reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Jaguś - to my obie takie wyczekujące dzisiaj hihihihihi.....:laugh2:
Duży jest jaki jest - czasami za skórę zalezie, wkurzy na maxa, ale wiedząc że też aniołkiem nie jestem - wybaczam hahahaha i kocham dalej....
Grzechem byłoby mi na niego narzekać :-)

reklama
JESTEM!

wszystko jest pięknie, dzidziuś ma 6 mm i jest bijące serduszko! Gin powiedział, że nie ma żadnych zastrzeń. Wiek dzidziołka wg USG to 6tg i 1 dzień.

:-D :-) :laugh2: :happy: :-) :happy: :-D :-) :tak: :laugh2: :happy: :-) :-D :laugh2: :-) :laugh2: :-D :happy:

JESTEM!

wszystko jest pięknie, dzidziuś ma 6 mm i jest bijące serduszko! Gin powiedział, że nie ma żadnych zastrzeń. Wiek dzidziołka wg USG to 6tg i 1 dzień.

:-D :-) :laugh2: :happy: :-) :happy: :-D :-) :tak: :laugh2: :happy: :-) :-D :laugh2: :-) :laugh2: :-D :happy:

a zdjęcie później, bo dopiero co wróciliśmy i Piotr się chce dostać do komputerka.

witajcie..

Carioca tak się cieszę,że wszystko dobrze z Maluszkiem:-)

Najka :-*

AgA, Jaguś witam serdecznie:-)

pozdrowionka dla Wszystkich!

Czesć !:-)
Carioca!!!:-):rofl::-) Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze!

Alek hej, fajnie, że się pojawiłaś! Co u Ciebie?

Witaj AgA!

Jaguś33 zadomawiaj się u nas!

Wagnies, co za dołki? A narty to świetny pomysł!

Vonko Rzeczywiście korzystniej na Allegro, ale czy można ufac tym testom?
U mnie znów test owu negatywny, a przecież 2 dni temu była różnica minimalna między kreskami. Może jednak owu już była? Jak jutro będzie negatywny daję sobie z tym spokój. A poza tym tempka rośnie od dziś, a to też by wkazywało, że już po owu. Zaobaczę, czy wzrost sie utrzyma.

Carioca mam do Ciebie pytanie w sprawie castagnusa. Czy Ty brałaś go na własną rękę, czy lekarz Ci zalecił? Zapomniałam się spytac ginki, a myślę o tym od następnego cyklu jakby się teraz nie udało. Tylko, czy można tak bez konsultacji?

Nicoya czy Twój Duży spisał się z obiadkiem?

Alek podstawa teraz być dobrej myśli! Czyli ten cykl będziesz miała monitorowany?Więc jak teraz ma @ przyleźć, niech będzie szybciutko, a potem z całego serca powodzenia!:-)

Najeczko nie dziękuję, co by nie zapeszyć..;-) tak, ten cykl będzie stymulowany i monitorowany, no i oby pęcherzyk (-i ??) pękł..:tak: kurcze! wierzę, że się uda! naprawdę!:tak:

reklama
najka dopiero przyszedł z pracy - nie będę go męczyć - dzisiaj coś na szybcika..... i całej reszcie kobietek tutejszych milusiego wieczorka i snów słodkich :-)

Do góry