklama
troszku człowieka nie ma.... i 3 strony do przeczytania :-)
witam zatem cieplutko (bo przymroziło trochę) wszystkie 30-tki :-)

carioca - ano troszku przeszłam, czekałam, zwątpiłam - ale się doczekałam i wiem że się powtarzam - ale wszystkim czekającym życze tego samego...
efilo - tyle testów hahahaha nie dzieci - się robi by uwierzyć że się udało a później i tak z powątpiewaniem do gina na usg by potwierdził - a kiedy lekarz potwierdzi to...... siedziałam godzinę w łazience i ryczałam nie wiem sama dlaczego :-)
vonka buziaczek cieplusi - uda się uda - co ma się nie udać :-) jak MI się udało hahahaha to i wam się uda - czego i tobie ewo życzę cobyś zapomniała co to miesiączka i wstawiła sobie tu piękny babysuwaczek - i nie przepraszaj za to co piszesz bo za co przepraszać? Ważne że jesteś a że bleblasz sobie o robótkach czy gotowaniu - i dobrze - sama widzisz że spotyka się to z odzewem - to JA jestem nie w temacie mając dwie lewe do babskich zajęć hahahaha- a jeśli na dodatek dajesz tym jakiś upust emocji i pozwala ci to choć na chwilę nie myśleć o czekaniu - TO BARDZO DOBRZE!!!

wróciłam z pracy, mogłabym coś tam w kuchni upichcić ale... zrobię sobie kawusię - jeśli któraś ma ochotę to zapraszam - z obiadkiem poczekam chyba na Dużego jemu jakoś to lepiej wychodzi hahaha

najka, kajunia,monik buziolki
fluidki cieplusie dla wszystkich :-)

Witajcie wszystkie 30-tki!!!
Jak milo popatrzec na sypiacy sniezek... troche mi to nastroj poprawia bo tak jakos dolek nie chce mnie opuscic...
Oby tylko tak troche posypalo to w weekend pognam z nartkami na stok... trza sie odstresowac od pracy (nie ma nic gorszego niz durnowaty, nie znajacy sie na niczym SZEF!!!)

pozdrawiam cieplutko z zasypanego Kraq

Hej ! Ja szybciutko, bo jestem tylko na godzinkę, a potem jeszcze na troche do pracy...

Monik bardzo ciesze się, ze się do nas odezwałaś! I dzięki bardzo za rady w sprawie staranek!:-) Pozdrawiam Cie bardzo cieplutko!

Ewa też uważam, ze koniec października jest baardzo fajny!

Sensi to naprawdęniesamowite, ze miałaś taką nianię, musiała być niezwykłą osobą! A ztym ogródkiem to spodziewałam sie, że ciąża Cię nie powstrzyma, to wyjątkowo silne hobby, jak wynika z moich obserwacji!:-D

Kajuniu Twój mąż ma dobrze z Tobą, zrywasz się w środku nocy dla niego! Fajnie, ze co dzień tu do nas zaglądasz!

Carioca czekam na Twoją relację i zdjęcie!!!

Nicoya:-)
Pozdrowionka dla wszystkich!

Witam :-)
Dzis natknelam sie na te strone i jako przyszla "przyszła" mama postanowilam dołaczyc.
Dopiero planujemy z mężem Maleństwo :)
Chcialam poczytac, dowiedziec sie od czego zaczac :-D tzn. wiemy jak się robi Maleństwa:) ..... o co powinnam zadbac na poczatku (badania, lekarze, witaminki)
Przerazilam sie iloscia wiadomosci (watkow):baffled:
samo czytanie zajmie mi 9 m-cy hahahahahaah
Serdecznie pozdrawiam "Przyszłe" i "Teraźniejsze" Mamy i Maleństwa

Hej dziewuszki

Ja jak zwykle dopiero wieczorową porą :-) ale ściskam Was mocno wszystkie razem i każą z osobna.
Monik witaj, ciesze się że jestes w lepszej formie. Bądż nami i tak jak my wszystkie bądź dobrej myśli.
Nasze "stadko" się powiększa :laugh2: :laugh2: Aga witaj!
Jaguś fajnie że jesteś:-)
Nicoya Ty to masz fajnie ze swoim Dużym:-D :-D W kuchni sie sprawdza. Mój zawsze ma wymówkę że jak ja cos zrobie to mu lepiej smakuje
;-) ;-) leń jeden.:cool2:
Wagnies ciepliwości do szefa życze. W myśl zasady:"chcesz życ i pracowac w spokoju...nie wyprzedzaj szefa w rozwoju..." Buźka!
Najko z tymi testami owu to fakt , że najlepiej kupic sobie na allegro. Ja tak robiłam i byłam zadowolona - wszystko było ok a cena bardzo przystępna : 1.98 za sztukę. Polecam.
Ewuś nie przejmuj sie. Musimy byc twarde bo wiemy że warto czekać. Przeciez w końcu sie uda.:tak: :tak: :tak: :happy:
Sensi,Kajunia, Anusieńka, Carioca cmok, cmok:laugh2:

reklama
vonka :-) Duży nie miał innego wyjścia hehehehe - restauracyjne jedzonko z czasem brzydnie :-):laugh2: nie mogę z siebie robić takiej ostatniej sierotki - czasem gotuję i coś mi nawet zjadliwego wyjdzie - ale wolę jak on robi, a jego pierogi z mięskiem.... mmmm mówię wam...... :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry