reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

1 DZIECKO PO 30-STCE

Ten bal będzie "normalny":huh:to znaczy dla mnie nienormalny, bo wyjatkowo będę zmuszona wystroić sięw kieckę:zawstydzona/y:

Nie do końca lubię takie imprezy, wolałabym być "swojakiem" albo osobą anonimową a nie siedzieć na honorowym miejscu:zawstydzona/y::zawstydzona/y:. Ostatnio byłam na dużej imprezie we wrześniu i na wejściu przyklejono mi napis na pół cycka "VIP". Czułam się jak debil:zawstydzona/y::happy::zawstydzona/y:

reklama
troszku człowieka nie ma.... i 3 strony do przeczytania :-)
witam zatem cieplutko (bo przymroziło trochę) wszystkie 30-tki :-)

carioca - ano troszku przeszłam, czekałam, zwątpiłam - ale się doczekałam i wiem że się powtarzam - ale wszystkim czekającym życze tego samego...
efilo - tyle testów hahahaha nie dzieci - się robi by uwierzyć że się udało a później i tak z powątpiewaniem do gina na usg by potwierdził - a kiedy lekarz potwierdzi to...... siedziałam godzinę w łazience i ryczałam nie wiem sama dlaczego :-)
vonka buziaczek cieplusi - uda się uda - co ma się nie udać :-) jak MI się udało hahahaha to i wam się uda - czego i tobie ewo życzę cobyś zapomniała co to miesiączka i wstawiła sobie tu piękny babysuwaczek - i nie przepraszaj za to co piszesz bo za co przepraszać? Ważne że jesteś a że bleblasz sobie o robótkach czy gotowaniu - i dobrze - sama widzisz że spotyka się to z odzewem - to JA jestem nie w temacie mając dwie lewe do babskich zajęć hahahaha- a jeśli na dodatek dajesz tym jakiś upust emocji i pozwala ci to choć na chwilę nie myśleć o czekaniu - TO BARDZO DOBRZE!!!

wróciłam z pracy, mogłabym coś tam w kuchni upichcić ale... zrobię sobie kawusię - jeśli któraś ma ochotę to zapraszam - z obiadkiem poczekam chyba na Dużego jemu jakoś to lepiej wychodzi hahaha

najka, kajunia,monik buziolki
fluidki cieplusie dla wszystkich :-)

Witajcie wszystkie 30-tki!!!
Jak milo popatrzec na sypiacy sniezek... troche mi to nastroj poprawia bo tak jakos dolek nie chce mnie opuscic...
Oby tylko tak troche posypalo to w weekend pognam z nartkami na stok... trza sie odstresowac od pracy (nie ma nic gorszego niz durnowaty, nie znajacy sie na niczym SZEF!!!)

pozdrawiam cieplutko z zasypanego Kraq

Hej ! Ja szybciutko, bo jestem tylko na godzinkę, a potem jeszcze na troche do pracy...

Monik bardzo ciesze się, ze się do nas odezwałaś! I dzięki bardzo za rady w sprawie staranek!:-) Pozdrawiam Cie bardzo cieplutko!

Ewa też uważam, ze koniec października jest baardzo fajny!

Sensi to naprawdęniesamowite, ze miałaś taką nianię, musiała być niezwykłą osobą! A ztym ogródkiem to spodziewałam sie, że ciąża Cię nie powstrzyma, to wyjątkowo silne hobby, jak wynika z moich obserwacji!:-D

Kajuniu Twój mąż ma dobrze z Tobą, zrywasz się w środku nocy dla niego! Fajnie, ze co dzień tu do nas zaglądasz!

Carioca czekam na Twoją relację i zdjęcie!!!

Nicoya:-)
Pozdrowionka dla wszystkich!

Witam :-)
Dzis natknelam sie na te strone i jako przyszla "przyszła" mama postanowilam dołaczyc.
Dopiero planujemy z mężem Maleństwo :)
Chcialam poczytac, dowiedziec sie od czego zaczac :-D tzn. wiemy jak się robi Maleństwa:) ..... o co powinnam zadbac na poczatku (badania, lekarze, witaminki)
Przerazilam sie iloscia wiadomosci (watkow):baffled:
samo czytanie zajmie mi 9 m-cy hahahahahaah
Serdecznie pozdrawiam "Przyszłe" i "Teraźniejsze" Mamy i Maleństwa

Hej dziewuszki

Ja jak zwykle dopiero wieczorową porą :-) ale ściskam Was mocno wszystkie razem i każą z osobna.
Monik witaj, ciesze się że jestes w lepszej formie. Bądż nami i tak jak my wszystkie bądź dobrej myśli.
Nasze "stadko" się powiększa :laugh2: :laugh2: Aga witaj!
Jaguś fajnie że jesteś:-)
Nicoya Ty to masz fajnie ze swoim Dużym:-D :-D W kuchni sie sprawdza. Mój zawsze ma wymówkę że jak ja cos zrobie to mu lepiej smakuje
;-) ;-) leń jeden.:cool2:
Wagnies ciepliwości do szefa życze. W myśl zasady:"chcesz życ i pracowac w spokoju...nie wyprzedzaj szefa w rozwoju..." Buźka!
Najko z tymi testami owu to fakt , że najlepiej kupic sobie na allegro. Ja tak robiłam i byłam zadowolona - wszystko było ok a cena bardzo przystępna : 1.98 za sztukę. Polecam.
Ewuś nie przejmuj sie. Musimy byc twarde bo wiemy że warto czekać. Przeciez w końcu sie uda.:tak: :tak: :tak: :happy:
Sensi,Kajunia, Anusieńka, Carioca cmok, cmok:laugh2:

reklama
vonka :-) Duży nie miał innego wyjścia hehehehe - restauracyjne jedzonko z czasem brzydnie :-):laugh2: nie mogę z siebie robić takiej ostatniej sierotki - czasem gotuję i coś mi nawet zjadliwego wyjdzie - ale wolę jak on robi, a jego pierogi z mięskiem.... mmmm mówię wam...... :laugh2::laugh2::laugh2:

Do góry